işte bana yalan söylüyorsa ben perişan olduysam bütün düzenim alt üst olduysa o adama 5 kr luk bir dava açma derdindeyim. o da biraz uğraşsın
Yalan söylediğine dair elinizde birşey yok şu anda
ama anlaşılan orada kalan komşularınızdan zaten öğrenirsiniz başkasına kiraya verirse, hele bi durun bari başkasına versin de siz celallenecekseniz de öyle celallenin.
sizde resmen böyle "inşallah yalan söylemiştir de başkasına verir, ben de gider dava ederim" hırsı var. bu kadar hırs iyi bişey değil
adam sizi 1, 2 yılda hemen darlamamış 6 sene olmuş 6 senede herkesin ihtiyacı çıkabilir. buna yaln diye bakmak biraz art niyet.
yahut belki aile içinde anlaşmazlık var
belki kızına kiralar çok yüksek kira verme, geç otur dediler kız (o veya bu sebeple) istemiyor iknalar, kavgalar var, belki tadilat için büyük istekler var süre alacak. bilmiyoruz.
bunlardan bana ne diyeceksiniz , o iş öyle olmuyor işte. kiracısınız. 6 senede kızım oturcak diyene ben anlamam diyemezsiniz
zaten mahkeme yoluyla çıkmışsınız öyle olmasa kendiniz çıksanız zaten sonra hak arayamıyorsunuz
siz hakkınıza başvurmuşsunuz
şu anda başka hakkınız da yok
sizin iş kuytuya 200 metre arayla radar kuran emniyete dönmüş, bu kadar da pusuda beklenmez ki...