Paralama meselesi değil de insan ister her gün evi temiz düzenli olsunValla evime gelip beni temiz bulsunlar diye kendimi paralayamam
Olduğu kadar olmadığı yatar
Nedir biz kadınlarda başkasıniçin yaşama derdi
Mutfak dolaplarımda hep parmak izi arap sabunuyla siliyorum parlıyor: )Bende çocuk yok ama bende sizin gibiyim. Sürekli temizlik yapıyorum ama içime sinmiyor bir türlü. Evime gelenler çok temiz olduğumu, kendimi paraladığımı söylüyor ama ben yine de huzursuz oluyorum. Bir de cadde üstü evim, çok fazla tozlanıyor. Bazen çıldıracak gibi oluyorum. Alerjim de var, her gün toz alıyorum. Almazsam fena
Valla iki tane çocuğum var onların döküntüsünü toplamaktan öyle pırıl pırıl bi evim YÖK.elimden geldiğince yapıyorum.kimse içinde kendimi paralayamam.canım ister yaparım ister yapmam.iki çocukla gerçekten çok zor.beğenmeyen evime gelmesin.Paralama meselesi değil de insan ister her gün evi temiz düzenli olsun
M
Mutfak dolaplarımda hep parmak izi arap sabunuyla siliyorum parlıyor: )
Ama beyaz eşya ve camlarda o silikonlu mavi sudan çok memnun kaldım. Parlatıyor çok güzel.
Paralama meselesi değil de insan ister her gün evi temiz düzenli olsun
Butun dolaplarda,aynalarda cocuklarimin parmak izleri var.onlar cocuklarimin parmak izleri,onlar cocuklarimin kesfetne ogrenme cabasi,onlar cocuklarimin cocuklugu.var mi otesi2,5yasinda cocuklarim var ve ev isi umurumda bile degil.cunku onemli olan cocuklarim,onlarla vakit gecirmek,oynamak.butun gunumu onlarla geciriyorum.evcilik oynuyorum.kosuyorum birlikte yatakta zipliyorum boyama yapiyorum.duvarlari yorganlari beraber boyamisligim bile var.baktim boya ellerinde yorgani boyuyorlar bir boyada ben aldim.3umuz beraber boyadik.guzel bir eser oldu ama:))cekmeceleri beraber bosaltir camasirlari havaya firlatip kar yagdiririz.sonra havada camasir kapmaca oynariz.su savasi yapariz evde yazin.yogurt yerken mutlaka yuze goze surmece oynariz.uzun uzun banyo yapar duslukla yagmur yagdirmaca oynariz.duvarlarim boyanmis umrumdami cocuklarim mutluysa hayir.mutfak dagilmis umrumdami cocuklarim mutluysa hayir.ortalik kir toz daginik olmus umrumdami cocuklarim mutluysa hayir.evime feristahi gelse umrumda degil ev kirliymis.ben boyle mutluyum.cocuklarimla cokkkkkkkkkk egleniyorum.gerisi hikaye
O mavi suyu merak ettim özelden markasını ve adını yazabilirmisinizAma beyaz eşya ve camlarda o silikonlu mavi sudan çok memnun kaldım. Parlatıyor çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?