Ev meselesi

falkon

....
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.125
371
133
4.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri hic istemedim bu evde oturmayi aile binasindayim turlu turlu sikintilar yasadim bu sebepten dolayi evliligim bitme asamasina geldi psikolejik tedavi gordum vede hala goruyorum suanda daha iyiyim esimlede iyiyiz.
Oglum suanda 3 yasinda esim tekrar cocuk istedigini soyledi bende bu evden cikmadan oyle biseyin olmucagini soyledim tamm diyor aradan 2 gun geciyor yine cocuk diyor ev alalim o zaman diyorum daha ev alicak durumda degiliz diyor
Takilarimin hepsi duruyor arabamiz var onu satariz diyorum 100 bin boyle tammlaniyor zaten kredide cekeriz simdiki oturdugumuz evide kiraya vericez krediyide daha rahat oderiz diyorum yokkk daha zaman var diyor.Bende cocuk icin daha zaman var o zaman diyorum.Bu adami nasil yola getiricem bilmiyotum soyledigim seyler mantikli degil mi .Bende cok istiyorum cocugumun olmasini ama bu evde birdaha dogum yapamm tekrar ayni seyleri yasiyamm .

İstediğiniz bir ev ne kadar yaşadığınız şehirde?

Bence mantıklı söyledikleriniz.

1oo bin çıkarıyorsanız, olmadı evinizi satıp taşının.

4.5 yillik evliyim evlendigim gunden beri hic istemedim bu evde oturmayi aile binasindayim turlu turlu sikintilar yasadim bu sebepten dolayi evliligim bitme asamasina geldi psikolejik tedavi gordum vede hala goruyorum suanda daha iyiyim esimlede iyiyiz.
Oglum suanda 3 yasinda esim tekrar cocuk istedigini soyledi bende bu evden cikmadan oyle biseyin olmucagini soyledim tamm diyor aradan 2 gun geciyor yine cocuk diyor ev alalim o zaman diyorum daha ev alicak durumda degiliz diyor
Takilarimin hepsi duruyor arabamiz var onu satariz diyorum 100 bin boyle tammlaniyor zaten kredide cekeriz simdiki oturdugumuz evide kiraya vericez krediyide daha rahat oderiz diyorum yokkk daha zaman var diyor.Bende cocuk icin daha zaman var o zaman diyorum.Bu adami nasil yola getiricem bilmiyotum soyledigim seyler mantikli degil mi .Bende cok istiyorum cocugumun olmasini ama bu evde birdaha dogum yapamm tekrar ayni seyleri yasiyamm .
Söyledikleriniz mantıklı ama eşiniz bence düşünmüyor aile apartmanından çıkmayı.Erkeklere hava hoş.Keşke ayrılık aşamasına geldiğinizde şart koşsaydınız başka ev olmadan gelmem diye.Ama bence çocuk olayında sizde inat edin , yapmayın.Çünkü o sürekli söyleyerek eninde sonunda sizi ikna edeceğini düşünüyor.

Peki kirayi alabilecek misiniz?
Simdi sizin dedikleriniz mantikli. Ama ev sizin mi yoksa ailesinin mi?
Tasinmanizi istemeyecekleri icin kirayi almaniza engel olacaklar gibime geliyor.
2 cocukla arabasiz da cok zor ayrica.

Hayirlisi olsun.

Böyle şeyleri bazen oldu bittiye getirmek lazım..
Misal şu evi gördüm fiyat şu gidip bakalım mı bla bla.. Bu durumda ev alınmaz da en azından yol açmış olursun..

Eşinizi ikna etmek istiyorsanız sizde kararlı olmalısınız. Eşinizin çocuk isteğini kabul ettiğiniz takdirde taşınma isteğinizi hiçbir zaman gerçekleştiremeye bilirsiniz. Biraz daha kararlı olursanız ikinci çocuk karşılığında taşınmayı kabul edebilir.

Ev varsa çocukta var yoksa unut deyin net olun o zamanla sizi ikna edebileceğini düşünüyordur sakın vazgeçmeyin fikriniziden

Eşinizin niyeti yok. Huzur yoksa o binada oturmam ben. Huzur yoksa kiraya bile gidilir, oturduğunuz evi kiraya Verirsiniz birbirini denkler

Peki kirayi alabilecek misiniz?
Simdi sizin dedikleriniz mantikli. Ama ev sizin mi yoksa ailesinin mi?
Tasinmanizi istemeyecekleri icin kirayi almaniza engel olacaklar gibime geliyor.
2 cocukla arabasiz da cok zor ayrica.

Hayirlisi olsun.
Aslinda aileside tasinmamizi istiyor daha iyi bir evde oturmamizi istiyorlar cikmayin gitmeyin diye hicbir zaman soylemediler ama istiyolarki para trink olsun oduyelim alalim aileside yardim eder odememize ama onlarinda durumu iyi degil bulundugumuz yerde evler 200 binden basliyor

Böyle şeyleri bazen oldu bittiye getirmek lazım..
Misal şu evi gördüm fiyat şu gidip bakalım mı bla bla.. Bu durumda ev alınmaz da en azından yol açmış olursun..
O isi cok yapiyorum aa bak buraya yeni ev yapilicakmis hafi fiyat soralim diyorum yada int.bakip eve bakmaya gidiyoruz ama hep kaliyor bi turlu icraat yok ev yoksa cocukta yok zaten buyuk yemin ettim

Back
X