• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Sahibimden Bıktım Usandım

bende ev sahibimden nefret ediyorum kadın meraklı, dedikoducu, patavatsız,iki yüzlünün teki Allahtan 6 ay yurt dışına gidiyolar,şimdide yoklar çok rahatım :KK71:

yaa kaç kez kapıyı açıp dünyanın lafını edeyim dedim olmadı komşuları uyarıyorum ama umurlarında değil ki çocuk çıkıyor kapının önüne vezir vezir ağlıyor kimsed e demiyorki oğlum geç içeride ağla Allah saygılı komşulara çattırsın yoksa halimiz çok zor kendi evin bile olsa anlamayan öküz anlamıyor canım
:)valla defalarca diyorum apartmanda aglamak yok sma uşağlar anlamıyo diyom diyom sonunda 9 yaşındakide manyak ağlamaya başladı bu kadınrutubetten nemkapıyo ya çocuklarada bir hal oldu

bende ev sahibimden nefret ediyorum kadın meraklı, dedikoducu, patavatsız,iki yüzlünün teki Allahtan 6 ay yurt dışına gidiyolar,şimdide yoklar çok rahatım :KK71:
Meraklı ev sahibide çekilmiyo tam çıkıcam nereye biri gelse o kim bile alsam o ne bıktım ya

Benim ev sahibi de üst katta, şu anki gürültüyü duysanız.. Off off ben neler çekiyorum ama söyleyemiyorum ne yazık ki.. Geceleri bile güm güm yürüyorlar, koşuyorlar, kapıları vuruyorlar. Bir de yalnızım, korkuyorum gece birden sese uyanınca.. Çocukları güm güm tepemde bütün gün ve gece..

Ben 7 senedir aynı evde oturuyorum ev sahibim çok iyi 4 yıl üst katımda oturdu. Alt katımda erkek üniversite öğrencileri vardı. Daha bir sesten rahatsız olmuşluğum yoktu. Bazen ses sistemini açar müzik dinlerdim evsahibini görünce ben yüksek sesle müzik açtım size ses geliyor mu diye sorardım onlarda siz gençsiniz keyfinize bakın derlerdi. Nezaman kalabalık misafirleri olsa ertesi gün gelip inşallah rahatsız olmadınız sesten diye gelip hal hatır sorarlardı.

Ev sahibi taşındı bizimde bebeğimiz oldu üst kata başka kiracı geldi. Bina kapısı otomatiği haftada bir bozuluyor. Maç günü gece yarısı birileri toplanıp bağıra bağıra 3 lere kadar konuşup kapı çarpıp hatta ileri gidip masa üzerinde Darbuka çalıyor. Hiç ses etmedim. Bigün oğlum oyalansın bende bulaşık yıkayım diye müziğin sesini açtım 2 dk geçmedi kadının kocası geldi. Açtım kapıyı buyurun dedim. Adam bana bu apartmanda insan yaşıyor farkındamısınız dedi. Bende siz gece 3 lere kadar kafamda tepinirken alt katta ne yaşıyor sanıyordunuz ben senin kapına gelmedim sen ne hakla geliyorsun diye bağırdım adama. Ev sahibine şikayet etmiş bende konuşunca ev sahibi şikayet için birbirimizin kapısına girmeyi yasakladı :) .

Bigün mutfak camı açık saçmı sakalmı kesmişler bilmem silkelemişler camdan dolmuş içeri. Bir çiçek koymuşlar cam önüne nasıl bir sulama ise o camdan şıp şıp su damlıyor. Cam önlerini su dökerek yıkıyorlar neyse söyleye söyleye biraz yola geldiler ses bitmedi çocuğum zırt pırt uyanıyor. Şimdi kendi çocukları oldu 1 yıldır kafam rahat çocuk zaten hiç susmuyor hep ağlıyor onlarda ses yapmıyorlar demekki. Önceden nasıl yürüyorlarsa bam güm ayak sesi geliyor du.

Ben 7 senedir aynı evde oturuyorum ev sahibim çok iyi 4 yıl üst katımda oturdu. Alt katımda erkek üniversite öğrencileri vardı. Daha bir sesten rahatsız olmuşluğum yoktu. Bazen ses sistemini açar müzik dinlerdim evsahibini görünce ben yüksek sesle müzik açtım size ses geliyor mu diye sorardım onlarda siz gençsiniz keyfinize bakın derlerdi. Nezaman kalabalık misafirleri olsa ertesi gün gelip inşallah rahatsız olmadınız sesten diye gelip hal hatır sorarlardı.

