• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev komsu tasinma sinav stresi hepsi bir arada moralim cok bozuk

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben universiteden bu sene mezun oldum cok sukur dersim filan kalmadi abimde ayni sekilde. Oturdugumuz ev bizim değil yakinimizin . Fakat yillardir burada oturuyoruz yani 23 yasindayim burada dogup buyudum. Evi pek sevmem komşuları da ayni sekilde ama yeri cok iyi konumda fakat evin ici mukemmel derecede iyi degil ornek verecek olursam. Ev iki katli ama asa katin prizleri calismaz kapinin onunde gider var yagmur yaginca evi sumu basicak korkusu vs vs ayrica aksamlari cok ses var odamin oldugu kisim tek duvar yan taraftaki aile suriyeli ve inanin iki senedir artik sesten sinirlerim bozuldu. Kadin birde yeniden dogurdu simdide her gece bebek aglamasi . Okulum bitti ama gelin birde bana sorun kulak tikaclarini kulagima sokmaktan kulaklarim agrirdi hala da oyle gerci her gun dua ediyorum ne zaman sessiz bi yer olacak burasi diye. Gel gelelim bugun bir sey ogrendim bu ev sahibi artik bizden iki kati kira istemis bizimde bunu verecek dururmuz yok. Tasinsak ev aldik ama icindeki kiraciyla kredisi odeniyor. Annem calisiyor ev isine gidiyor oda calisamaz buraya uzak cnku ev ve abimle bu sene kursa gidicez kpss icin babamin maasiyla nasil olucak bilmiyorum sabahtan beri moralim bozuldu.. oysa ne mutluydum bir kac gun once odami topladim kitaplarimi dizdim calisma odami kurdum kulak tikacimi bile siparis ettim... simdi ise dusunuyorum dershane isi nasil olucak nasil yeticek para ve en onemlisi tasinsak nasil insanlar olucak komsumuz korkuyorum icim bi tuhaf bir sene kendimi sikmam.lazim lutfen bana akil verin kendimi olumlamak istiyorum. Ders çalışmak istiyorum kazanmak istiyorum tum bunlardan etkilenmek istemiyorum.. anlatip rahatlamak istedim cok doluyum cok..

Abin ve sen hem çalışıp hem dersaneye gitmeyi düşünseniz. Babana da yük olmamış olursunuz. Hiç olmazsa dersane başlayana kadar.

Böyle bir düşüncem yoktu cnku iki ay kurs baslayana kadar planlarimi yapmistim ders calisirim diye iste de claisirim yaparim ama bugun evden tasinma isi ortaya cikti neresi olduguda kesin degil simdi girsem belki tasinicaz bir kac haftaya o yüzden.. iiccim karardi bunlari dusunmekten

Kafayı takmanız çare değil ki. Bunun yerine çözüm bulmaya çalışın. Geçici bi işe girmeyi düşünmez misiniz?

Abinizle beraber dershaneden arda kalan zamanlarda çalışsanız,en azından birinizin kurs parasını ödeyebilirsiniz. Komşuları falan da neden düşündüğünüzü anlamadım,sonuçta artık okulunuzu bitirdiniz. Dershaneye gideceksiniz,iş bulabilirseniz çalışacaksınız. Zamanınızın çoğu evde geçmez yani. Umarım kolay bir yolunu bulursunuz.

Abinizle beraber dershaneden arda kalan zamanlarda çalışsanız,en azından birinizin kurs parasını ödeyebilirsiniz. Komşuları falan da neden düşündüğünüzü anlamadım,sonuçta artık okulunuzu bitirdiniz. Dershaneye gideceksiniz,iş bulabilirseniz çalışacaksınız. Zamanınızın çoğu evde geçmez yani. Umarım kolay bir yolunu bulursunuz.
Çünkü komşudan o kadar muzdaribiz ki anlatamam artik daral geldi insanlardan ... evimize girip cikan is cevirenlerden yillardir burdayiz yeni yere nasil alisirim bunun korkusu daha once hic tasinmadik ortam ne olur bilmiyorum :(

Kafayı takmanız çare değil ki. Bunun yerine çözüm bulmaya çalışın. Geçici bi işe girmeyi düşünmez misiniz?
Ise girsem tasininca o evle suanki ev cok uzak kalicak suan ne zaman tasincaz muamma.. ben evde ders calismayi planlamistim cnku annem suan calisiyor bununda idare edebilirdim .. ders calismak istedigim icin calismiyorum ve ortam beni geriyor. Ses gurultu oraya tasinsak nasil olur bunlari dusunuyorum

Çünkü komşudan o kadar muzdaribiz ki anlatamam artik daral geldi insanlardan ... evimize girip cikan is cevirenlerden yillardir burdayiz yeni yere nasil alisirim bunun korkusu daha once hic tasinmadik ortam ne olur bilmiyorum :KK43:

Doğduğunuzdan beri aynı yerde olduğunuzdan size öyle geliyor. Artık öyle samimiyet kalmadı. Sitedeki kadınlarla gündüz buluşurum kahvemi içerim ama evlerine gitmem mesela bir çoğunun. Siz de herkese hemen samimi davranmayın,hal hatır sorarsınız olur biter. Siz çalışamayacaksanız da abiniz muhakkak çalışsın. İkinizden biri çalışmazsa babanızı zor günler bekler.

Back
X