• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev konusunda son nokta .

Önceki yorumlarımda yazdım anlamadığım noktaları bir daha yazayım;

Madem tapu eşinizin üzerine hangi sebeple kiraya çıktınız??

Eltiniz eşyasını yükleyip sizin eve zorla taşınacak değildi sonuçta. Kapıyı açmadığınız sürece kimse içeri de giremez ama siz tapulu eviniz varken üç gün içinde kiraya çıkmışsınız.

Bu devirde hangimiz senelerdir oturduğumuz “tapusu üzerimizde olan evden” elti o evi istiyor diye başka eve kiraya çıkarız? Hem de kafamız rahat etsin diye diyorsunuz.

Ben hiçbir mantık bulamadım. Bunun tek bir açıklaması var bana göre o da gerçekte evin tapusu sizin üzerinizde değil.
Merak etmeyin eşim işten gelsin tapunun hangi dosyada olduğunu o biliyor çekip resmini koyucam tapunun sayfaya

Cok ilgincsiniz.
Kendi tapulu evinizi birakip kiraya ciktiginizi yazmissiniz, hem de eltinizden ve kvden bu teklifi duydugunuz zaman cok buyuk tepki vermenize ragmen.
Daha 2 3 gun once "bana evimden cik diyene boyle yaparim, siz pasifsiniz" diye yorumlar yapmaniza ragmen kiraya cikmissiniz.

Bu 3 gunde hem evi bulmussunuz, hem temizlemissiniz, hem o esyalari tasimiz ve yerlesmissiniz.

O kadar isinizin arasinda buraya da bu konuyu acmissiniz. Ustelik yalniz kalmak istiyorum, dusunmeye ihtiyacim var diyorsunuz ama hala ev de ev diye konular aciyorsunuz.
O kadar kavga,gurultu, tasimadan sonra gercekten buraya konu acacak firsati bulabilmissiniz.
Butun bunlara ragmen burdaki insanlar abartiyor oyle mi ?

Hayatin olagan akisina uygun degil yaptiklariniz.
Konuyu anlamak mı istemiyorsunuz adı üzerinde yengemin kiralık evi amcamın karısının abimde nakliyeci evin kaba temizliği zaten yapıldı ince temizliğinde eve girince parça parçada yapılır ama anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz ben konu açmaya fırsat buluyorsam sizde okumaya fırsat buluyorsunuz o zaman

Konuyu anlamak mı istemiyorsunuz adı üzerinde yengemin kiralık evi amcamın karısının abimde nakliyeci evin kaba temizliği zaten yapıldı ince temizliğinde eve girince parça parçada yapılır ama anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz ben konu açmaya fırsat buluyorsam sizde okumaya fırsat buluyorsunuz o zaman

Ama ben bu kadar yogun gunler yasamiyorum sizin gibi. Bu kadar olayi siz yasadiniz.
Ev kismini okumamistim.
Neden kendi tapulu evinizi biraktiniz?
Hic oyle birakacak birine benzemiyordunuz ?
Kendi evini birakacak insan neden o buyuk tepkileri verir ?

Bu konu çok garip, madem tapu eşinizin adına ne diye başka eve kiraya gittiniz??

Benim tapulu evim olsa bir Allahın kulu beni kiraya gönderemez! Sıkıysa denesinler.

Ama siz önce eltinin evini basıyorsunuz sonra da kuzu kuzu gidip kiraya çıkıyorsunuz. Ben tapunun eşinizin üstünde olduğuna inanmadım.
Aynen isgüzarlıkla üzerine konmuş gibi..
Sonuç kiraya ćıkılmış..

Ama ben bu kadar yogun gunler yasamiyorum sizin gibi. Bu kadar olayi siz yasadiniz.
Ev kismini okumamistim.
Neden kendi tapulu evinizi biraktiniz?
Hic oyle birakacak birine benzemiyordunuz ?
Kendi evini birakacak insan neden o buyuk tepkileri verir ?
Ben kendi evimi bırakmak zorundaydım çnkü artık piskolojimz bozulmş durumdaydı kiraya geldim evet çnkü yengemin evi boştaydı ve evin değerinde yeni bir ev arıyorum çünkü kimseyi görmek ve rahatsız etmelerini istemyrm

Ev eşinize nişanlıyken alınmış ki evlenince hak iddia edemeyin siz diye bence. Uyanık ve çıkarcı bir aileye denk gelmişsiniz. Bizim paramızla alındı imasında bulundular ise yaptığınız doğru olmuş ben olsam eşime sattırırdım evi ve tadilat ettiğimiz parayı içinden alır gerisini (onların parasını yani) onlara verirdim ki utansınlar. Sonra da görüşmezdim bu kadar rezaletten sonra görüşmek abes zaten.

