- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben universiteden bu sene mezun oldum cok sukur dersim filan kalmadi abimde ayni sekilde. Oturdugumuz ev bizim değil yakinimizin . Fakat yillardir burada oturuyoruz yani 23 yasindayim burada dogup buyudum. Evi pek sevmem komşuları da ayni sekilde ama yeri cok iyi konumda fakat evin ici mukemmel derecede iyi degil ornek verecek olursam. Ev iki katli ama asa katin prizleri calismaz kapinin onunde gider var yagmur yaginca evi sumu basicak korkusu vs vs ayrica aksamlari cok ses var odamin oldugu kisim tek duvar yan taraftaki aile suriyeli ve inanin iki senedir artik sesten sinirlerim bozuldu. Kadin birde yeniden dogurdu simdide her gece bebek aglamasi . Okulum bitti ama gelin birde bana sorun kulak tikaclarini kulagima sokmaktan kulaklarim agrirdi hala da oyle gerci her gun dua ediyorum ne zaman sessiz bi yer olacak burasi diye. Gel gelelim bugun bir sey ogrendim bu ev sahibi artik bizden iki kati kira istemis bizimde bunu verecek dururmuz yok. Tasinsak ev aldik ama icindeki kiraciyla kredisi odeniyor. Annem calisiyor ev isine gidiyor oda calisamaz buraya uzak cnku ev ve abimle bu sene kursa gidicez kpss icin babamin maasiyla nasil olucak bilmiyorum sabahtan beri moralim bozuldu.. oysa ne mutluydum bir kac gun once odami topladim kitaplarimi dizdim calisma odami kurdum kulak tikacimi bile siparis ettim... simdi ise dusunuyorum dershane isi nasil olucak nasil yeticek para ve en onemlisi tasinsak nasil insanlar olucak komsumuz korkuyorum icim bi tuhaf bir sene kendimi sikmam.lazim lutfen bana akil verin kendimi olumlamak istiyorum. Ders çalışmak istiyorum kazanmak istiyorum tum bunlardan etkilenmek istemiyorum.. anlatip rahatlamak istedim cok doluyum cok..