• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibinin horozları !

Bu devirde tasinmak yeni bi ev bulmak o kadar zor ki.bu ev denk gelene kadar 4 ay aradim.kiralar almis basini gitmis.yeni bosandim kendime yeni bir hayat kurayim dedim.ve artisi isyerime cok yakin olmasi.bebegimde olunca bal borek oldu dedim bu daire icin.ama uykusuzluk delirtti beni bu seferde.yeni gelecek kiracilardan umutluyum.olmazsa bska bi dairw bakicam artik :KK43:
Allah yardımcınız olsun
odanızı başka yere mi alsanız en az duyacağınız şekilde?

ya bu deve güdülür ya bu diyardan gidilir.. sonuç itibari ile size zorla oturun diyen yok.. adam ev sahibi bahçesi var bir düzen kurmuş orada kendine ki kendi evi yani.. beğenmeyen rahatsız olan gider.. siz haksızsınız.. dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmuş sizin ki kusura bakmayın lütfen ama.. önce böyle değildi bilmedim fark etmedim.. ama şimdi gördünüz fark ettiniz ve biliyorsunuz.. durmak zorunda değilsiniz. kime neyi şikayet ediyorsunuz ki.. gerçekten insanlara empati yapmak lazım.. belki o ev sahibi ve hanesi için de inanılmaz huzur buluyorlardır horozlarından bir de böyle düşünün. başka bir kiracının taşınmasından ve sizinle aynı şekilde rahatsız olmasından bahsetmişsiniz.
neden kendinize yandaş arayıp daha çok gürültü çıkarmayı düşünüyorsunuz. hoş değil bence düşünceniz.
Evet butun mahalle rahatsiz ama ev sahibi huzur buluyor.ev sahibi sadece benimle kavga eden biri degil komsulariyla da gun icinde bagir cagir tartismaktan kacinmayan biri.ben sizden tavsiye istedim resmen beni suclu cikarabilmek icin elinizden geleni yaptiniz tebrik ediyorum.
kimseden cesaret alarak yorum yapmışlığım yok bu bir..kimseye inatla ısrarla hödük diyemezsiniz bu iki..adamın horozunu görüp evi tutup sonra horozdan şikayet etmenin,kayınvalide ile aynı eve çıkıp aman ben zaten kocişimi ikna edip ayrı eve çıkarım diye düşünüp eve çıkamayınca hayatı zehreden kadın örneğinden bir farkı yok bu da üç.
Ayni sey sizin basiniza gelseydi adam el kol hareketleriyle size bagirsaydi ay beyefendicigim bi sn bagirmayin lutfen diyebilecek miydiniz cok merak ediyorum ! Hayat insana ne getirir kimse bilemezzz.ben horoz baska bi horoz fena bi horoz dedikce anlamiyorsunuz israrla.ben kumesi kaldirsin demiyorummmm bakin bir kere daha.empati yapmayan kim acikca goruluyor zaten!
Valla konu açmışsınız ama sizin düşünceniz dışında yapılan yorumlar da bakış açınızı hiç etkilememiş yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla.

Ev sahibi ben olsam ben de dağdan gelmiş bağdakini kovuyorsun, derdim. Evi horozlu görüp 3 günde gitsin bu horozlar, demenin biraz fazla prenseslik olduğunu düşünüyorum.
Horozlardan sadece 1 tanesi fena.sadece onun icin napilabilir bunu dusundum.ev sahibi kendisi de demis babama.horozu ya keserim ya yollarim diye.gecmis mesajlari da bi okuyun bi zahmet...
O zaman siz de şöyle düşünün, adamın horozu değil de köpeği vardı. Siz görünce çok uysal zannettiniz ve eve taşındınız. Ama baktınız ki köpek gelene geçene havlıyor, huzur vermiyor. Ne diyecektiniz adama, "köpeğini gönder, ben böyle olduğunu düşünemedim" mi diyecektiniz?
Köpek değil de horoz olunca mı bu kadar olay oluyor?

