var ama kadın herşeyde kiracıları suçluyorDepozitonuz var mı kendisinde?
Kirasını ödemek dışında muhatap olmayın.ev sahibim ile aramız bozuk.Sorun ise evde kombiden dolayı oldu
Kombimiz bozuldu 1 değil 2 değil hep arıza veriyor 2 kere kartı yandı
bizim ödememiz gerektiğini söylüyor bende tartıştım habire aynı şey neden ben ödeyeceğim bunu
neyse aramız bozuk kadın zaten çirkef biri bulaşmaya değmiyor
diğer komşularıma da beni gitmiş kötülemiş ki beni herkes sever
zaten komşularımda nasıl bir kadın olduğunu biliyor sorun değil anlatması
ama ben çok kızıyorum diyorum git kapısına saydır saydır
bu evde durmak istemiyorum en kısa zamanda ev alcaz ama bu kadının sesini bile duymaya tahammülüm yok
sinirim bozuluyor nasıl davranmam gerek?
kombi konusunda ev sahibiniz haklı bence.ev sahibim ile aramız bozuk.Sorun ise evde kombiden dolayı oldu
bizim ödememiz gerektiğini söylüyor bende tartıştım habire aynı şey neden ben ödeyeceğim bunu
bu evde durmak istemiyorum en kısa zamanda ev alcaz ama bu kadının sesini bile duymaya tahammülüm yok
şuan ev bakıyoruz ama henüz kafamıza göre bulamadıkKirasını ödemek dışında muhatap olmayın.
Ev alma süreciniz uzun sürecekse eğer kış gelmeden ev değiştirin.
Yakın mı oturuyor size?
kombi konusunda ev sahibiniz haklı bence.[/QUOTE
eve taşındığımda da bozuktu
öyle böyle arada arıza veriyor bence haksız ama olsun allah görüyor
ev bulmak almak da hemen olacak bir şey değil. biraz da kısmet işi. muhatap olma sen de..şuan ev bakıyoruz ama henüz kafamıza göre bulamadık
aynı binada oturuyoruz. Onun için sorun yok kirasına bakar yoksa çık derdi hemen
kombiyi yaptırın çağırdığınız ustaya da sorun bu kullanıcı hatası mı yoksa kombinin kendisiyle mi alakalı diye yani kiradan düşmeniz gerekip gerekmediğine karar verirsiniz ve mutlaka makbuz alın ki kiradan düşmek icap ederse elinizde kanıt olsun sizden o makbuzu istediği taktirde de fotokopisini verin aslı sizde kalsınvar ama kadın herşeyde kiracıları suçluyor
sizin hatanız düzgün kullanmadınız falan filan
sizin ev sahibi anlayışlı bizim ki öyle değilkombiyi yaptırın çağırdığınız ustaya da sorun bu kullanıcı hatası mı yoksa kombinin kendisiyle mi alakalı diye yani kiradan düşmeniz gerekip gerekmediğine karar verirsiniz ve mutlaka makbuz alın ki kiradan düşmek icap ederse elinizde kanıt olsun sizden o makbuzu istediği taktirde de fotokopisini verin aslı sizde kalsın
(Benim de kombim kışın 3 kez bozuldu birinin servis ücretini ben verdim ev sahibime yansıtmadım onla yoktu o zamn sadece haber vermiştim ama karşılıklı hoşgörü anlayışımız olduğundan sorun olmadı)
ev sahibim ile aramız bozuk.Sorun ise evde kombiden dolayı oldu
bir iki defa belirli aralıklarla arıza yapsa evet kiracı üstlenmeli, zira kullanımdan kaynaklı olabilir.kombi konusunda ev sahibiniz haklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?