Ev kiralayip vazgecmek hakkinda fikrinize ihtiyacim var

bilinmeyensaati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
45
36
3
27
Merhaba.
Bir eve taşındım, birkaç gün sonra boşaltma kararı aldım. Evi bir is cikisimda, gece gormeye gittim. Temizdi, ucuzdu, toplu tasimaya yakindi her sey yolundaydi, kacmasin diye hemen tuttum o anda kaporayi vs odedim, birkac gun sonra da baska bir is cikisimda aksam esyalari yerlestirdim. Sabah bir uyandim ne goreyim? Sabah saat 10 ve evde gece 10 karanligi var. Tamam 2 odasi duvara bakiyordu ama bir odasi daha acikti, orasi biraz aydinlik olur sanmistim, orasi da cok karanlikti, isik yakmadan durulmayacak kadar, (Ilanlarda tum odalar apaydinlik gorunuyor) birkac gunde psikolojim bozuldu aglayip durdum, sonra da yok dedim anam cikiyom. Emlakci iyi yaklasti. Depozito kalabilir dedim ben. Yok ben depozitonu veririm kiralayinca dedi o. Kalan aylar odenir erken cikista diye yaziyor kontratta. O erken cikis maddesini uygulamasak olur mu dedim, yok ya o iyi niyet meselesi zaten sorun yok gerekirse abimi araya sokar ev sahibiyle konusurum ben dedi. Simdi anahtari konustum, disaridayim ama istersen yan dukkana birakirsin dedi. Borcu yoktur yazisi istesem, kurnaz bu deyip kizip inat yapar mi emin olamadim.
BIr de emlakci zitlik yapmasa bile, ev sahibi yapar mi ondan da emin degilim, onceki kracisi 4 ay oturmus, evi gormeye bile gelmeden depozitoyu kiracisina geri yollayip, zarar verdigini gorunce de pisman olmus vs vs.
Ben yalan attim. Annem hasta onun yanina gidicem dedim telastan acitasyon yaptim kalan aylari istemesinler diye. Yazi almama gerek var mi ev bir daha cok zor kiralanabilir cok karanlik oldugu icin

Emlakçıların hepsi uyanığın önde gidenidir güvenmezdim ben, siz ev sahibiyle hiç konuşmuyor musunuz?
Ne diyeyim acaba? Kendim kagit yazip ondan sadece imza alsam olur mu?
Ne yazayim kagida? ev sahibi olmadan imzalamam derse ne diyeyim

Adamı sineklendirmeden güvenilir biriyle gidip ilerde olası kötü durumda şahit tutabilirsiniz,sözlü beyan ya da yazılı beyan alabilirsiniz,mesaj üzerinden onaylayıp bu msj ları saklayabilirsiniz....
Diyim mi hem sizden maddi beklentim olmadigina dair hem de benim kafam rahat olsun diye eve zarar vermedigime dair yazi almam mumkun mu diyeyim mi? Telefonla arayabilirim de mesajlara pek donmuyo

Diyim mi hem sizden maddi beklentim olmadigina dair hem de benim kafam rahat olsun diye eve zarar vermedigime dair yazi almam mumkun mu diyeyim mi? Telefonla arayabilirim de mesajlara pek donmuyo
Mahkemede çok anlamı olmasa da görüşmeyi kayıt altına alın,en azından elinizde bir şey olur, izinsiz kayıtın anlamı yok ama o da cepte dursun

Kendim elde kagit yazip imzalatayim mi emlakciya ne diyeyim acaba ya yok derse ev sahibi imzalayabilir ben imzalamam derse ne diyeyim

Bu konuda bi deneyimim yok ama kendi kendine kagida yazip imza atmayla olcak iş degildir bence ya noter filan daha ciddi biseyler lazim olabilir. oyle kendi aranda yazip imzalanan seylerin gecerliligi oluyor mu emin degilim avukatlar daha iyi bilir sanirim

Daireyi bu gun gormustu sabahtan bi kiraci adayina gosterirken ama bosalttiktan sonra gormedigim icin gorunce yazabiliriz bi seyler dedi, ama sehir disinda olucam sali gunu bakabilirim dedi tamam dedim

Mahkemede çok anlamı olmasa da görüşmeyi kayıt altına alın,en azından elinizde bir şey olur, izinsiz kayıtın anlamı yok ama o da cepte dursun
Daireyi bu gun gormustu sabahtan bi kiraci adayina gosterirken ama bosalttiktan sonra gormedigim icin gorunce yazabiliriz bi seyler dedi, ama sehir disinda olucam sali gunu bakabilirim dedi tamam dedim

Ev sahibi ile.konusun olumlu bakıyorsa boşaltın evi ama olumlu bakmaz herhalde.whatapp mesajlarıyla destekleyin ok dedigini.ama daha yeni de tasinmisssiniz.ben olsam 1 sene beklerim

Ev sahibi ile.konusun olumlu bakıyorsa boşaltın evi ama olumlu bakmaz herhalde.whatapp mesajlarıyla destekleyin ok dedigini.ama daha yeni de tasinmisssiniz.ben olsam 1 sene beklerim
Kotu bir haberim var ben ciktim bile evden
Ev sahibi, beni.le degil emlakciyla konus o bakiyor dedi emlakciyla konustum, aslinda evi bu sabah gormustu baska kiraci adaylarina gosterirken ama ben borcumuz olmadigina dair yazi yazalim deyince esyalar ciktiktan sonra son halini gormedim sali gunu sehir disindan dinecegim sali gunu bakayim oyle yazariz dedi

Yorulmuyor musunuz evbtasimak falan zor gelir bana.hayirli olsun

Hafta mi benim eblehligimi, beni tanimadiginiz icin cok hafife aliyorsunuz. 3 gun.
Psikolojimjn bozulacak yeri kalmamisti bozuktu yeterince. Diger evden, cikmami ev sahibi oglu evlendigi icin istemisti oradan cok memnundum bana kalsa tasinmazdim. (Oglu cidden evlendi fotolari gosterdiler) masraf minimum oldu benim durumuma gore. Nakliyeyi odediler, depozitomu yeni buldugum yere gore odemislerdi, iceride kalan gunlerimi de odedilerdi, ilk evi biraz da aceleyle tutmamin sebebi evlenecek cocugun aceleye getirmesiydi sıkbogaz etmesiydi beni. Yeni eve tasinirken nakliyeyi onlarin nakliyecisine yaptirdim, 10 binden az denmezken onlar 3.500'e tasidilar. Simdiki son evi emlakcidan tutmadim. Karanlik evin emlakcisi sozunu tutup depoziti verirse neredeyse hic zararim olmaz. Kagit istedim diye gicik gidip vermezse biraz extra kaliyo

Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…