- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
İstanbulda değiliz evet :) küçük bir şehir..Neresi orası. İstanbul'la baya fiyat farkı var. Yabi önce bütçenize uygun olanı alın. Adam zora sokmanın anlamı yok.
yok hiçbir şey demedim ben, bir de buraya sormak istedimben para yardımı yapmayacağım için kesinlikle bişey diyemezdim..
evlenip evlenmeyeceğiniz bile garanti değilken kimseye sebep olma derim.
evlendikten sonra sende çalışırsın o evi satıp istediğin gibi bir ev alırsın belki.
ayrı bir salon var ve baya büyük. kiler için de baya büyük sankiVala ev fiyatları çok uçuk, deniz manzarası görme olayı lüks kaçar açıkçası, onun yerine duvar kağıdı alırsın deniz manzararlı öyle idare edersin ciddiyim bak
Mutfağa açılan oda büyükse salon yapabilirsin orayı, ya da oda yeterliys kiler de yapabilirsin erzakları koymak için.
Tadilat gereken evi alırsanız zaten 160 binmiş tadilatla birlikte 180 bini bulur zaten pahalı yani.
ayrı ayrı penceresi var, yarım bir duvar var nasıl anlatsam bilemedim, amerikan gibi.mutfak odaya nasıl açılıyorn
gözümde canlanamadı
yani oda ile amerikan mutfak gibi mi
bir bağlantılar mı var
yoksa eskiden salona bağlı odalar olur salondna odaya geçilirdi
mutfağa öyle mi geçiliyor
bir de oda ve mutfağın ayrı ayrı pencereleri var mı
para vermeyeceğim için, bir şey söylemedim zaten..Fiyatlar süper yalnız. Sakın şimdiden ev alma işine girişme. Bu fikirlerde hep erkeklerden çıkıyor. Ben sana anlatayım gerisini. Krediyi o çekecek. O yüzden ev de onun üzerine olmak zorunda olacak. Sakın para verme. Sabretsin biraz.
Orayı kapalı balkona çevirirsiniz ilerde, güzel hasır bi masa takımı atarsın saksılarda çiçekler koyarsın duvarı da kaplayan deniz manzaralı duvar kağıdı koyarsın ohh kebapayrı bir salon var ve baya büyük. kiler için de baya büyük sanki
teşekkür ederimSana gayet gzl bir çözümde sunmuş istediğin gibi değiştir demiş en olmadı bir iç mimara danışır fikir alır mutfagın odaya açılma sorununa çözüm bulursunuz bencede sevgiliniz kaçırmak istemediği kadar var 180 metrekare 135.000 cok cok iyi..
ayrı ayrı penceresi var, yarım bir duvar var nasıl anlatsam bilemedim, amerikan gibi.
ayrı ayrı penceresi var, yarım bir duvar var nasıl anlatsam bilemedim, amerikan gibi.
teşekkür ederim :) alırsa buraya dekor fikri için bir konu daha açarımee tamam işte
orası yaşam alanı olur bence müthiş olur
bir nevi oturma odası
yani biriniz yemek yaparken diğeriniz salonda yayılmaz da orada olur
çocuk olur mesela göz kulak olursun ona
salonun da yarıca olur böylelikle yemek kokusu vs salonuna da dolmamış olur
ayy alırsa foto at
hep öyle bir ev hayalim var
fiyat da iyiyimiş ben mi alsam evi acaba :)
bilmem olabilir sanırım :)O yarım duvarı kaldırtır araya bir ada yaptırırsınız. Diğer taraf da oturma alanı olur. Olma mı öyle?
ne kadar güzel fikirler çok teşekkür ederimOrayı kapalı balkona çevirirsiniz ilerde, güzel hasır bi masa takımı atarsın saksılarda çiçekler koyarsın duvarı da kaplayan deniz manzaralı duvar kağıdı koyarsın ohh kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?