Valla ne dersen de.

3 gunde tum bunlari becermek ve ustune KK da vakit gecirmek hayal urunu gibi geliyor bana.

Ev eşinize nişanlıyken alınmış ki evlenince hak iddia edemeyin siz diye bence. Uyanık ve çıkarcı bir aileye denk gelmişsiniz. Bizim paramızla alındı imasında bulundular ise yaptığınız doğru olmuş ben olsam eşime sattırırdım evi ve tadilat

ettiğimiz parayı içinden alır gerisini (onların parasını yani) onlara verirdim ki utansınlar. Sonra da görüşmezdim bu kadar rezaletten sonra görüşmek abes zaten.
Evi evlendikten sonra da aile alsa konu sahibi hak iddia edemez.

Evi evlendikten sonra da aile alsa konu sahibi hak iddia edemez.

Aile para veriyor ama eşinin üzerine aldılarsa ortak konut vs ikiye bölünmesi konusunda mahkemeye başvurabilirdi. O zaman da aile parayı biz verdik dese mahkemeye kanıtlasa o zaman hak iddia edemez konu sahibi. Öyle yada böyle aile para verdiyse en iyisi çıkması olmuş sonuç olarak diyorum.

Ben sizin sağlık sorunlarınız da var diye hatırlıyorum.İki hafta önce dua ediyorduk size,sağlığınıza kavusun esiniz de hastaliginizdan bikip baska kadinlara meyletmesin diye....hatta çorba yapaniniz bile yoktu.Sizin adiniza sevindim birden tum aileniz sizin için seferber olmuş,siz kendinizi iyi hissedip kavga için bile olsa hasta yataginizdan kalkabilmissiniz.Ev bulup tasiyabilmissiniz.Esiniz ve babası sizin yanınızda olmuş.Demek ki herseyde bir hayır varmış.Bunlar olmasa siz anemi rahatsızlığından ölen var mı diye konu acacakken şimdi hastaliginizi bile unuttunuz.
çevrim dışı takılıyordum forumda. sırf sizin gönderinizi beğenmek icin giriş yaptım. ağzınıza sağlık. konu gidisati, ışık hızında gelişmeler... bu konu bir zeynep güven iki adini unuttuğum bir üye daha vardı o da üç. sahi o üyenin fake olduğu nasıl anlaşılmıştı? hani kocasi sürekli spora gidiyordu sonra bir kere aldattığını itiraf etmişti hemen boşanmıştı sonra kadın doktor başka biriyle görüşmüştü. profil resmi kore dizisinden bi karakterdi.

Madem taşınmak o kadar zor değil üç günde topla temizle taşın yapabiliyorsun, elti söyleyince niye aileyi birbirine düşürdün?

Burda bile insanları dövecek gibiydin, eltiyle kv ile kavga edip kim beni evimden çıkarabilir, o kadar tadilat yaptım ben buraya diye meydanlara çıkıp konuşuyordun. Şimdi kedi gibi taşındın yani :D

Arkadaslara katılıyorum. Bence olay şu şekilde oldu;
Sen o kadar olay çıkarınca kv ve kp çıkın gidin evimizden dediler. Kedi gibi çıkmak zorunda kaldın. Bu hikaye daha mantikli

çevrim dışı takılıyordum forumda. sırf sizin gönderinizi beğenmek icin giriş yaptım. ağzınıza sağlık. konu gidisati, ışık hızında gelişmeler... bu konu bir zeynep güven iki adini unuttuğum bir üye daha vardı o da üç. sahi o üyenin fake olduğu nasıl anlaşılmıştı? hani kocasi sürekli spora gidiyordu sonra bir kere aldattığını itiraf etmişti hemen boşanmıştı sonra kadın doktor başka biriyle görüşmüştü. profil resmi kore dizisinden bi karakterdi.
Sanırım o zamanlar üye değildim ve konuk olarak ara sıra bakıyordum konulara,yoksa o konuları ve uyeleri bilirdim

Back
X