- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
O zaman öyle yapın bacım eninde sonunda o ev size kalmayacak senin kp nin size vermeye niyeti yok gibiBorçlarımızı odeyıp kurtulacagız sadece kira kalacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman öyle yapın bacım eninde sonunda o ev size kalmayacak senin kp nin size vermeye niyeti yok gibiBorçlarımızı odeyıp kurtulacagız sadece kira kalacak
Evet malesef bende farkettimO zaman öyle yapın bacım eninde sonunda o ev size kalmayacak senin kp nin size vermeye niyeti yok gibi
Ama tabiki kendimi savunacaktim , karakteri duzgun olan insan her sekilde sozunu tutardi.Sanırım bu tepkiniz onlarda madem öyle başınızın çaresine bakın tepkisini oluşturmuş.
Evet bende bunu düşünüyorum ilerde ev miras olursa hakkimizin bile daha azini alabiliriz ancakParayı alır kiraya çıkardım. İleri de payınızı vermeyi de reddederlerse ne yapacaksınız?
Sizin kendinizi savunmanizi yanlış bulmuyorum. Ben sadece onların bakış açısını söylüyorum.Ama tabiki kendimi savunacaktim , karakteri duzgun olan insan her sekilde sozunu tutardi.
Evet bende bunu düşünüyorum ilerde ev miras olursa hakkimizin bile daha azini alabiliriz ancak
Burası derken evden mi bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım. Şu bir gerçek ki aaa evet gelin haklı canım biz ayıp ediyoruz demeyeceklerdi zaten. O yüzden onlara ses çıkarmayıp içeride eşinize oynasaydınız daha doğru bir iş yapmış olurdunuz.Sadece onların hala burayı bizim bizim diye görüp bana saygı duymayan tavırlarına hareketlerine bir dur dedim. Burasının artık eşimle benim yuvam oldugunu hissettirdim haklı olarak.
Siz herseyi cok yanlis anlamissiniz.Kocaman adamlar diyemiyor mu ki ben kendime ev alirim kendim de oderim diye? Ben kredi odeyecegim kardesim oturacak ne munasebet? Esiniz hatali. Kayinpeder hatali. Aileniz de kendi agizlariyla ev istemis cok cok ayip ya,nasil isteyebiliyor insanlar aklim almiyor
Yanlissa duzeltebilirsiniz,burada birbirimize fikir vermek icin yaziyoruzSiz herseyi cok yanlis anlamissiniz.
Ilk olarak ailem ev istemedi dediler ki eger tapuyu yapmayacaksan kiraya gitsinler hic o eve girip bosa abisinin evini odemesinler. Babasi da yapicam tabiki dedi ailemde söz istedi ki bosa odemis olmayalim. Birde biz odeyip abisi oturmuyor , biz zaten hic odemesiz bu eve girince babasi diger ogluna haksizlik olmasin diye kredisini yari yariya odeyin iki tarafta zorlanmadan ev sahibi olmus olsun dedi ama sözünü tutmadi. Suan bende hic kimseden yardım almadan cikip gitmeyi cok isterdim ama kucuk bebegim var calisamiyorum bi süre ve kredi borcumuz var.Yanlissa duzeltebilirsiniz,burada birbirimize fikir vermek icin yaziyoruz
Ailenizin bu konuda soz istemesi bile cok yanlis. Kocaman bir adam kendi cebine uyarsa ev alir oder,kimse kardesiyle ev almak zorunda da degil,dunyanin bin turlu hali var. Herkes hatali. Sizin yapabileceginiz bir sey yok esinizin yanlisini siz de cekeceksiniz maalesef.Ilk olarak ailem ev istemedi dediler ki eger tapuyu yapmayacaksan kiraya gitsinler hic o eve girip bosa abisinin evini odemesinler. Babasi da yapicam tabiki dedi ailemde söz istedi ki bosa odemis olmayalim. Birde biz odeyip abisi oturmuyor , biz zaten hic odemesiz bu eve girince babasi diger ogluna haksizlik olmasin diye kredisini yari yariya odeyin iki tarafta zorlanmadan ev sahibi olmus olsun dedi ama sözünü tutmadi. Suan bende hic kimseden yardım almadan cikip gitmeyi cok isterdim ama kucuk bebegim var calisamiyorum bi süre ve kredi borcumuz var.
Evet bizde o sekilde yapacagiz satilirsa , payimizi ve odedigimizi alacagiz. Kesinlikle sinir bozucu , evin tapusu olsa bu kadar sinir olmazdim ama bosa oduyoruz suan.Ben olsam kaynınızın evi için ödediğiniz miktarı isterdim, satılan evdende payımı alırdım. Hepsini geçtim kaynımın evinin borcunu ben niye ödeyeyim asıl sinir bozucu olan durum bu.
En doğrusu bu beklemeyin evi size vermesini. Satılsın. Kendi evinizi kendiniz alın kimseye minnet etmeyin ve az önce yazdığım gibi kaynınızın evi için ödediğiniz miktarı da mutlaka alın.Yok söylediğiniz gibi olacak ödediğimiz kısmı alacağız kalanı bölüşülecek üçümüz arasında
Bende cekmemek icin payimizi alip sifirdan baslamak istiyorum.Ailenizin bu konuda soz istemesi bile cok yanlis. Kocaman bir adam kendi cebine uyarsa ev alir oder,kimse kardesiyle ev almak zorunda da degil,dunyanin bin turlu hali var. Herkes hatali. Sizin yapabileceginiz bir sey yok esinizin yanlisini siz de cekeceksiniz maalesef.
Evet onu mutlaka alacagiz. Beklemek kötü hissettiriyor zaten kendi cabamizla basarmak daha zevkli olcak benceEn doğrusu bu beklemeyin evi size vermesini. Satılsın. Kendi evinizi kendiniz alın kimseye minnet etmeyin ve az önce yazdığım gibi kaynınızın evi için ödediğiniz miktarı da mutlaka alın.
İnsallah alabilirsinizBende cekmemek icin payimizi alip sifirdan baslamak istiyorum.
Sizden zaten yorum isteyecektim. Haklisiniz esim pasif kaldigi icin ben müdahil oldum konuya malesef. Su an ben suclu konumdayim susup kabullenmedigim icin onların gozunde. Tavırları umrumda degil ama esim bastan konusmayinca , konusupta cevap alamayinca ben konustum kayinpederle. Aslinda konusmaya bile gerek kalmamaliydi ama sozunu tutmadi.Eşiniz dururken tapu için kp'inizle siz mi muhatap oldunuz?
Orasını tam anlayamadım.
Bu iş en başından hatalı ilerlemiş.
Akrabanla ye,iç,alışveriş etme diye boşuna dememişler.
Sanki eşiniz biraz pasif kalıyor,
konuya siz müdahil olduğunuz için aile
size karşı tepki geliştirmiş.
Kp sözünü tutmayarak doğru davranmamış evet ama konuya,sizin müdahil olmanız da doğru olmamış.Sizden zaten yorum isteyecektim. Haklisiniz esim pasif kaldigi icin ben müdahil oldum konuya malesef. Su an ben suclu konumdayim susup kabullenmedigim icin onların gozunde. Tavırları umrumda degil ama esim bastan konusmayinca , konusupta cevap alamayinca ben konustum kayinpederle. Aslinda konusmaya bile gerek kalmamaliydi ama sozunu tutmadi.