- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
acaba kayınvalidenizi düğünden sonra asıl yanına almayı düşünen nişanlınız olmasın
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz
Bana da o konuda yalan söyleniyor gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba kayınvalidenizi düğünden sonra asıl yanına almayı düşünen nişanlınız olmasın
Elifbursa çok şekersin ya, inan şu hep yapıcı, olumlu yanından bakan mesajlarını seviyorum. Ben de kendimi iyi niyetli sanırdım![]()
Bu konu hakkinda konusmusduk ailesiyle yasamak istemiyor. Bana iyi is istiyorum seninle daha iyi hayatim olsun diye falan der ama sanki hep evde ailesinin etkisine dusuyormus gibi geliyorŞimdi böyle olan evlenince kimbilir nasıl olur beraber bir hayatı paylaşacaksınız ama varsa yoksa annesi kardeşleri,acaba kayınvalidenizi düğünden sonra asıl yanına almayı düşünen nişanlınız olmasın?işiniz var bence bu aileyle şimdiden fikirlerinizi önemsemeyen bi eş adayı,umarım mutlu olursunuz
Soyledim zaten istemiyorum diye. Oda avantajlarini anlatmaya basladi. Kendi evimiz olacak komsu derdi olmayacak istedigimiz gibi rahat edicez diyerek kendini savunduben olsam müstakil ev istemiyorum,
apartman dairesini daha güvenli ve saglıklı buluyorum derdim.
birde üstüne sırf sıkıldın diye evi satmak istiyorsun ama benim fikrimi bile sormuyorsun. tek başına oturmayacaksın sonuçta müstakil evinde diye kesip atardım.
Soyledim zaten istemiyorum diye. Oda avantajlarini anlatmaya basladi. Kendi evimiz olacak komsu derdi olmayacak istedigimiz gibi rahat edicez diyerek kendini savundu
Bana aynı bina teklif edildiSoyledim zaten istemiyorum diye. Oda avantajlarini anlatmaya basladi. Kendi evimiz olacak komsu derdi olmayacak istedigimiz gibi rahat edicez diyerek kendini savundu
Hep ortak kararlar alırlar demişsiniz de
Parayı nasıl kazandıklarını yazmamışsınız.
İşleri de ortak mı?
Kayınpederin evleri alacak parayı nasıl kazanmış?
Nişanlının ve kayınbiraderlerinin mesleği var mı? Çalışıyorlar mı? Ne kazanıyorlar? Para ortada mı toplanıyor? Neye ne kadar harcanacağına kim karar veriyor?
bugun sen, ben ve çekirge yi sorgula memuru gibi hissettim![]()
Cok karismakda istemiyorum nede olsa evide birlikte aldilar daha bu evin kredisini oduyorlar diye.Ben ev olayına takılmadım
Para onların zevk onların derim hatta
Ama evden sıkıldım demesi garip
Niye açık açık ailemle bu kararı aldık diyemiyo
Bi de her durumda ailesiyle mi karar alacak en son ben mi duyacağım diye düşünürüm
Onlarda calisiyor. Abisi evlentikden sonra 2 cocuk falan kendi ailesine zor yetiyor zaten. Kucuk kardesde calisiyor ama en cok nisanlima yuk oluyor simdide kardesi issiz bir aydir. Anne babasi zaten hep calisti.bu paraların ortak olması, herkesin birbirine yardımı falan evlenince sorunlar yaratabilir
nişanlınızın abisine araba alması falan bana çok garip geldi ya, hiç görmedim böyle birşey
nişanlınız ve ailesi para biriktiriyor abisine ev araba alınıyor
nişanlınız kendi evi için durmadan çalışıyor
nişanlınız ve ailesi, nişanlınızın evini satarak daha ucuz bir ev alıp kalan parayla küçük kardeşe ev alacak
buraya kadar eksiklik yoksa hep nişanlınız didiniyor, diğer kardeşlerde tık yok ?
Yok sen en azından oturup oturmama kısmında fikrini söyleCok karismakda istemiyorum nede olsa evide birlikte aldilar daha bu evin kredisini oduyorlar diye.
Ayri islerde calisiyorlar. Ev almak derken oyle birden parayi verip almadilar. Abisi icin 3yil kredi odediler simdide 3 yildir oduyorlar 2-3 ay falan kaldi bitmesine. Aldiklari maas toplaniyor krediye oduyorlar kalanida ev icin gunluk ihtiyaclaraHep ortak kararlar alırlar demişsiniz de
Parayı nasıl kazandıklarını yazmamışsınız.
İşleri de ortak mı?
Kayınpederin evleri alacak parayı nasıl kazanmış?
Nişanlının ve kayınbiraderlerinin mesleği var mı? Çalışıyorlar mı? Ne kazanıyorlar? Para ortada mı toplanıyor? Neye ne kadar harcanacağına kim karar veriyor?