• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Sahibimden Bıktım Usandım

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Ya arkadaş sinirlenmeyimde ne yapayım.Bu akşam üstü (9,10 civarı)kadın kızını yollamış:
-babamın başı ağırıyo sessiz olun evd öyle bi seste yoktu hani
-tamm dedim .neyse gece olmuş 12,5üsteki kiracılar cümbüş halinde sabır dedim .şuan ev sahibi kolinisiyle alt kattan çıkıyo bina yıkılıyo.yatıyorlarmı,ayıp olurmu,bıktım bu kapıya gelmelerinden
Yarın kapıyı çalıp isyan bayrağımı açsam.desem bize diyosunuzda kendi sesiniz ne olacak gece yarısı ne bu gürültü.offf ya zor iş onun bunun kapısında yaşamak allah kurtarsın ne diyim sürekli bir zulüm halinde .Millet kaynana kaynata,görümce kahrı anlatır benimde kaynanan ev sahibim oldu

sen gel o apartman gürültüsünü bana sor canım ben 1.5 senedir ne çekiyorum duvarlar ince kağıt gibi yan tarafta horluyor adam sesi bizim evde üst katımda 2 tane azman vardı gürültüden kaç kez kapılarına gittim laftan anlamadılar yan komşumla yatak odası bitişik hiç demez ki bu kadın çalışıyor haftasonuda uyusun çocuklar 9 gibi yatak odasına girer baağırış çağırış ondan sonra bir ağlama kopar oooo yat yatabilirsen en alt zil bende gelen geçen milletin çocugu basar apartman boşuğu yatak odasına bakıyor öküz gibi paldır küldür inerler kendileride çocuklarıda ben senden çok dertli çıktım anlayacağın:)

sen gel o apartman gürültüsünü bana sor canım ben 1.5 senedir ne çekiyorum duvarlar ince kağıt gibi yan tarafta horluyor adam sesi bizim evde üst katımda 2 tane azman vardı gürültüden kaç kez kapılarına gittim laftan anlamadılar yan komşumla yatak odası bitişik hiç demez ki bu kadın çalışıyor haftasonuda uyusun çocuklar 9 gibi yatak odasına girer baağırış çağırış ondan sonra bir ağlama kopar oooo yat yatabilirsen en alt zil bende gelen geçen milletin çocugu basar apartman boşuğu yatak odasına bakıyor öküz gibi paldır küldür inerler kendileride çocuklarıda ben senden çok dertli çıktım anlayacağın:)
Allah kolaylık versin bi hayal ettim de çıkdırır insan :O

Ya arkadaş sinirlenmeyimde ne yapayım.Bu akşam üstü (9,10 civarı)kadın kızını yollamış:
-babamın başı ağırıyo sessiz olun evd öyle bi seste yoktu hani
-tamm dedim .neyse gece olmuş 12,5üsteki kiracılar cümbüş halinde sabır dedim .şuan ev sahibi kolinisiyle alt kattan çıkıyo bina yıkılıyo.yatıyorlarmı,ayıp olurmu,bıktım bu kapıya gelmelerinden
Yarın kapıyı çalıp isyan bayrağımı açsam.desem bize diyosunuzda kendi sesiniz ne olacak gece yarısı ne bu gürültü.offf ya zor iş onun bunun kapısında yaşamak allah kurtarsın ne diyim sürekli bir zulüm halinde .Millet kaynana kaynata,görümce kahrı anlatır benimde kaynanan ev sahibim oldu

onun bunun kapısında yaşamıyosun şuan kirasını verdiğin sürece orası senin evin senin mülkin, kullanma hakkını satın almış oluyorsun medeni hukukta bile yeri var bunun. sessiz kalma hakkını ara.