Ben de şehirde şehir kurallarıyla yaşanması gerektiğini düşünüyorum.
Ama siz bile bile taşınmışsınız.
Siz bir horoz yüzünden taşınmak istemiyorsunuz, ama yıllardır orada yaşayan horoz bir insan yüzünden yerinden olsun istiyorsunuz. Neden?
Ev sahibinin gözünde sizi o horozdan daha değerli kılmasını beklediğiniz şey nedir?
Siz gitseniz başka kiracı bulur.

Yasaksa kibarca konuşulur bir orta yol bulmaya çalışılır, gerekirse şikayet de edilir.
Ama bunu yapması gerekenler daha önce orada oturanlar. Sizin onlar kadar hakkınız yok kavga çıkarmaya çünkü bile bile taşınmışsınız.
Çöplüğün yanına taşınıp da "ama kokacağını düşünmemiştim" diyerek olay çıkarmaktan bir farkı yok yaptığınızın.
Insan olmam ve bi bebegimin olmasi yeterli diye dusunuyorum.evet kopek fena ciksaydi derdim.kim olsa der.kimse canini huzurunu sokakta bulmadi.ki ben o eve kira veriyorum.benimde soz hakkim var.malk mulk sahibi olmak evet benim dedigim olur mantigina sahip olmamali..kiracilar ölsün o zaman.bu nedir ya nedir ?!
Allah yardımcınız olsun
odanızı başka yere mi alsanız en az duyacağınız şekilde?
Amin cok tesekkur ederim.boyle giderse degistirecegim odalari tesekkurler...
Dağdan gelip bağdakini kovmak oluyor sizin ki bide üstten üstten şehir içinde yasak havaları yok ya beğenmiyorsan taşın 2.gün önce sen geldin diye hayvanlarını napıcak adam kesecek mi
Vallahi yaptiginiz yorumlardan sanacaklar ki horoz mulkun sahibi 😂 horoz yahu bu .evet o da bi canli ama belli ki hayvancagiz da yerinden memnun degil.surekli otuyor saga sola ucmaya calisiyor vs vs.
1 ay da oyle hemen ev tasimakta kolay degil bacım.az vicdan empati !!!

Hayir 4 katlı bir apartman site degil.ama apartman sehir merkezinde sayılır.

Iste onceki evimde de vardi bu denli rahatsiz etmiyorlardi bu yuzden tuttum diyorum ama kimse bu detayi onemsemiyor okumuyorlar belkide...

Hay Allah razı olsun valla ya..

Cok acı bi anı olmus.bende hayvanseverim yolda gordugum kedi kopek kus vb ne varsa severim ilgilenirim vs vs.ama bide soyle dusunun.bi kopek besleniyor ama kopek gelen gecene havliyor hirliyor cevreye rahatsizlik veriyor.yine de aman o da can dursun mu denmeli.ki bi horoz ne denli tehlikeli olabiliyo az cok hepimiz biliyoruz.arada sokaga da saliniyor.ev sahibi kendi de demis babama bi tanesi evet cok hircin onu ya keserim ya yollarim demis.bunu bile bile bunca insanin rahatsizligina sebebiyet vermek bencillik degildir de nedir.evet kizlari hastaymis.bahcede 2 horoz 5 tavuk var.horozlardan fena olani gitse problem olmaz diye dusunuyorum...

Cidden bende diyorum ya.omrumde boyle horoz gormedim ben :/

Tabi ki yenilenmez.simdi bide soyle bisi var 1 sene sonunda mi tasinmak daha kolay 1 ay sonunda mi.arkadaslar hemen tasinin cikin o evden demisler.hayat zaten pahali evimi isyerimi yeni kurmusum bi horoz yuzunden ev tasicam bu reva mi simdi ?!

