- 21 Haziran 2025
- 46
- 36
- 3
- 27
- Konu Sahibi bilinmeyensaati
-
Ay yok ayol vallahi deger veren insan, cik denilince hemen o gun cikacam diye abuk bir yer tutup sonra ikinci kere tasinarak kendini fazla masrafa ve ugrasa sokar miKendinize ne kadar değer veriyorsunuz ne guzel
Çıktığınız ev in kirası ne kadardı.su anli.ne kadarAy yok ayol vallahi deger veren insan, cik denilince hemen o gun cikacam diye abuk bir yer tutup sonra ikinci kere tasinarak kendini fazla masrafa ve ugrasa sokar mi3 nakliyeci erkege yardim bile ettim suncacik halimle püh bana koca herifler yapsin iste ne yapiyon sen.
Simdiki ev sahibime uzuldum kendime uzulecek yerim kalmis gibi bi de kalkip tesisati siz tek odemeyin ya beraber odeyek dedim yarin tesisati yapilacak
Karanlik olan 13'tu. Ondan once cocuk evlendi diye ciktigim evinki 10 bindi, toplu ulasima daha yakindi ve iki dkk gidince atmlere filan variyodum hemen. Simdi toplu ulasima 15 dkk. Carsi az ilerde cok uzak degil ama oteki kadar yakin da degil.Çıktığınız ev in kirası ne kadardı.su anli.ne kadar
Uygunmis kiralar hangi.ilKaranlik olan 13'tu. Ondan once cocuk evlendi diye ciktigim evinki 10 bindi, toplu ulasima daha yakindi ve iki dkk gidince atmlere filan variyodum hemen. Simdi toplu ulasima 15 dkk. Carsi az ilerde cok uzak degil ama oteki kadar yakin da degil.
Simdiki 13.500
Isin kotusu bu sene maasima 3 bin liracik ara zam yapilmisti ve kiram 13.500 olunca maasim 3 bin artmamis da 500 azalmis gibi oldu ben zammi anlayamadim
Istanbul. Avrupa yakasinda Sirinevler taraflariUygunmis kiralar hangi.il
Aaaa cok uygun.samsunda benim oturduğum muhit en kötü ev 15000 25 e hatta 40 a kadar cikiyorIstanbul. Avrupa yakasinda Sirinevler taraflari
Oha ya kiralar artti bi de eskisi gibi bi kira bi depozit isteyen de az. ilanlara bakarken hep gordum; mesela kira 20 binse depozitoyu 35, emlakciyi 40 filan isteyenler vardi.Aaaa cok uygun.samsunda benim oturduğum muhit en kötü ev 15000 25 e hatta 40 a kadar cikiyor
13 e nasılsın buldunuz hayret kombili miOha ya kiralar artti bi de eskisi gibi bi kira bi depozit isteyen de az. ilanlara bakarken hep gordum; mesela kira 20 binse depozitoyu 35, emlakciyi 40 filan isteyenler vardi.
yani cadde degil de mahalle ortami eski toprak insanlar pek pahaliya vermiyor. Bi de kavga gurultu olan yerse daha ucuz tutuyolar ama simdiye dek bizzat beni etkilemedi kavgalar isten eve evden ise gidiyorum ben sahibinden'de surekli sayfayi yeniliyordum ilan yakalamak icin13 e nasılsın buldunuz hayret kombili mi
Kombili miKombili evet. C
yani cadde degil de mahalle ortami eski toprak insanlar pek pahaliya vermiyor. Bi de kavga gurultu olan yerse daha ucuz tutuyolar ama simdiye dek bizzat beni etkilemedi kavgalar isten eve evden ise gidiyorum ben
Evet evet kombili. Bir kez oturdum kombisiz evde illallah ettim simdi once isik sonra kombiye bakiyorum artikKombili mi
ÖncelikleMerhaba.