Ev sahibi taşındı bizimde bebeğimiz oldu üst kata başka kiracı geldi. Bina kapısı otomatiği haftada bir bozuluyor. Maç günü gece yarısı birileri toplanıp bağıra bağıra 3 lere kadar konuşup kapı çarpıp hatta ileri gidip masa üzerinde Darbuka çalıyor. Hiç ses etmedim. Bigün oğlum oyalansın bende bulaşık yıkayım diye müziğin sesini açtım 2 dk geçmedi kadının kocası geldi. Açtım kapıyı buyurun dedim. Adam bana bu apartmanda insan yaşıyor farkındamısınız dedi. Bende siz gece 3 lere kadar kafamda tepinirken alt katta ne yaşıyor sanıyordunuz ben senin kapına gelmedim sen ne hakla geliyorsun diye bağırdım adama. Ev sahibine şikayet etmiş bende konuşunca ev sahibi şikayet için birbirimizin kapısına girmeyi yasakladı :) .

Bigün mutfak camı açık saçmı sakalmı kesmişler bilmem silkelemişler camdan dolmuş içeri. Bir çiçek koymuşlar cam önüne nasıl bir sulama ise o camdan şıp şıp su damlıyor. Cam önlerini su dökerek yıkıyorlar neyse söyleye söyleye biraz yola geldiler ses bitmedi çocuğum zırt pırt uyanıyor. Şimdi kendi çocukları oldu 1 yıldır kafam rahat çocuk zaten hiç susmuyor hep ağlıyor onlarda ses yapmıyorlar demekki. Önceden nasıl yürüyorlarsa bam güm ayak sesi geliyor du.
Sizin işiniz benimkinden zor olmuş şükürki kurtulmuşsunuz

bizde de gece 12den sonra çocuk gürültüleri başlıyo
ne kadar samimi olsak da gidip söyleyemiyoruz komşuya:(
şanssızlık..

evet poşetin içinde ne var diye merakından çatlıyo bi gün fena bozcam :KK67:
Aynen.diyelim arkadaşlarım gelecek tam birinci kattan bir alt katıma kadar açıp kapıları kimsin kime geldin?yahu zaten yukarıda bir ben varım bir üstümdeki gurbetçi biliyorlar ama merakya soracaklar

benimde vardı öyle ev sahiplerim ordan taşındım rahat ettim çok şükür

Ev sahibimle aynı binadayız kafa kadındır kendisi severim çok.Lakin üst katımdaki kiracının oğlu biraz fazla gürültülü.Kaç kez dedim ses çok fena kızım kreşe gidiyor erken uyuyor ama sesten uyanıyor diye.Kadın napalım çocuk dedi.Artık nazik popomu yerimden kaldırıp kapısına gitmiyorum sesmi çok eşime fırlat diyorum ayaktaki terliği tavana fırlatıyor geçici bir süre suküneti sağlıyoruz.Tavsiye ederim.

Bizim de iki katli mustakil bir evimiz var.siteye cikmak istedimmmmm.ama sizin yazdiklarinizi okuyunca vazgectim...aslaaaaa
amaaan aman sakın canım keşke benimde öyle bir evim olsa daha önce bekarken evimiz aile apartmanıydı 3 katlı bizim üstümüz boştu altta amcamlarda karı koca tek başlarınalar hiç ne ses ne gürültü bi geldim buraya o sakinlik o huzur mümkün değil araki bulasın apartmandan nefret ediyorum oturacaksan da en üst katta oturacan birinci kat düşman başına yani herkesin pisliği evinin önünde

Ben bu konuyu acali bir yili gecmis
Biryilda duzelen bisey oldumu yooo
aksine kadin benide eltisi yerine koydu ve aksiyonlarimiz devam etmeye basladi
aslinda olaylar oldukca konumu guncellemeliydim:))

Simdi arkadaslar mevzu su bugun kombimizin icinden bir parca degisildi.kombi ikinci elmis zaten
degisen malzeme180tl tuttu ve esim ben odemem demis kocasina

Cunki biz bozmadik arkadan bi parca delinmis.

Asagidan sesi geliyo sayiyo sayiyo
O DE YE CEK O PA RA YI
sanki karsisinda cocuk var
ayip ya
bizki saygin sakin temuz nezih insanlariz

Bende esime dedimki ..bey kimseyle yuz goz olma ver gitsin a
kapidan sesi geliyo laf saydiriyo sana 4yildir o kyllaniyo diyo

Esimde indi arkadas kayis kopmus bikere
bide beni yanlis anlamis
Zannetmiski kadin kapima geldi
onlarin esine kuxiyo kapimiza gelip bizi tehdik edemessiniz felan
off ya

Yillardir asik kizgin surati yefi bitirdi
heray duzenli kirami veririm gene kadina yaranamiyorum

Bence artık taşınmalısınız.. böyle ahlaksız insanlarla uğraşılmaz..

Back
X