Allah kolaylık versin bi hayal ettim de çıkdırır insan :O
yaa kaç kez kapıyı açıp dünyanın lafını edeyim dedim olmadı komşuları uyarıyorum ama umurlarında değil ki çocuk çıkıyor kapının önüne vezir vezir ağlıyor kimsed e demiyorki oğlum geç içeride ağla Allah saygılı komşulara çattırsın yoksa halimiz çok zor kendi evin bile olsa anlamayan öküz anlamıyor canım

Bişey desen çık evimden beğenmiyosan der bu kış günü işin yoksa ev ara bide suriyeliler geldi geleli kiralarda arttı. Allah yardımcınız olsun. Ev sahibiniz anlayışlıysa konuşun derim de sanmıyorum anlayışla karşılayacağını, çünkü sizden ses çıkmadığı halde kapınıza kadar gelmiş.

Valla bence dayanin kapisina,kis zaten sizi cikartamaz.o arada rahatlamis olursunuz.bu zamanda sesini cikarmayanin ensesine biniyolar zaten:KK67:

Çık deme hakkı yok en az 2 ay önce söylemesi lazım çıkarmak için .sözlşme var bide .

Ev sahibiyle 1 kez ayni binada yasadim hayatimda boyle zulm gormedim. Bi daha asla!
Ev alma ev sahibi al
Bende aynı hatayı bu yıl yaptım.Hemde alt katımda bi günü bi gününü tutmuyor .bugün karda yürüyüş yapmak için aşağıya indim balkondaydı selm verdim Almadı surat bi karış
Tabi düşündükü apartman kirlenicek

onun bunun kapısında yaşamıyosun şuan kirasını verdiğin sürece orası senin evin senin mülkin, kullanma hakkını satın almış oluyorsun medeni hukukta bile yeri var bunun. sessiz kalma hakkını ara.
G
Yalnız son yazına güldüm. :D
Gerçektende öyle oldu Anlatsam sayfalar yetmez.özet olaral burada rlyileriyle oturuyor kimsr sözünden çıkamıyor istiyorki bende öyle olayım.ne yalan söyliyim gece gelince tırsıyorum eşimde inada sesıkarıyor.her gelende haberdar okadar yani

Alttan almayin biraz tepkinizi gösterin..
Yoksa basiniza cikacaklar

Oy oy bir ev sahibi vak'ası daha!
Benim ev sahibim de alt katımda, bu ev de işe uzak aslında istemedim ama ailem illa burası olsun, biz beğendik, başka ev aramayalım dediler. Ben de onları yormamak ve ev de güzel olduğu için tamam dedim. Ama en ufak bir şeyde kapıma dayanırlar, geçende telefondayım gece 11 kapıma geldi neymiş sesin aşağı geliyor, uyuyamıyoruz sesini kıs dedi gitti! Halbuki onların telefon konuşmalarını, kavgalarını, misafirler gülüşmelerini hep duyuyorum bir gün bile sorun etmedim zira bunlar ufak ve tolere edilebilir şeyler. Ama kafam atarsa kapılarına dayanır, çemkiririm valla :KK70:Evden çıkmayı istiyorum da bakalım yaza inşallah. Bir sonraki ev kriterlerim arasında "ev sahibi ya da ailesinden biri ile aynı apartmanda oturmama" şartı var. :confused:

Bizim de iki katli mustakil bir evimiz var.siteye cikmak istedimmmmm.ama sizin yazdiklarinizi okuyunca vazgectim...aslaaaaa

Kimi ev sahibibden dertki kimi kiracisindan ben de kiracilarimdan biktim bbugun cocuklari oynasin diye apartmann iicine kovalarla kar getirmisler gordum skjoldum her yer islanmis ama ses cikarmadim sadece dedimki oyunlari bittikten sonra temizleyin de buz falan okur kayip duseriz dedim vayy anam neymiste cocuklari esirmiymis oyniyamazlarmiymislar demedikkerini birakmadlar esim de dediki sen bisey demediginden onlar uste cikmislar dedi ki oyleoldu sesimi cikrmdm diye tepeme bindiler konu sahibi kueura bkma boyle araya girdim paylasyim dedim bende hazir konu varken:)

Back
X