Evet butun mahalle rahatsiz ama ev sahibi huzur buluyor.ev sahibi sadece benimle kavga eden biri degil komsulariyla da gun icinde bagir cagir tartismaktan kacinmayan biri.ben sizden tavsiye istedim resmen beni suclu cikarabilmek icin elinizden geleni yaptiniz tebrik ediyorum.
Ayni sey sizin basiniza gelseydi adam el kol hareketleriyle size bagirsaydi ay beyefendicigim bi sn bagirmayin lutfen diyebilecek miydiniz cok merak ediyorum ! Hayat insana ne getirir kimse bilemezzz.ben horoz baska bi horoz fena bi horoz dedikce anlamiyorsunuz israrla.ben kumesi kaldirsin demiyorummmm bakin bir kere daha.empati yapmayan kim acikca goruluyor zaten!
Horozlardan sadece 1 tanesi fena.sadece onun icin napilabilir bunu dusundum.ev sahibi kendisi de demis babama.horozu ya keserim ya yollarim diye.gecmis mesajlari da bi okuyun bi zahmet...
Insan olmam ve bi bebegimin olmasi yeterli diye dusunuyorum.evet kopek fena ciksaydi derdim.kim olsa der.kimse canini huzurunu sokakta bulmadi.ki ben o eve kira veriyorum.benimde soz hakkim var.malk mulk sahibi olmak evet benim dedigim olur mantigina sahip olmamali..kiracilar ölsün o zaman.bu nedir ya nedir ?!
Amin cok tesekkur ederim.boyle giderse degistirecegim odalari tesekkurler...
Vallahi yaptiginiz yorumlardan sanacaklar ki horoz mulkun sahibi

horoz yahu bu .evet o da bi canli ama belli ki hayvancagiz da yerinden memnun degil.surekli otuyor saga sola ucmaya calisiyor vs vs.
1 ay da oyle hemen ev tasimakta kolay degil bacım.az vicdan empati !!!