Bir eve taşındım, birkaç gün sonra boşaltma kararı aldım. Evi bir is cikisimda, gece gormeye gittim. Temizdi, ucuzdu, toplu tasimaya yakindi her sey yolundaydi, kacmasin diye hemen tuttum o anda kaporayi vs odedim, birkac gun sonra da baska bir is cikisimda aksam esyalari yerlestirdim. Sabah bir uyandim ne goreyim? Sabah saat 10 ve evde gece 10 karanligi var. Tamam 2 odasi duvara bakiyordu ama bir odasi daha acikti, orasi biraz aydinlik olur sanmistim, orasi da cok karanlikti, isik yakmadan durulmayacak kadar, (Ilanlarda tum odalar apaydinlik gorunuyor) birkac gunde psikolojim bozuldu aglayip durdum, sonra da yok dedim anam cikiyom. Emlakci iyi yaklasti. Depozito kalabilir dedim ben. Yok ben depozitonu veririm kiralayinca dedi o. Kalan aylar odenir erken cikista diye yaziyor kontratta. O erken cikis maddesini uygulamasak olur mu dedim, yok ya o iyi niyet meselesi zaten sorun yok gerekirse abimi araya sokar ev sahibiyle konusurum ben dedi. Simdi anahtari konustum, disaridayim ama istersen yan dukkana birakirsin dedi. Borcu yoktur yazisi istesem, kurnaz bu deyip kizip inat yapar mi emin olamadim.
BIr de emlakci zitlik yapmasa bile, ev sahibi yapar mi ondan da emin degilim, onceki kracisi 4 ay oturmus, evi gormeye bile gelmeden depozitoyu kiracisina geri yollayip, zarar verdigini gorunce de pisman olmus vs vs.
Ben yalan attim. Annem hasta onun yanina gidicem dedim telastan acitasyon yaptim kalan aylari istemesinler diye. Yazi almama gerek var mi ev bir daha cok zor kiralanabilir cok karanlik oldugu icin
merhaba kira sözleşmesini imzaladıktan sonra imza tarhinden itibaren 14 gün içinde cayabilirsiniz . Ama ödediğiniz kapırayı iade alamazsınız borçlar kanununda düzenleme bu şekilde . Tavsiyem caydığınıza bir mesaj atıp o mesajı da saklarsanız çıktısını bu bile yeterli . Depozitoyu da emlakçı öderse ne ala ödemezse alamazsınız bilginiz olsunMerhaba.
Bir eve taşındım, birkaç gün sonra boşaltma kararı aldım. Evi bir is cikisimda, gece gormeye gittim. Temizdi, ucuzdu, toplu tasimaya yakindi her sey yolundaydi, kacmasin diye hemen tuttum o anda kaporayi vs odedim, birkac gun sonra da baska bir is cikisimda aksam esyalari yerlestirdim. Sabah bir uyandim ne goreyim? Sabah saat 10 ve evde gece 10 karanligi var. Tamam 2 odasi duvara bakiyordu ama bir odasi daha acikti, orasi biraz aydinlik olur sanmistim, orasi da cok karanlikti, isik yakmadan durulmayacak kadar, (Ilanlarda tum odalar apaydinlik gorunuyor) birkac gunde psikolojim bozuldu aglayip durdum, sonra da yok dedim anam cikiyom. Emlakci iyi yaklasti. Depozito kalabilir dedim ben. Yok ben depozitonu veririm kiralayinca dedi o. Kalan aylar odenir erken cikista diye yaziyor kontratta. O erken cikis maddesini uygulamasak olur mu dedim, yok ya o iyi niyet meselesi zaten sorun yok gerekirse abimi araya sokar ev sahibiyle konusurum ben dedi. Simdi anahtari konustum, disaridayim ama istersen yan dukkana birakirsin dedi. Borcu yoktur yazisi istesem, kurnaz bu deyip kizip inat yapar mi emin olamadim.
BIr de emlakci zitlik yapmasa bile, ev sahibi yapar mi ondan da emin degilim, onceki kracisi 4 ay oturmus, evi gormeye bile gelmeden depozitoyu kiracisina geri yollayip, zarar verdigini gorunce de pisman olmus vs vs.
Ben yalan attim. Annem hasta onun yanina gidicem dedim telastan acitasyon yaptim kalan aylari istemesinler diye. Yazi almama gerek var mi ev bir daha cok zor kiralanabilir cok karanlik oldugu icin
Tesekkur ederim 3 gun dayanabildim malesef, ciktim. Onceki tasinma bedelimin onemli kismini beni cikaranlar odemisti, oglu evlenecek diye cikarmisti.Simdi tasinmissiniz nakliye ucreti fln var isin icinde. Calisiyorsunuz sanirim hafta ici evde degilsiniz. Haftasonu da evde cok takilan birk degilseniz geziyorsaniz en azinda 1 sene dayanin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?