kızlar biz geçen yıl konut kresisi çektik.aylık taksiti de otomatik hesaba bağlatttık.şimdi 1 yıl geçti.hayat sigortası,konut ve deprem gibi sigortaların yenilenmesi gerekiyormuş.60.000 lira çekmiştik.yalnız bize bankadan telefon falan gelmedi.bazıları diyor ki otomatik hesaptan sigorta ücretleri kesilmiştir.acaba öyle mi yoksa bizim yatırmamız mı gerekir.tutar nedir bilgisi olan yanıtlarsa çok sevinirim.
DASK ve konut sigortası tamamda hayat sigortasını kesinlikle kabul etmeyin.
Daha 3 ay önce şirketten bir arkadaş kredi çekti (Finansbank) , hayat sigortası yapmışlar, şart demişler. Ama son tebliğe göre böyle bir zorunluluk yok. Uyarınca, ben bunu iptal edeceğim beni kandırdınız diye telefon açtı. Dilekçe yazın dediler, dilekçe yazdık gönderdi. İptal edilip parası iade edildiği gibi , diğer yıllarda da olmayacak.
1000 liraya yaklaşam bir rakamdan kurtuldu.
canım kabul etmeyin diyorsun da ya eşime bir şey olsa ev uçar elimizden.sonuçta her durumu düşünmek lazım.bizim ki zi...bankdan zorunlu dediler ama zorunlu olmasa da yapılmasını isterim güvencede olmak isterim en çok da oğlum için.
bu arada bankaya gittik bugün, sigortalar hesaptan tahsil edilmiş zaten.kredi taksidinin yarısı sigortalara aktrılmış.bize bu durumda 450 lira gibi bir açığınız var dendi.durum bu bilmeyen arkadaşlar için de yazayım.
ayrıca ben hep aynı bankayla devam etmek lazım zannediyordum.öyle değilmiş kredi başka bankaya aktarılıyormuş.şimdi daha düşük faizli bir bankada yapılandırmayı düşünüyoruz inşallah.herkese teşekkürler.öpücükler...
Konut kredisi çekenler için tekrar borç yapılandırılması varmış..Faizler düşmüş.Borcunuzu yapılandırmak için giderseniz,o zaman sorun...
Konut kredisi çekenler için tekrar borç yapılandırılması varmış..Faizler düşmüş.Borcunuzu yapılandırmak için giderseniz,o zaman sorun...
DASK ve konut sigortası tamamda hayat sigortasını kesinlikle kabul etmeyin.
Daha 3 ay önce şirketten bir arkadaş kredi çekti (Finansbank) , hayat sigortası yapmışlar, şart demişler. Ama son tebliğe göre böyle bir zorunluluk yok. Uyarınca, ben bunu iptal edeceğim beni kandırdınız diye telefon açtı. Dilekçe yazın dediler, dilekçe yazdık gönderdi. İptal edilip parası iade edildiği gibi , diğer yıllarda da olmayacak.
1000 liraya yaklaşam bir rakamdan kurtuldu.
Ben bankacıyım genelde sigortalar peşin alınır.
ak.... ise yıla bölüyo bildiğim kadarıyla.
Biz de sekiz ay once ev kredisi cektik. Faizler cok dustu. Borc yapilandirmasi nasil oluyo ki acaba, biz de basvuralim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?