- Konu Sahibi zoryasamak
-
canım başka yere taşınmamız mümkün değil ailem bana 1 saatlik mesafede uzak değilki bişekilde iş imkanı bulmam lazım ek iş
kızlar şimdi şöyle söylemek istiyorum ben 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim maddi durumum çok iyi sayılmaz eşim 600 ben ise 1000 tl alıyorum bi özel şirkette muhasebecilik yapıyorum ,evim kira çocuğum yok ama olmasını çok istiyorum ama maddi durumlar buna müsade etmiyor evim çok küçük balkonu bile yok
hafta içi hergün ve cumartesi yarım gün çalışıyorum kızlar bana akıl verin lütfen benim evim çocuğum olması için ne yapmalıyım ailelerden destek yok onlarında yok zaten eşim bel fıtığından amaliyatlı ben ek iş yapmak istiyorum ama ne yapabilirim kızlar ev işlerinemi gitsem hayyatta yapmadığım şey ama mecbur kalırsam yaparım neden olmasın kimsenin duymasına gerek yok ama ben sadece cumartesi 1 den sonra ve pazar günleri evdeyim eğer ek iş yapmazsam ne evim olur ne çocuğum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
ek iş derken bu dergi ile deterjan kozmetik satan vb şeyleri satabilirsin pazar günü temizliğe gidebilirsin istanbuldaysan günlükler 80-100 arası değişiyor aylık 320-400 tl arası ek gelir olur. başka ek iş zor...
tokinin alt gelir grubuna yönelik evleri var taksitleri senin ev kiran kadar hemde ödemeye eve girince başlıyorsun ama bir peşinat var onu bulursun bu şekilde ev sahibi olursun. tokinin internet sitesinden hep takip et. çocuk sahibi olmanda ise çocuk kısmetiyle rıskıyla doyar. onu fazla düşünme eğer bakıcı sorunu yok ise çocuk sahibi olabilirsin. ama baktıracaksan sıkıntı bakıcılar çok fazla ücret istiyor kreşlerde öyle. işten çıkma durumun olursa çocukta bakabilirsin 500-750 belki 1000 tl ye çocuk baktıranlar var bu da fikir olabilir sana ...
en başta bol dua et ümitsizliğe kapılma müslüman ümitsiz olmaz... çok planlama da yapma işlerini ne kadar denk getirmeye çalışsanda bazen planlar tutmayabilir bol dua et ve tevekkül et allaha bırak emin ol en güzel kapıları sana açacaktır
bence eşinizin daha yüksek maaşlı bir iş bulması lazım siz yeterınce fedakarlık yapıyorsunuz bence rtahatsızlığı düzeldikten sonra onun da biraz fedakarlık yapması gerekebilir kendinizi fazla yıpratmayın ilerde çok pişman olabilirsiniz...eğer üni mezunu ise eşiniz bankaların sınavlarına girmeyı falan denesın şu an kazandığından çok dha iyi kazanabilir illa bel kol kuvveti gerektıren işler değil masa başı işler araştırsın ..
canım tokilerde 2+1 yada 1+1 60 70 kadar düşen evler var içinde oturusunuz kira öder gibi ev sahibi olursunuz.
yada anadolu yakasında deprem öncesi mustakil evler var 50-60 milyara onu düşünebilirsin
ek iş için eşin belinden sıkıntılıysa oturarak yapılan işler var oda çaba göstersin biraz yada evde yapılan işler varya hafta sonu beraber yapabilirsiniz
kızlar şimdi şöyle söylemek istiyorum ben 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim maddi durumum çok iyi sayılmaz eşim 600 ben ise 1000 tl alıyorum bi özel şirkette muhasebecilik yapıyorum ,evim kira çocuğum yok ama olmasını çok istiyorum ama maddi durumlar buna müsade etmiyor evim çok küçük balkonu bile yok
hafta içi hergün ve cumartesi yarım gün çalışıyorum kızlar bana akıl verin lütfen benim evim çocuğum olması için ne yapmalıyım ailelerden destek yok onlarında yok zaten eşim bel fıtığından amaliyatlı ben ek iş yapmak istiyorum ama ne yapabilirim kızlar ev işlerinemi gitsem hayyatta yapmadığım şey ama mecbur kalırsam yaparım neden olmasın kimsenin duymasına gerek yok ama ben sadece cumartesi 1 den sonra ve pazar günleri evdeyim eğer ek iş yapmazsam ne evim olur ne çocuğum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?