• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi ben girecem cikin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tahliye davasi olmadan 3 yil kiralayamaz diye sikayette bulunamam. yargitay bunu kabul etmiyor bu durumda. dava sonuna kadar devam edecek , hakim tahliye karari verecek ancak ondan sonra olabilir.

secim falan hikaye. 15 temmuz ve sonrasinda yapilan hamleler ile hersey bitti diyebilirim. chpli kemalist generalleri bosuna mi ''fetö'' diyerek hapse attilar saniyorsun? haberlerde ''TSK'ya fetö'' operasyonu denildiginde aslinda CHP rejimin kökü sokulmekdeydi. 50 ila 80 bin arasinda kemalist general asker subay hapse atildi fetö diyerekten. secimle bu iktidar gidebilecegini zannedenler gözü kapali olan insanlardir.
Deli cikti bu, dagilinhfhfhhf

Konu sahibi lütfen biraz daha anlatın. Mesela ev sahibi size çıkın dediğinde siz ne yanıt verdiniz de adam dava açtı:d
cikartamassin oyle hakkin yok dedim. daha gecende 4 yil daha kirada kalabiliriz diye anlastik dedim. yani adam zaten bir kac aydir cikin diyordu.

bu saka degil , oyle bi adrenalin olmustu oha yani. ve heryeri yiktiktan sonra gittim banyo yapip 2-3 saat uyudum orada. sonrada taksi cagirip cekip gittim. butun odalari mafetmistim.
Yorar tabii o kadar tahribat :d iyi banyoyu sağlam bırakmışsınız :d foto var mı o evden hiç :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X