- 23 Mayıs 2009
- 14.499
- 15.934
- 823
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
bende ev sahibimden nefret ediyorum kadın meraklı, dedikoducu, patavatsız,iki yüzlünün teki Allahtan 6 ay yurt dışına gidiyolar,şimdide yoklar çok rahatım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)valla defalarca diyorum apartmanda aglamak yok sma uşağlar anlamıyo diyom diyom sonunda 9 yaşındakide manyak ağlamaya başladı bu kadınrutubetten nemkapıyo ya çocuklarada bir hal olduyaa kaç kez kapıyı açıp dünyanın lafını edeyim dedim olmadı komşuları uyarıyorum ama umurlarında değil ki çocuk çıkıyor kapının önüne vezir vezir ağlıyor kimsed e demiyorki oğlum geç içeride ağla Allah saygılı komşulara çattırsın yoksa halimiz çok zor kendi evin bile olsa anlamayan öküz anlamıyor canım
Meraklı ev sahibide çekilmiyo tam çıkıcam nereye biri gelse o kim bile alsam o ne bıktım yabende ev sahibimden nefret ediyorum kadın meraklı, dedikoducu, patavatsız,iki yüzlünün teki Allahtan 6 ay yurt dışına gidiyolar,şimdide yoklar çok rahatım![]()
üstelik alt katımdaev sahibi ile aynı binada oturmanız kötü olmuş şansınıza![]()
Sizin işiniz benimkinden zor olmuş şükürki kurtulmuşsunuzBen 7 senedir aynı evde oturuyorum ev sahibim çok iyi 4 yıl üst katımda oturdu. Alt katımda erkek üniversite öğrencileri vardı. Daha bir sesten rahatsız olmuşluğum yoktu. Bazen ses sistemini açar müzik dinlerdim evsahibini görünce ben yüksek sesle müzik açtım size ses geliyor mu diye sorardım onlarda siz gençsiniz keyfinize bakın derlerdi. Nezaman kalabalık misafirleri olsa ertesi gün gelip inşallah rahatsız olmadınız sesten diye gelip hal hatır sorarlardı.
Ev sahibi taşındı bizimde bebeğimiz oldu üst kata başka kiracı geldi. Bina kapısı otomatiği haftada bir bozuluyor. Maç günü gece yarısı birileri toplanıp bağıra bağıra 3 lere kadar konuşup kapı çarpıp hatta ileri gidip masa üzerinde Darbuka çalıyor. Hiç ses etmedim. Bigün oğlum oyalansın bende bulaşık yıkayım diye müziğin sesini açtım 2 dk geçmedi kadının kocası geldi. Açtım kapıyı buyurun dedim. Adam bana bu apartmanda insan yaşıyor farkındamısınız dedi. Bende siz gece 3 lere kadar kafamda tepinirken alt katta ne yaşıyor sanıyordunuz ben senin kapına gelmedim sen ne hakla geliyorsun diye bağırdım adama. Ev sahibine şikayet etmiş bende konuşunca ev sahibi şikayet için birbirimizin kapısına girmeyi yasakladı :) .
Bigün mutfak camı açık saçmı sakalmı kesmişler bilmem silkelemişler camdan dolmuş içeri. Bir çiçek koymuşlar cam önüne nasıl bir sulama ise o camdan şıp şıp su damlıyor. Cam önlerini su dökerek yıkıyorlar neyse söyleye söyleye biraz yola geldiler ses bitmedi çocuğum zırt pırt uyanıyor. Şimdi kendi çocukları oldu 1 yıldır kafam rahat çocuk zaten hiç susmuyor hep ağlıyor onlarda ses yapmıyorlar demekki. Önceden nasıl yürüyorlarsa bam güm ayak sesi geliyor du.
evet poşetin içinde ne var diye merakından çatlıyo bi gün fena bozcamMeraklı ev sahibide çekilmiyo tam çıkıcam nereye biri gelse o kim bile alsam o ne bıktım ya
Aynen.diyelim arkadaşlarım gelecek tam birinci kattan bir alt katıma kadar açıp kapıları kimsin kime geldin?yahu zaten yukarıda bir ben varım bir üstümdeki gurbetçi biliyorlar ama merakya soracaklarevet poşetin içinde ne var diye merakından çatlıyo bi gün fena bozcam![]()
amaaan aman sakın canım keşke benimde öyle bir evim olsa daha önce bekarken evimiz aile apartmanıydı 3 katlı bizim üstümüz boştu altta amcamlarda karı koca tek başlarınalar hiç ne ses ne gürültü bi geldim buraya o sakinlik o huzur mümkün değil araki bulasın apartmandan nefret ediyorum oturacaksan da en üst katta oturacan birinci kat düşman başına yani herkesin pisliği evinin önündeBizim de iki katli mustakil bir evimiz var.siteye cikmak istedimmmmm.ama sizin yazdiklarinizi okuyunca vazgectim...aslaaaaa
Ev henuz alamadikEv sahibiyle 1 kez ayni binada yasadim hayatimda boyle zulm gormedim. Bi daha asla!
Ev alma ev sahibi al