Ev sahibim dalga mı geçiyor

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.637
12.691
Merhabalar
Geçenlerde bir ev alma konusu açmıştım hatırlarsanız bane cesaret verin demiştim o evi görmeye gittiğimde çok büyük bir şok yaşadım ev bildiğiniz dağın başındaydı ve en yakın markete gitmek için 3 koca yokuşu inmek gerekiyordu be de vazgeçtim almadım
Bu evi henüz bulmadan önce oturduğum evin sahibi ile anlaşmıştık kendisi Almanya da ama pazarlık ettik bana tapuyu faxladı ben bankaya başvurdum işlemler devam ederken satmıyorum vazgeçtim dedi bozuldum tabii ama neyse dedim geçtim
Geçen Cumartesi yine konuşurken satacağını söyledi bende üst üste defalarca tembih ettim vazgeçeceksiniz başlamayalım diye ama hayır satacağım dedi kadın ve sonuç dün akşam vazgeçtim dedi !!!
Eşim haliyle sinirden küplere bindi ne biçim insanlar diye bende çok kızdım ama kaç yıllık hukukumuz var diye ters birşey demedim
Bu mahallenin kentsel dönüşüme girme durumu var sanıyor ki dönüşümde bu evi alıp ona 3 ev verecekler tövbe ya Rabbim ya!
Eşim bedava verse almayacağım dedi sende sorma hiçbirşey konuşma bu konuda dedi ama içim durulmuyor siz olsanız ne yapardınız

Durumum varsa o evden cikarim kadinada sen kendini cok mu akilli saniyorsun bu yaptiginla Allah'tan iyi gelmez derdim. Terbiyesiz ya! Ama bazi seylerde kismet isi bende ev alirken resmen 2 sene arastirdim ama sonunda hayal bile edemeyecegim bir ev oldu. Cok buyuk falan degil ama konumu manzarasi toplu tasimaya olan yakinligi falan cok iyi..hakkinizda hayirlisi.

Durumum varsa o evden cikarim kadinada sen kendini cok mu akilli saniyorsun bu yaptiginla Allah'tan iyi gelmez derdim. Terbiyesiz ya! Ama bazi seylerde kismet isi bende ev alirken resmen 2 sene arastirdim ama sonunda hayal bile edemeyecegim bir ev oldu. Cok buyuk falan degil ama konumu manzarasi toplu tasimaya olan yakinligi falan cok iyi..hakkinizda hayirlisi.
Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun darısı başına inşallah
Bende en kısa zamanda ev alıp çıkmak istiyorum hayırlısı rabbimden

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun darısı başına inşallah
Bende en kısa zamanda ev alıp çıkmak istiyorum hayırlısı rabbimden
Tesekkur ederim :) benim cok olduda ev almak kolay bir surec degil onu demek istedim :)para puldanda degil, icine sineni bulmak zor :) ama ev sahibi kadina iyi bir ders verilmeli o ayri

ben olsam durumum varsa o evden çıkarım, kentsel dönüşüm sözleri varmış, bu söylentinin olduğu yerler kiracı zor bulur.

Merhabalar
Geçenlerde bir ev alma konusu açmıştım hatırlarsanız bane cesaret verin demiştim o evi görmeye gittiğimde çok büyük bir şok yaşadım ev bildiğiniz dağın başındaydı ve en yakın markete gitmek için 3 koca yokuşu inmek gerekiyordu be de vazgeçtim almadım
Bu evi henüz bulmadan önce oturduğum evin sahibi ile anlaşmıştık kendisi Almanya da ama pazarlık ettik bana tapuyu faxladı ben bankaya başvurdum işlemler devam ederken satmıyorum vazgeçtim dedi bozuldum tabii ama neyse dedim geçtim
Geçen Cumartesi yine konuşurken satacağını söyledi bende üst üste defalarca tembih ettim vazgeçeceksiniz başlamayalım diye ama hayır satacağım dedi kadın ve sonuç dün akşam vazgeçtim dedi !!!
Eşim haliyle sinirden küplere bindi ne biçim insanlar diye bende çok kızdım ama kaç yıllık hukukumuz var diye ters birşey demedim
Bu mahallenin kentsel dönüşüme girme durumu var sanıyor ki dönüşümde bu evi alıp ona 3 ev verecekler tövbe ya Rabbim ya!
Eşim bedava verse almayacağım dedi sende sorma hiçbirşey konuşma bu konuda dedi ama içim durulmuyor siz olsanız ne yapardınız
benim oturduğum semtte kentsel dönüşüme girdi girecek..müteahitler teklif getiriyor burada yaşayan ev sahiplerine..ev sahipleri evlerini verme tarafı değiller çünkü müteahit 1+2 odalı vs daire veriyor tabi ev sahiplerinin arsasına göre..bunu kabul etmiyorlar..3 daire istiyor uyanıklar..bu teklifi kabul etmeyip apartman olmaz ise toki devreye girecek..zorla ellerinden alacak üstüne birde borçlandıracak..toki evleride dandak dandik binalar..oyuncak gibi..
sanırım sizin ev sahibide çok daire istiyor..

Canım ev gerçekten kısmet işi , bizde eşimle 1 yıl sonunda evimizi aldık.. Hiç üzülme , sen eşinle kararını vermişsin eninde sonunda rabbim sanada bütçene göre çok güzel bir ev nasib edecek eminim .. Sen araştırmaya devam et , hiç ummadığın bir anda olur bu işler :KK19:

Ne demiş ler ev sahibinin bir evi, kiracının bin evi var. Ben olsam başka eve çıkardım

Çocuk oyuncağı mı bu? Eşiniz haklı. Bir daha sormayın bence de :KK11:

Merhabalar
almazdım,ben de 2 senedir oturduğum ilçede ev almaya çalışıyordum,2 kere tapudan döndüm,ev sahipleri ayrı bir gıcık,emlakçılar ayrı.ben de sinirlendim o ilçeye para kazandırmıycam diye tuttum merkezden ev aldım,insanı sinir ediyorlar ya.alma arkadaşım,para senin git başka yere bak:KK12:

dünyadaki tek ev kendinde sanıyor herhalde.orada oturmaya niyetiniz varsa ve evi başkasına satarsa o zaman taşınmak zorunda kalırsınız.dengesiz biri belliki.başka yerden ev almak daha mantıklı

bunlarda görgüsüz Almancılardan..kendilerini üstün zannediyorlar..belki görsen para diye açlıktan nefesleri kokuyordur..sizinle dalga geçeni..birdaha lafını dahi etmeyin..belki adam mezara götürecektir..:KK14:

Çok sağolun fikirleriniz için
O günden beri kendisiyle konuşmuyorum
Ev aramaya devam ediyorum inşallah hayırlısını versin Rabbim âmin

Nefret ederim sozunde durmayan insandan..bitmistir o an tum itibar sifir olur gozumde..

bende bedava verse almam..

X