Hanımlar merhaba ,
Konum biraz trajikomik.evimi taşıyalı 1 ay oldu.ev işyerime çok yakın diye kaçırmak istemedim.apartmanın arka kısmı bahçe.ev sahibi de alt katta oturuyor maalesef..bahcede 5 tavuk 2 horoz var..basta sorun etmedim ama horozlar gece gunduz 10 dakikada bir otuyorlar..ilk iki gun sabrettim ama olcak gibi degil yatak odalari da bahce tarafinda.18 aylik bebegim var horozlarin sesinden rahatsiz olup uyaniyor

ev sahibine indim rahatsiz oldugumuzu ve sehir icinde yasak oldugunu soyledim.onun da 10 yasinda bir kizi var.bana soyledigi "kızımın psikolojik rahatsızlığı var ve dr ne isterse yapmamızı soyledi" dedi.ben şokkk...hicbir dr bu sekilde demez ! Ole bole tartismaya basladik ve daha evi tutali 4 gun olmus bana yok efendim ben ev sahibiyim.yok benim dedigim olur.yok sen defol git.benimde nevrim döndü tabi ev sahibi olmussun ama insan olamamışsın dedim kavga iyice büyüdü.sebep ; 2 horoz !!!
Bende kızınız at istese bahceye at mı bağlıcaksınız dedim ve yukarı çıktım.simdi sikayet etsem direk benden bilecekler.bina 4 katli ve sadece biz variz ev sahibi ile.1 haftaya kadar binaya yeni biri daha tasiniyor.insallah gelenlerde rahatsiz olur ki oyle olacak.bir olup o horozlari kaldirttiririz bahceden

cok sinirliyim her gece her gun uykularimiz yarim yamalak

baska ne yapilabilir sizlerden de cozum onerileri bekliyorum..