Horozlardan biri cok fena asi bir horoz bunu ev sahibi kendi de dillendirdi.bole bi horozla cocuk nasil oynasin !

Bende hayvanlari sever onlarla empati yaparim..ama bu denli bir horozun bu kadar kisiyi hatta mahalleyi huzursuz ve rahatsiz etmeye hakki yok.hayvanin genleriyle oynanmis sanirim.

Maalesef :/

Evet ama 1 senede ev tasimak baska 1 ayda ev tasimak baska ...

Aynen kime dediysem ay evet bizde duyuyoruz diyolar.kac kez sikayet edilmis ama kaldirilmamis.eger boyle devam ederse on odalardan birini yatak odasi yapicam haklisiniz...

Kesinlikle anlamiyor.adam bana cozum sunmadan defol git evimden diye bas bas bagirdi.aksamina esi gelip onun adina benden ozur diledi.bi horoz icin oyle dememeliydi ayip etmis diye...

Ben bisi demiyorum !bi geriye donup okuyun lutfen.problem olmusss.sikayet edilmisss.ama sonuc alinamamis.daha gecen gun karsi komsuyla bagira cagira kavga etmisler hatta...

Ara bi sokak oldugu icin cevredeki evlere de gidiyormus ses yankilaniyor cunku.uygun bi ev bulursam ve horoz hala gitmemis olursa cikarim zaten durmam...

Aynen yazanlarin cogu ev sahibi sanirim.bu zamanda tasinmanin ne kadar masrafli ve eziyetli oldugunu bilmiyorlar hele ki bebekle.yada empati yoksunu kisiler.

Adam kendi maliyla kendini rezil ediyor bu bir.dairelerini hem kiraya veriyor ama kiraci haklarindan apartman kurallarindan bi haber yasiyor bu iki.oyle gelisiguzel bi kac yorumdan cesaret alarak burda yazmak sizi hakli cikarmiyor bu uc.hayatin anlamini anlayabilmek yasayabilmekte bi horozdan yada koy hayatindan da gecmezzz.ha koy hayatini asla kinamiyorum bende koy cocuguyum.sadece hayat kurallarina gore yasanirsa daha kolaylasir diyorum..

Biseyi cevirdigim yok ne yasadiysam oldugu gibi anlatiyorum.basta kabataslak yazdim gelen yorumlara da detayini veriyorum.evet guzellikle soyledim.sesini yukseltti ve ben sehirde beslenmesi yasak biliyorsunuz dimi deyince sen defol git diye bagiran bir adam evet hoduktur!!!

Evet gunduz isteyim ama evde bakiciyla bebegim duruyor.arti ogleden snra buyuk kizimda evde oluyor.aksam eve donunce hep horozdan sikayet.bebegim oglen uykusunu alamamis hircin oluyor bazen.gece otup otmedigine de sizi inandirabilmek icin napayim ses kaydi falan mi alayim anlamadim.gecenin 11inde 12 sinde horoz oter mi yahuu ?!
Evet köpek gelene geçene havlasa da dursun denilir. Köpek bahçedeyse dışarıda kimseyi ısırmadıysa hiçbir şey yapılmaz. Hayvanların yaşam alanını işgal edip ama bu havladı gitsin diyemezsiniz. Birisi sizin çocuğunuza bu gürültü yapıyor gitsin desin o zaman. Evcil hayvanlar evin bir ferdi gibidir. Biraz empati kurun.

Horoz konusunda da görüp tutmuşsunuz. Ben yakınında kümes olan yer görsem tutmazdım. Gerekirse işe daha uzak otururum olur biter. Bir düzeni var insanların, siz gelince bozulsun istiyorsunuz. Siz neden adamın horozundan daha kıymetli olasınız ki?

Evet butun mahalle rahatsiz ama ev sahibi huzur buluyor.ev sahibi sadece benimle kavga eden biri degil komsulariyla da gun icinde bagir cagir tartismaktan kacinmayan biri.ben sizden tavsiye istedim resmen beni suclu cikarabilmek icin elinizden geleni yaptiniz tebrik ediyorum.

