Benim şöyle bir sorunum var, 2 ay önce kontratını yenilediğimiz bir evde kirada oturuyorum fakat içinde bulunduğumuz ev satılıyor, yeni ev sahibi şimdilik birşey demedi ama eve bakmaya geldiğinde şurası şöyle olsa daha kullanışlı olur gibi kendisi oturacak tarzda yorumlar yaptı.
Beni çıkarmak istese ne kadar sürede çıkarabilir yasal olarak bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Benim şöyle bir sorunum var, 2 ay önce kontratını yenilediğimiz bir evde kirada oturuyorum fakat içinde bulunduğumuz ev satılıyor, yeni ev sahibi şimdilik birşey demedi ama eve bakmaya geldiğinde şurası şöyle olsa daha kullanışlı olur gibi kendisi oturacak tarzda yorumlar yaptı.
Beni çıkarmak istese ne kadar sürede çıkarabilir yasal olarak bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Eger kendisi kullanmak isterse dava açarak sizi tahliye edebilir. Ama oncesinde noterden ihtarname çekmesi ve sizin belli bir süre icinde evi boşaltmanızi isteyebilir. Tahliye davaları cok uzun sürmez.
merhaba aynı şey daha yeni evliyken benim başıma da gelmişti sözleşmeniz olsa da yeni ev sahibiyle sözleşme son buluyor. ama siz çıkmak istemezseniz o da çıkmanızı isterse açacağı dava zaten bayaaa uzun sürecektir. tabi bunlar başınızı ağrıtır, umarım gerek kalmaz.