- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Taşınma imkanınız yok mu o evden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her daraldigimda bir konu acsam buraya bitmek tukenmek bilmezBence artık taşınmalısınız.. böyle ahlaksız insanlarla uğraşılmaz..
Bugunde birkez daha ben burada ne geziyorum diye sordum kendimeTaşınma imkanınız yok mu o evden?
Kiz dur ev sahibin burda yok bosa saydirmaHem sana ne oluyor be kadin
gecen gun kafani cikartmis bir olayin icine daliyorsun
sanki oradaydin sanki gordun
eee yanlis beyanat vermissin ne olacak simdi
heee dindarmissin oylemi
hadi oradan
senin biza yaptigin psikolojik baskinin vebalu yokmu zannediyorsun.
icimde duydugum bu uzuntunun
gozyasimin vedabili yokmu zannediyorsuuuuuuun
Cevap vermiyor musunuz ?Dedim ya her icim sıkıldıkcq yaziyorum.
gecen gun misafirlerim vardi.
tabiki de kucuk cocuklarida.
evde toplam 6cocuk.dile kolay gelde otuttur onlari sustur.
hadi mal gibi otur cocugum de onlarda otursun oylemi.
cocuklar bi saga bi sola kosup durdukca ismi lazim degil evsahibim alttan alttan vurup duruyor
yahu nedir be
bir guuun be bir gun idare edemiyormusun
sanki sen hic evlat yetistirmedinmi
senin hic misafirin gelmedimi beeee
neden surekli eziyet ediyorsun bu kula yeter be.
surekki misafir cocuklarina yapma etme dememden onlar bile sogudu bende be.
sabah olmus uykulu uykulu birde yalan soylemeye bile utanmadan bugunde 7kalktik gurultuye diyorsun
yalanci nereden kalktin bikere cocuklar 10da uyandi
umarim mevlam bunun hesabini sorar.
bende bu cile haneden tez zamanda kurtulurum.amin.
canım o ses yapıyorsa.cık yukarı sessız olur musunuz babam hasta de.ınsanlar nasıl davranıyorsa sende oyle yapacaksınYa arkadaş sinirlenmeyimde ne yapayım.Bu akşam üstü (9,10 civarı)kadın kızını yollamış:
-babamın başı ağırıyo sessiz olun evd öyle bi seste yoktu hani
-tamm dedim .neyse gece olmuş 12,5üsteki kiracılar cümbüş halinde sabır dedim .şuan ev sahibi kolinisiyle alt kattan çıkıyo bina yıkılıyo.yatıyorlarmı,ayıp olurmu,bıktım bu kapıya gelmelerinden
Yarın kapıyı çalıp isyan bayrağımı açsam.desem bize diyosunuzda kendi sesiniz ne olacak gece yarısı ne bu gürültü.offf ya zor iş onun bunun kapısında yaşamak allah kurtarsın ne diyim sürekli bir zulüm halinde .Millet kaynana kaynata,görümce kahrı anlatır benimde kaynanan ev sahibim oldu
malesef veremiyorum.Cevap vermiyor musunuz ?
Napalim yipraniyorum ama cikmak suan icin zorKiz dur ev sahibin burda yok bosa saydirma
Canim belliki cok yipranmissin bu ev sahibin degismeyecegine gore evi degistir.komsu cok onemli insani evinde sogutur boyle tipler.
Biz hic evsahibi olamamisiz diyorum buradaki evsahibi vakalarini okuyunca:)
Bizim kiraci kizartma yaparken uyuyakalmis evde yangin cikarmisti mutfak dolaplari komple yandi annem kiraciya bisey oldumu diye akli cikti kiracida annemden korkuyormus ev sahibi evini yaktim diye bisey der diye
Ev sahibinin kisiligi huysuzmus.diger komsularinada iyi degildir o kadin.bak ablamin bebegi var gece fittir 3-4 arasi ssumaksizin aglar ne yapsak durmaz ablam alt kattakine sormus bebegim cok agliyor gece kusura bakmayin rahatsiz ediyormuyuz diye kadin sakin bebegini kisitlama insan sesi kadar guzel ne var ben ayak seslerini seviyorum onun demis.
Allah iyilerle karsilastirsin.bence cik o evden sinirlerine yazik
Valla aradada unuyuyorum bidaha agliyip zirliyana buraya yazcam:))Günlük gibi yapmıssın burayı
En amntiklisi evini sat uste kredi cek iatedigin gibi bir ev al.Napalim yipraniyorum ama cikmak suan icin zor
kendi evim var ama o semtte gitmem cok zor
lojmanda otursam eski
bidaha kiraya gecemem bu 8tasinmam yildim belim basim agriyo artik.
uff ya evimi satip ev almali yada yeni borca girmeli bakalim ne olucak
ama coook yipratti beni
Günlük tutsamdım bu esir hayatı sürfüğüm binayı roman olurdu:)Günlük gibi yapmıssın burayı
Kötü komsu insanı ev sahini yaparmış yaEn amntiklisi evini sat uste kredi cek iatedigin gibi bir ev al.
Valla sinirlerine yazik hergun onlarin aksiyonunumu dinleyeceksin.
Bizim bir komsu kendi evinden kiraya gitti akrabalariyla yakin oturuyordu kizi delirttiler resmen.
Evini kiraya verip kendi baska yere kiraya gitti.
Ya da ev sahin kapina dayanirsa susma sende babasinin hayrina oturmuyorsun sonucta kira veriyorsun