Ayni sey sizin basiniza gelseydi adam el kol hareketleriyle size bagirsaydi ay beyefendicigim bi sn bagirmayin lutfen diyebilecek miydiniz cok merak ediyorum ! Hayat insana ne getirir kimse bilemezzz.ben horoz baska bi horoz fena bi horoz dedikce anlamiyorsunuz israrla.ben kumesi kaldirsin demiyorummmm bakin bir kere daha.empati yapmayan kim acikca goruluyor zaten!

Horozlardan sadece 1 tanesi fena.sadece onun icin napilabilir bunu dusundum.ev sahibi kendisi de demis babama.horozu ya keserim ya yollarim diye.gecmis mesajlari da bi okuyun bi zahmet...

Insan olmam ve bi bebegimin olmasi yeterli diye dusunuyorum.evet kopek fena ciksaydi derdim.kim olsa der.kimse canini huzurunu sokakta bulmadi.ki ben o eve kira veriyorum.benimde soz hakkim var.malk mulk sahibi olmak evet benim dedigim olur mantigina sahip olmamali..kiracilar ölsün o zaman.bu nedir ya nedir ?!

Vallahi yaptiginiz yorumlardan sanacaklar ki horoz mulkun sahibi 😂 horoz yahu bu .evet o da bi canli ama belli ki hayvancagiz da yerinden memnun degil.surekli otuyor saga sola ucmaya calisiyor vs vs.
ya ablacım en başında tüm ayrıntısı ile sadece fena olan BİR horozdan da bahsetsen tepkim aynı olur kusura bakma haklısın diyemiyorum ,diyemiyoruz...napalım amcaya gidip bu horozu kes arabaşı mı yap diyelim ne istiyorsun sen bizden..
yahu sen horozu görmüşsün dahası yok görmüşsün evi tutmuşsun senin kimseye laf söylemeye hakkın yok BİTTİ.

horoz yahu bu ..ise kiracısın sende sadece SADECE bir kiracı .

Yani şimdi öncelikle sizi haklı buldum, sonuçta apartmanda olmaz. Hangi şehir bilmiyorum ama böyle çok merkezi bir yer olduğunu varsayıyorum.
Ben köy gibi bir yerde yaşıyorum, yemin ediyorum her yerde tavuklar horozlar var. Evler genelde bahçeli. Böyle bir yer olsa hadi neyse. Anladığım kadarıyla bayağı merkezi bir yer.
Ancaaaaak öte yandan onlar da haklı, ama beslemekte değil. Sonuçta siz gelirken onların varlığını biliyordunuz şimdi gitmelerini istemeniz çok mantıklı değil. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun demeye geldim.

Üzgünüm ama yeterli değil. İnsan olmak ya da bebek sahibi olmak kimseye istediğini yapma, çevresini kafasına göre şekillendirme hakkı vermiyor.
Bebek sahibi olunca dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sizin bebeğiniz adam için adamın horozundan önemli değil, kusura bakmayın ama gerçek bu.
Tıpkı adamın çocuğunun ve psikolojisinin sizin için önemli olmaması, burada rahatça dilinize dolamanız gibi...
"Alt tarafı horoz" dediğiniz canlı onlar için sizden daha önemlidir.

Bunun kiracı olmakla ev sahibi olmakla ilgisi de yok. Bile bile kabul ettiğiniz bir durum var ortada.
Evi içini, çevresini, şartlarını değerlendirerek tutuyorsunuz.
Ev amerikan mutfak olsa "ya ben oturma alanında koku olacağını düşünemedim" deyip duvar mı ördürecektiniz araya?
Şartları size uymayan evi tutup sonra olay çıkardığınız için tepki görüyorsunuz.

suçlama yapmadım, haksız buldum sizi ve zaten tavsiyede bulundum ben.. empati yapmanız gibi.
ayrıca emin olun bütün mahalle rahatsız olsaydı sizin bugün böyle bir şikayetiniz olmazdı.
çoktan bitirirlerdi; kavgayı, dövüşü, bağır çağır tartışmayı. bütün mahalleden bahsediyorsunuz ki bir de..

