- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
canım kardesim ben orda kalıyorum ama orası babamın evi diyor oyuzden hiç lafını bile etmiyordüğüne yardım ederler etmezler bilemicem ama 13 milyar harcaman olmuş kardeşinin ödemesi gerekiyor onu. düğüne 1 sene varsa aylık bin lira ödesin siz de çeyiz harcamalarında falan kullanırsınız o parayı az para değil
etmese bile kp ve kv öle derken en azından onların calısıo kendileri yapsınlar dememeliydi yani sussa daha iyiydiBir baba olarak durumu yoksa bile en azindan sizin gonlunuzu hos tutmam adina ufakta olsa yardimci olmalidir bence..
amin canım evlendikten sonra babamı uzun süre görmek istemiyorum şimdidenevliliğimizi eşim ve ben yaptık evlilik ve ev eşyalarımız için 60 milyara yakın para harcadık iyikide kendimiz yapmışız bir sene borç ödedik kimse gıkını çıkartamıyor Allah kimsenin eline düşürmesin...
Aynen oyle..etmese bile kp ve kv öle derken en azından onların calısıo kendileri yapsınlar dememeliydi yani sussa daha iyiydi
hahhaha sen de abartmıssın tamam haksızlık yaptılar ama şerefsizlik yada namussuzluk deil bu utanılacak kadar... ama ben cok kırıldım bu konuda haklısınAilenizin yerinde olsam utanırım en azından, onu bile yapmıyorlar anladığım kadarıyla, halbuki bedava
hahhaha sen de abartmıssın tamam haksızlık yaptılar ama şerefsizlik yada namussuzluk deil bu utanılacak kadar... ama ben cok kırıldım bu konuda haklısın
kaçın bence saldıracak millet şimdi sizekızlar seneye düğünüm var nişanımda ailem yardım etmedi herşeyi kendim yaptım düğünde saolsunlar yardım edecekler ama sorun babamla ilgili erkek kardesime düğününde herseyi a dan z ye yaptı.. babama ait bir arsa vardı arsayı müteahite verip ordan daire aldı o ev benim olacaktı ancak kardesim erken evlendiği için ona kaldı ama evin mutfagını ben yaptırmıstım ve 13 milyar para harcadım mutfak için.. şimdi üzüldüğüm şey hiç bana okadar masraf ettin onu verelim diyelim yok.. onu da gectim kv ve kp ev alacaklar biz her türlü yanınızdayız size evinizi alırız falan diyolar ama babamdan ses cıkmıo sanki ben onun cocugu değilim gibi yorum bile yapmıo sanırım hiç yardım etmicek kendimi tuhaf hissediyorum ve üzülüyorun
kızlar seneye düğünüm var nişanımda ailem yardım etmedi herşeyi kendim yaptım düğünde saolsunlar yardım edecekler ama sorun babamla ilgili erkek kardesime düğününde herseyi a dan z ye yaptı.. babama ait bir arsa vardı arsayı müteahite verip ordan daire aldı o ev benim olacaktı ancak kardesim erken evlendiği için ona kaldı ama evin mutfagını ben yaptırmıstım ve 13 milyar para harcadım mutfak için.. şimdi üzüldüğüm şey hiç bana okadar masraf ettin onu verelim diyelim yok.. onu da gectim kv ve kp ev alacaklar biz her türlü yanınızdayız size evinizi alırız falan diyolar ama babamdan ses cıkmıo sanki ben onun cocugu değilim gibi yorum bile yapmıo sanırım hiç yardım etmicek kendimi tuhaf hissediyorum ve üzülüyorun
aynı şeyi bende yaşamıştım çalışıp didindim aileme destek oldum hep destekleriz arkandayız dediler ama ben hiç destek görmedim tüm eşyalarımı kendim aldım takıyı bile zor taktılar o varlığın içinde ev alırsan yardımcı oluruz dediler ev bulduk alıcaz 25 milyar yardım ettiler bir kaç ay sonra parayı geri istediler senesi dolmadan 4 5 ay içinde 20 milyarını ödedik 5milyarı kalmıştı telefon etti ev alıcam paramı ver diye maalesef çok acımasızca oluyorlar
Önceki konudan hatırladığım kadarıyla babanizin 4 tane evi yok muydu.
bence araya senin haklı olduğunu düşünen bir büyüğünü koy ( amca ,dayı vs) onlar konuşsun
bence araya senin haklı olduğunu düşünen bir büyüğünü koy ( amca ,dayı vs) onlar konuşsun
Çok şaşırıyorum böyle ailelerekızlar seneye düğünüm var nişanımda ailem yardım etmedi herşeyi kendim yaptım düğünde saolsunlar yardım edecekler ama sorun babamla ilgili erkek kardesime düğününde herseyi a dan z ye yaptı.. babama ait bir arsa vardı arsayı müteahite verip ordan daire aldı o ev benim olacaktı ancak kardesim erken evlendiği için ona kaldı ama evin mutfagını ben yaptırmıstım ve 13 milyar para harcadım mutfak için.. şimdi üzüldüğüm şey hiç bana okadar masraf ettin onu verelim diyelim yok.. onu da gectim kv ve kp ev alacaklar biz her türlü yanınızdayız size evinizi alırız falan diyolar ama babamdan ses cıkmıo sanki ben onun cocugu değilim gibi yorum bile yapmıo sanırım hiç yardım etmicek kendimi tuhaf hissediyorum ve üzülüyorun
yok canım iki ev verildi ama amcamla ortak oldugundan biri onlarındıO arsadan 1 ev mi verildi ?
evet bende konussam patlasam herseyi söylicem ama bicok şey kopacak oyuzden sabrediyorum ama su sıralar iyice zıvanadan cıktı hersey.. ben sustukca üstüme daha cok gelmeye basladılar cünküben olsam hakszlığa karşı hiç susmam.. agzimdan ne çiktiysa sölerim bişeyde demezler... eşimede derim ailesinede... ayrımlığa asla kabul etmeyenlerdenim. susamam o konu karşında.. senin yerinde olsaydim hakkımı alirdim tabi sen susmussun... ailen senin bişey demeyecegi bildiğinden ayrımlık yapmış yanlış olan o.
hak ettiği bulur herşeyi.. eşit olucak. ayrım yaparsa yüregim hiç kaldiramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?