• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev konusu

Daha geçen bir konu sahibesi yetişin kayınpederim daha ben işten gelir gelmez kapımı yumrukluyor 'tan tan tan' ( kendi deyimiyle ) açana kadar da devam ediyor ısrarla vs. diye konu açmıştı
Ben buna gelemem ev rahat etmek içindir istediğimi giyer istediğim kadar yayılmak isterim evim de dağılabilir canım isteyince toplarım
Sen nasılsın? Nasıl yaşamak istersin? Bi düşün bunları derim

kayınvalide küçük oğlumla oturucam demiş ya bakalım gelin isteyecek mi ;) O zaman da bize ev alalım diyecekler sen 4 . krediye hazır ol bence :KK51:
Ağaoğlu gibi kv de ya akıl danışasım geldi valla:KK69:

Soylediklerine gore ayri kalacaklar. Ben tam bilmiyorum ama hep eltim soylerdi
Daha geçen bir konu sahibesi yetişin kayınpederim daha ben işten gelir gelmez kapımı yumrukluyor 'tan tan tan' ( kendi deyimiyle ) açana kadar da devam ediyor ısrarla vs. diye konu açmıştı
Ben buna gelemem ev rahat etmek içindir istediğimi giyer istediğim kadar yayılmak isterim evim de dağılabilir canım isteyince toplarım
Sen nasılsın? Nasıl yaşamak istersin? Bi düşün bunları derim
Konumu tam anlamadiginiz galiba. Onlar zaten bizimle oturmak istemiyorlar. Nisanlimda goruyor benjm calistigimi biz birlikte oturamayiz der. Simdi boyle kararlari ortak verirler bazen nisanliminda yiprandigini hiss ediyorum bana evlenmek istiyorum seninle rahat bir hayat istiyorum der. Bende istemezdim onlarla bir evde yasamak nisanlim bile bazen bikiyor ben hic dayanamam

kayınvalide küçük oğlumla oturucam demiş ya bakalım gelin isteyecek mi :KK66: O zaman da bize ev alalım diyecekler sen 4 . krediye hazır ol bence :KK51:
Ağaoğlu gibi kv de ya akıl danışasım geldi valla:KK69:
Onlar biliyor. Dunurlere hep soylediler ev alip birlikte oturacagiz diye.

Mustakil ev cok cok cokkkk sorunlu
Mecbursaniz 2arti 1 olsun ama ucuz fiyata bahceli falan tavsiye etmem...
Nisanlinizla acik acik konusun bence
Tam olarak sorun fikrinizi de soyleyin
Satmasi konusunda karisamazsiniz ama istemediginiz evde de oturamazsiniz sonucta
Ev cok onemli

Sizin icin alinan ev olunca guzel ama onlar icin satilinca mi kotu oluyor cnm. yok ya kafaya takma hele simdiden bu konulara girmeyin.birbirinize iyi niyetle yaklasin hele aileni hic katma bu ise isler sarpa sarar sonra benden demesi ;-)

eger simdiden böyle bütceleri ortaksa evlenince de değişmeyecek ve siz maddi konularda söz sahibi olamayacaksınız eşinizin ailesi ön planda olacak anladığım kadarıyla evlenip coluk cocuga da karıssanız oturdugunuz ev esinizin ailesinin bir sözüyle satlabilecek.Baştan nişanlınızla konuşun diyeceğim ama böyle bir aile yapısı kolay değişmez.

Üç kardeş çalışıp abiyi evlendiriyorlar ve ev sahibi yapıyorlar. Sonra yine üç kardeş çalışıp nişanlınıza ev alıyorlar. Tekrar üçü çalışıp en küçük kardeşe ev alınacaksa karışmaya hakkınız yok. Evlenmeden aileniz bile yok kızımın evi satılıp küçüğe ev alınamaz kızım evsiz kalacak mantığı yanlış. Size tek hak verdiğim yer müstakil de oturmak istememeniz ve fikrinizin sorulmaması. Ama şayet sadece nişanlınız çalışıyor hem abisine ev alıyor hemde kendi evini satıp kardeşine ev alıyorsa evlenmeden yine karışmaya hakkınız yok ama ilerde ciddi sıkıntılar olabilir.