Vicdan sahibi olan sadece kendi varmış gibi davranmaz bu dünyada ben farkındayım bunun sizede nasip olur inş. Alt tarafı horoz he bunu bocek bile öldürmeyen bana anlatamazsın ;) neyse sana kolay gelsin ev bulmada ;)

buraya gelip konu açsaydınız;
bir bebeğim var, yeni taşındığım evde ev sahibimiz her gece ağladığı için rahatsız oluyor ve bu yüzden kavga ettik, diye
ev sahibine giydirirdik hep birlikte.
neden?
çünkü ev sahibi sizin bebeğiniz olduğunu biliyordu ve bebekler aglar.
e siz de horozu gördünüz, horozlar öter. sabah 5-6 da başlar, akşam ezanına kadar .
siz evi ucuz bulmuş, nasıl olsa hallederim diyip girmişsiniz. ev sahibi dişli çıkınca isyan 😄 oldu.
bir de kızının nesi olduğunu bilmeden kafanıza göre teşhis koymanız var, sırf haklı çıkacağım diye ona diyecek bir şey bulamıyorum.

horoza nasıl taktıysanız genetiği değiştirilmiş ve çok tehlikeli olduğunu iddia ediyorsunuz 🤣 bence biraz sakinleşin.

Hanımlar merhaba ,
Konum biraz trajikomik.evimi taşıyalı 1 ay oldu.ev işyerime çok yakın diye kaçırmak istemedim.apartmanın arka kısmı bahçe.ev sahibi de alt katta oturuyor maalesef..bahcede 5 tavuk 2 horoz var..basta sorun etmedim ama horozlar gece gunduz 10 dakikada bir otuyorlar..ilk iki gun sabrettim ama olcak gibi degil yatak odalari da bahce tarafinda.18 aylik bebegim var horozlarin sesinden rahatsiz olup uyaniyor :KK43: ev sahibine indim rahatsiz oldugumuzu ve sehir icinde yasak oldugunu soyledim.onun da 10 yasinda bir kizi var.bana soyledigi "kızımın psikolojik rahatsızlığı var ve dr ne isterse yapmamızı soyledi" dedi.ben şokkk...hicbir dr bu sekilde demez ! Ole bole tartismaya basladik ve daha evi tutali 4 gun olmus bana yok efendim ben ev sahibiyim.yok benim dedigim olur.yok sen defol git.benimde nevrim döndü tabi ev sahibi olmussun ama insan olamamışsın dedim kavga iyice büyüdü.sebep ; 2 horoz !!!
Bende kızınız at istese bahceye at mı bağlıcaksınız dedim ve yukarı çıktım.simdi sikayet etsem direk benden bilecekler.bina 4 katli ve sadece biz variz ev sahibi ile.1 haftaya kadar binaya yeni biri daha tasiniyor.insallah gelenlerde rahatsiz olur ki oyle olacak.bir olup o horozlari kaldirttiririz bahceden :KK43: cok sinirliyim her gece her gun uykularimiz yarim yamalak :KK43: baska ne yapilabilir sizlerden de cozum onerileri bekliyorum..
Off sizi cok iyi anlıyorum
Babamlarında horozu tavugu var
Bekarken sorun olmuyodu ama şimdi memlekete gidince küçük bebegimle kalmak istemiyorum hiç
Babamlarında bir kiracısı sorun yapıp tasınmıstı o yuzden yeni tasınacak olanlara babam hemen horozum tavugum var diye söylüyo

horozlo hastalık tedavisini de ilk defa gördüm. bana ev sahibinin bahanesi gibi geldi. ayrıca herkes konu sahibine yüklenmiş ama kadın eve yeni taşınmış. öncesinde ancak bakmaya gelmiştir. o ara nasıl farketsin horozların gece boyunca öttüğünü?

