Ev kirası zammı

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Saygı değer ev sahibimiz 1250 lira olan kiramızı 1450 yaptı, sözleşmemiz Mart sonu bitiyor, ya yeni sözleşme imzalanacak ya çıkacağız.
Bizde takriben bin liralık bir ev bakıyoruz, 3-4 tane buldum ama oturduğumuz şehrin farklı bir ilçesinde, eşiminde işine yakın, şuan eşim 2 saat önce kalkıyor oraya gitmek için ve 2 saat geç geliyor eve.
Ama bilin bakalım sorun ne? Sorun tabiki eş ailesi, onların ilçesinden gitmemizi istemiyorlar ve eşime baskı uygulayacaklar büyük ihtimal, eşimse ben istediğim yerde otururum taşınacağız diyor bana ama insanları kıramayan bir yapısı var ve annesi üstünde baskı uyguluyor aynı şeyi ailesine söyleyemiyor gibi geliyor. Bense taşınma işleri yorucu olduğu için muallaktayım, birde yurtdışına gitme imkanımız var, para biriktirmemiz önemli, 450 lira bize kalacak, bunu gelde eş ailesine anlat, kavga gürültü çıkmasa bari.
Benim ailemde 6 saat uzak, bu erkek aileleri çocuğunun farklı bir hayatı olduğunu ne zaman kabullenecek acaba?
eşiniz söyleyemiyosa siz söyleyin. onlara ne sizin oturacağınız evden. bu forumda kv kp olaylarını görünce nasıl sinirleniyorum anlatamam

tam madem tasinmasinizi istemiyor kv 450 tl yi ondan alin 🤪🤭
ev senin olsa tam derim diyecem ama
esinizin ise gidis gelisi cok zor cidden allah kolaylik versin..
en dogrusu ise yakin olacak bir yerde oturabilmek..hem zamandan tasarruf hem paradan ..

sen yavaş yavaş eşya toplamaya başla ,

işimize böyle geliyor de kızzz daha çok çatlasınlar :KK70:

Hemen çıkın da ev sahibi de yolunu cizsin.cizsin.Benim de kiracılar im var hele birbiri 1250 lik evi 1400 uaptik diye delirdi. Oysa 5 yıl önce 1050 yle girmistj

Back
X