Ev Sahibi Evden Çıkmamı Söyledi.Ne yapacağimi Bilmiyorum.Lütfen Yardim Edinn!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de burada nasil bir akil verilebilir ki? En fazla çıkma bırak dava etsin sizi o zamana kadar oturduğunuz kârdır mı diyelim? E bu dava sonuçlanacak ve tüm masraflariyla birlikte konu sahibine kitlenecek daha zararli çıkacak. Aylar önce de benzer şeyler söylenmiş dinlememiş. O zaman da ucuktu kiralar artık daha da ucuk. Kiralar gittikçe artıyor mantıklı olan iyi kötü bir ev bulup çıkmasi. Belki yanına bir ev arkadasi bulabilir ama çocugu var ne kadar sağlikli olur bu bilemem. Bin çeşit insan var sonuçta ev arkadasi sevgilisini alsa gelse en basiti çocuk var evde ne kadar doğru. Allah yardım etsin zor ama gerçekler bunlar malesef. Aile yanına tayın isteyebilir ailesi varsa bunlar da secenek.
İşte bunları soruyor içini döküyor yazık günah evladı var. Ev arkadaşı alabilirsin denir ek iş tavsiye edilir ne bileyim ins hallolur içini ferah tut bile iyi gelir bu durumda tayin de iyi fikir

Nasıl bir akıl verelim ki,ne diyelim mesela ? Tek söylediği"ben bilemedim,nereden bileyim,herkes şöyle söyledi"
Eylülden beri kılını kipirdatmamiş,ev sahibi Temmuz a kadar yine süre vermiş,yine ev bakmaya yanaşmıyor. Çocuğunun düzeni bozulmasinmiş,oturduğu siteden ayrılmak istememiş falan.Kiralar son iki yıldır müthiş artışta zaten,daha da artacağını öngörmek için âlim olmaya gerek yok.Keşke herkes her istediğini yapabilecek duruma sahip olsa.Ama değiliz maalesef,şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız.

Maddi durumu çok çok kötü ise kaymakamliğa başvurabilir,varsa ailesinin yanına yerleşebilir. Ya da evden çıkmayıp mahkemelik olup daha da zarara girebilir. Başka da bir seçenek benim aklima gelmiyor.
Bunlar bile kulağına küpe olur dinler dinlemez kendisi bilir ailesinin yanına taşınması da güzel fikir hatta harika fikir. ben degerlendirirdim mesela bunu kesinlikle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X