kaldı ki adamın horozuna bebek muamelesi yapmaya gerek yok zira adamın tüm tavuğu telef olsa horozlar ne işime yarayacak der ve kesip yer muhtemelen.

suçlama yapmadım, haksız buldum sizi ve zaten tavsiyede bulundum ben.. empati yapmanız gibi.
ayrıca emin olun bütün mahalle rahatsız olsaydı sizin bugün böyle bir şikayetiniz olmazdı.
çoktan bitirirlerdi; kavgayı, dövüşü, bağır çağır tartışmayı. bütün mahalleden bahsediyorsunuz ki bir de..
konu sahibini suçlu çıkarmak için çok ta uğraşmaya lüzum bulmadık direkt malzeme ile geldi zaten..tüm mahalleyi de bu durumdan rahatsıız ilan etti şimdi de ..he konu sahibi tüm mahallenin yapamadığını yap ,ben bu oyunu bozarım ulen de:D

şu konu açıp haksız çıkınca konu üreten konu sahiplerine sesleniyorum..yapmayın böyle şeyler:işsiz:

Yani şimdi öncelikle sizi haklı buldum, sonuçta apartmanda olmaz. Hangi şehir bilmiyorum ama böyle çok merkezi bir yer olduğunu varsayıyorum.
Ben köy gibi bir yerde yaşıyorum, yemin ediyorum her yerde tavuklar horozlar var. Evler genelde bahçeli. Böyle bir yer olsa hadi neyse. Anladığım kadarıyla bayağı merkezi bir yer.
Ancaaaaak öte yandan onlar da haklı, ama beslemekte değil. Sonuçta siz gelirken onların varlığını biliyordunuz şimdi gitmelerini istemeniz çok mantıklı değil. Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Amin tesekkur ederim.evet eskisehir de yasiyorum ve merkezi sayilan bir mahalle.simdi yeni bir kiraci daha gelecek ve ben hic sesimi cikarmayacagim.cunku onlarda rahatsiz olacak eminim..
Off sizi cok iyi anlıyorum
Babamlarında horozu tavugu var
Bekarken sorun olmuyodu ama şimdi memlekete gidince küçük bebegimle kalmak istemiyorum hiç
Babamlarında bir kiracısı sorun yapıp tasınmıstı o yuzden yeni tasınacak olanlara babam hemen horozum tavugum var diye söylüyo
Tesekkur ederim gercekten cok zorlaniyorum.
horozlo hastalık tedavisini de ilk defa gördüm. bana ev sahibinin bahanesi gibi geldi. ayrıca herkes konu sahibine yüklenmiş ama kadın eve yeni taşınmış. öncesinde ancak bakmaya gelmiştir. o ara nasıl farketsin horozların gece boyunca öttüğünü?

kaldı ki adamın horozuna bebek muamelesi yapmaya gerek yok zira adamın tüm tavuğu telef olsa horozlar ne işime yarayacak der ve kesip yer muhtemelen.
Cookkkk tesekkur ederim.sonunda mantikli bir cevap daha geldi.kesinlikle bende tadavi yontemi oldugunu dusunmuyorum.dedigim gibi kiz zaten hic girmiyor bile bahceye.ne zaman gorsem kapi onunde cocuklarla oynuyorlar.adam basta gozden cikarmis zatem horozunu keserim diye.ben soyleyince kiymete bindi horozu !!!!
konu sahibini suçlu çıkarmak için çok ta uğraşmaya lüzum bulmadık direkt malzeme ile geldi zaten..tüm mahalleyi de bu durumdan rahatsıız ilan etti şimdi de ..he konu sahibi tüm mahallenin yapamadığını yap ,ben bu oyunu bozarım ulen de:KK70:

