• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev konusunda son nokta .

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Daha önceki açtıgım konudan tanıyanlar olur belki;
Başka bir eve kiraya çıktık ; çünkü huzur vermiyceklerdi ve ogünden sonra kimseyle tartışmadık kafamız rahat olsun diye daha uzağa kiraya geldik.
Bu süre zarfında kayınpederimle eşim telefonda konuştu öyle birşeyin olmayacağını herkesin ilk başta alınan eve razı olduğunu eltimin böyle yapmasındaki amacının aile apartmanındaki amca karısı yengeyle kavga etmesiymiş.
Ama bunun için bizim huzurumuzu bozma hakkına sahip değilmiş gerekirse evlerini satıp başka yere gidebilirlermiş.
Biz çok yıprandıgımız için kavga dinlemek için biraz herkesten ve herşeyden uzak kalmak istiyoruz

Başka bir eve kiraya çıktık ; çünkü huzur vermiyceklerdi ve ogünden sonra kimseyle tartışmadık kafamız rahat olsun diye daha uzağa kiraya geldik.
Bu süre zarfında kayınpederimle eşim telefonda konuştu öyle birşeyin olmayacağını herkesin ilk başta alınan eve razı olduğunu eltimin böyle yapmasındaki amacının aile apartmanındaki amca karısı yengeyle kavga etmesiymiş.
Ama bunun için bizim huzurumuzu bozma hakkına sahip değilmiş gerekirse evlerini satıp başka yere gidebilirlermiş.
Biz çok yıprandıgımız için kavga dinlemek için biraz herkesten ve herşeyden uzak kalmak istiyoruz
Eviniz ne olacak şimdi?
Taşınmanız ışık hızında olmuş

En iyisini yapmışsınız kesinlikle mesafe koyun anlasınlar bundan sonra.

Ben sizin sağlık sorunlarınız da var diye hatırlıyorum.İki hafta önce dua ediyorduk size,sağlığınıza kavusun esiniz de hastaliginizdan bikip baska kadinlara meyletmesin diye....hatta çorba yapaniniz bile yoktu.Sizin adiniza sevindim birden tum aileniz sizin için seferber olmuş,siz kendinizi iyi hissedip kavga için bile olsa hasta yataginizdan kalkabilmissiniz.Ev bulup tasiyabilmissiniz.Esiniz ve babası sizin yanınızda olmuş.Demek ki herseyde bir hayır varmış.Bunlar olmasa siz anemi rahatsızlığından ölen var mı diye konu acacakken şimdi hastaliginizi bile unuttunuz.

Meydanı bıraktınız yani. Ben olsam uykularım kaçardı.

Nasıl taşınabiliniz bu kadar kısa zamanda? Ben öğrenci evindeyken bile sizin hizinizda tasinamazdim 3 parça esyamla...
O günden beri hiç kavga etmedik dediğiniz su iki üç günde heralde, daha çok erken ama umarım böyle devam eder.
Sırf çocuklarına yapısik olmak için aile apartmanından ev alan ailelerin samimiyetine inanmıyorum. Eğer gerçekten o evi çocuklarının iyiliği için almışlarsa satilmalarina da izin vermeleri gerekiyor ama kadınlar kulübünden de yaptığım çıkarımlara göre kimse o aile apartmanindaki daireyi satamiyor, dayanamayıp kiraya cikiyor

Bir de aklinizda oyle bir ihtimal vardi yani baska bi eve gecmek neden bu kadar tantana olmasina zemin hazirmadinz anlamadim.

Tukurdugunu yalamk gibi olmus biraz.

Bu konu çok garip, madem tapu eşinizin adına ne diye başka eve kiraya gittiniz??

Benim tapulu evim olsa bir Allahın kulu beni kiraya gönderemez! Sıkıysa denesinler.

Ama siz önce eltinin evini basıyorsunuz sonra da kuzu kuzu gidip kiraya çıkıyorsunuz. Ben tapunun eşinizin üstünde olduğuna inanmadım.

Ben sizin sağlık sorunlarınız da var diye hatırlıyorum.İki hafta önce dua ediyorduk size,sağlığınıza kavusun esiniz de hastaliginizdan bikip baska kadinlara meyletmesin diye....hatta çorba yapaniniz bile yoktu.Sizin adiniza sevindim birden tum aileniz sizin için seferber olmuş,siz kendinizi iyi hissedip kavga için bile olsa hasta yataginizdan kalkabilmissiniz.Ev bulup tasiyabilmissiniz.Esiniz ve babası sizin yanınızda olmuş.Demek ki herseyde bir hayır varmış.Bunlar olmasa siz anemi rahatsızlığından ölen var mı diye konu acacakken şimdi hastaliginizi bile unuttunuz.
İnsanların sağlık problemleriyle dalga geçmenizin nedenini hiç anlamadım doğrusu o konuyla bu konuda aynı değil bu konuyu neden karıştırdığını gıda anlamış değilim ne kadar komik demi insanların derdiyle dalga geçmek

Ev kalıcak bir süre öyle taşınmakta birşey yokki yengemin eski evine girdik kiraya ztn abimde nakliye firmasında çalışıyor
Kendi evinizi ne yaptınız ?
Bence Hatalı olmuş ne olursa olsun çıkmasaydınız evinizden .
Bi de yenge ile Tartışma yasadıysa sizin eve niye göz dikmiş.

Back
X