Ayri islerde calisiyorlar. Ev almak derken oyle birden parayi verip almadilar. Abisi icin 3yil kredi odediler simdide 3 yildir oduyorlar 2-3 ay falan kaldi bitmesine. Aldiklari maas toplaniyor krediye oduyorlar kalanida ev icin gunluk ihtiyaclara
Ben ortak işyerleri var birlikte çalışıp sırayla birine ev alıyorlar diye anlamıştım ona göre yaptım yorumumu ama bu çok saçma ya ayrı ayrı işlerde çalışıp bütün paraları toplayıp bir kişinin ev kredisini ödemek. Herkes kendi evini kendi alsın durumun olur yardım edersin de baya karışık durumlar. Bence siz evlenmeden çok karışmayın yüz göz olmayın. İnşallah evlenincede bu durum bu şekilde devam etmez ozaman net birşekilde rahatsız olduğunu belirtirsin.

bilmiyorum ama evlenirseniz ilerde cok sikinti yasayacaksiniz gibime geliyor tabi kesin konusmakta olmaz boyle cok birlikte hareket eden bana biraz ters geliyo

Apartman evi istemiyormus. Ama ben bunu bahane gibi kabul ettim. Ailesi demistir hadi senin eve satalim bizde rahat edelim diye. Oda ailesine duskundur hep onlari dusunur ev meselesi nasil olacak diye
Aklin varsa kac bu ne ya hep ic ice herkes calisin alsin evini.kvdenmi karar veriyor yok kucuk ogluyla kalacakmis geline soran yok yani kararini vermis bile... paralar niye ayni keseden hep

Ben böyle ailecek ev almaları hiç sevmiyorum kendi ailemde de hiç görmedim
Hep bir sorun çıkacak Sürekli biz size ev yaptık diye başa kakma olayı olacak
En güzeli herkes kendi çalışıp alsın
Aynen öyle herkes calisin alsin evini bu ne ya konu sahibi aklin varsa kac

Şimdi böyle olan evlenince kimbilir nasıl olur beraber bir hayatı paylaşacaksınız ama varsa yoksa annesi kardeşleri,acaba kayınvalidenizi düğünden sonra asıl yanına almayı düşünen nişanlınız olmasın?işiniz var bence bu aileyle şimdiden fikirlerinizi önemsemeyen bi eş adayı,umarım mutlu olursunuz
Bende ayni sizin gibi düspnüOrum daire satirip ev aldircaklar ve kendileride yerlesecek oraya nisanlinda sklmis evden ne bahane ne bahane konu sahibi bas baya kandiriliyorsun

evi satıp kendilerine ev alacaklar sizler evsiz kalıp ev alacağım diye uğracaksınız

ama en önemlisi de nişanlının ailesinin lafını çok dinlediğini bile bile lades yapman tuhaf...
evin araban da olsa kocan yanında durmayacak anlattıklarına göre...
sen bence önce huzurlu olabilir misin onu ölç tart
ayrıca evlenince muhtemelen ailesi sizinle oturur

evi satıp kendilerine ev alacaklar sizler evsiz kalıp ev alacağım diye uğracaksınız

ama en önemlisi de nişanlının ailesinin lafını çok dinlediğini bile bile lades yapman tuhaf...
evin araban da olsa kocan yanında durmayacak anlattıklarına göre...
sen bence önce huzurlu olabilir misin onu ölç tart
ayrıca evlenince muhtemelen ailesi sizinle oturur
Bende aynisini düsünüyorum ev alip hepberaber yasicaklar nasilsa evler teker teker aliniyor kaynindada kat atarlar üszerine bitti. Yalan hepsi asla daireyi satirmayin onlarin niyeti baska.

Kredi bitince rahatlarlar zaten az kalmış sonra kaynın için tekrar kredi çekilip istedikleri büyük evi alırlar. Evi satmak bana mantıksız geldi her ne kadar senin alın terin olmasa da sen oturacaksın seninde fikrin alınmalı.

Apartman evi istemiyormus. Ama ben bunu bahane gibi kabul ettim. Ailesi demistir hadi senin eve satalim bizde rahat edelim diye. Oda ailesine duskundur hep onlari dusunur ev meselesi nasil olacak diye

Ana kuzusu drsene
Olmaz bundan koca
Ayrıl hitsin
İleride de senden önce hep ailesini düşünecek kaldırabilecek misin ?

Back
X