şu konu açıp haksız çıkınca konu üreten konu sahiplerine sesleniyorum..yapmayın böyle şeyler:işsiz:
Siz ve sizin gibilere de anca malzeme lazim zaten dimi.kimi nerden vuralim,o kadar yazilan sey icinden ozenle bi cumle bulup cikaralim ordan yuruyelim.kendi egolarinizi tatmin edin vs vs
Evet gerekirse ben bu oyunu bozarimmm ! Kimse hakkindan gelememis demek ki ev sahibinin ben gelirim siz dert etmeyin...sokakta bir tek apartman diktim diye mahalle muhtari kesilmis efendi !

Mune Mune canım ben derdimi anlatayım derman bulurum biraz dedim ama daha da dertlendim.rica ediyorum konumu kapatir misin ?

buraya gelip konu açsaydınız;
bir bebeğim var, yeni taşındığım evde ev sahibimiz her gece ağladığı için rahatsız oluyor ve bu yüzden kavga ettik, diye
ev sahibine giydirirdik hep birlikte.
neden?
çünkü ev sahibi sizin bebeğiniz olduğunu biliyordu ve bebekler aglar.
e siz de horozu gördünüz, horozlar öter. sabah 5-6 da başlar, akşam ezanına kadar .
siz evi ucuz bulmuş, nasıl olsa hallederim diyip girmişsiniz. ev sahibi dişli çıkınca isyan 😄 oldu.
bir de kızının nesi olduğunu bilmeden kafanıza göre teşhis koymanız var, sırf haklı çıkacağım diye ona diyecek bir şey bulamıyorum.

horoza nasıl taktıysanız genetiği değiştirilmiş ve çok tehlikeli olduğunu iddia ediyorsunuz 🤣 bence biraz sakinleşin.
Size pessss diyorum sadece bir bebekle bir horozu nasil karsi karsiya getirirsiniz !
Kizi ic8n sadece takintili dedi bu kadar ve dr da her dedigini yapacaksaniz baska yolu yok demis.bu bahane degilde ne Allah askina !!!

Böyle bir diyalog yaşandıktan sonra o evde huzur bulmanız çok zor.Komşuyla kavga edince bile huzursuz oluyor insan, defol evimden sözleri havada uçuştuktan sonra evin sahibi olan kişiyle nasıl orada yaşayacaksınız? Ben olsam çoktan başka ev bakmaya başlamıştım.Biliyorum hem madden hem manen külfetli taşınmak ama ben nasıl huzur bulabilirsiniz orada gerçekten bilmiyorum.

Size pessss diyorum sadece bir bebekle bir horozu nasil karsi karsiya getirirsiniz !
Kizi ic8n sadece takintili dedi bu kadar ve dr da her dedigini yapacaksaniz baska yolu yok demis.bu bahane degilde ne Allah askina !!!

çarpıtmayın :)
kıyasladığım bebek-horoz degil.
ayan bir durumu yokmuş gibi davranmanız ile karşınızdaki insanın aynı şekilde davranma ihtimali.

çiftlik hayvanları ile haşır neşir olmaktan hoşlanmam.
bu yüzden de ev bakarken bahçesinde tavuk-horoz görürsem o evi tutmam.

siz fiyatı uygun ben tutayım da nasıl olsa yola getiririm diye düşünmüşsünüz.
haftasında şikayete başlamışsınız.
ev sahibi yememiş, sinirleniyorsunuz.

kız ile ilgilenen doktor olduğunuz vakit bunun bahane olup olmadığına karar verirsiniz.
değilseniz, size düşmez.
belki kız kendine zarar veriyordur.
yanlarına gitmiyor ama varlıklarından yada seslerinden huzur buluyordur.
sizi ilgilendirmez.

Back
X