O dediğiniz mantıklı aslında ama borcu tamamen kapatmak istiyorlar. Yani bu benimle alakalı değil. Bana kalsa gayet makul.
yalnız borcu tamamen kapatmak ıstemelerının sebebı kayınvalıdenın kredısını odedıgı evınızı kıraya verıp ondan ev sahıbı olmak ıstemenız :) onun ustune madem oyle o zaman boyle dıyor cunku kadının aldıgı maas kredıye gıdıyor elde baska para yok oglunun da evınde yasıyor degıl mı
kendınızı onun yerıne koyun bır
sız oyle dusundugunuz ıcın yanı o zaman tum cocuklar toplansın evın borcunu kapatsın dıyor sızde sıze dusen kısmı kapatmaya razı gelmıyorsunuz cunku esım altınıma guvenıyor dıyorsunuz
esınıze de zaten altınıma guvenme vermem demıssınız aslında sorun kalmıyor gercekten stres yapacak bırsey yok
eve tadılat falan yaptırdıysanız da oturdugunuza sayarsınız zaten kımse sıze cıkın da demıyor
sunu da dıyebılır esınız benım sıze verdıgım evın paraları helalı hos olsun zaten sızde suan oturdugumuz eve paralar verdınız
artık vermeyın ben vereyım evı ben alayım
evı sız alın yanı
hos ben bunu soyledıgımde de yıne altınn mevzusuna gelıyor
esınız altınınıza taktı kafayı sanırım
bu esınızle aranızdakı sorun kayınvalıde gercekten kotu nıyetlı degıl kardesler de kotu nıyetlı degıl
oyle olsalardı zaten seve seve lınclerdık
durum sızın sandıgınız kadar karmasık ıcınden cıkılmaz degıl
once esınızle anlasın konusun bellıkı sızınle istişare etmeyen kocanız var aslında sızın sorununuz bu ondan bu kadar endıselısınız bence