Ev sahibiyle imtihanim 🤯

Maşayı neyi bilmemde şu çamurlu ayakkabı muhabbeti gerçekten üzücü.
Bazı ev sahipleri kiracıları gerçekten insandan saymıyor,çok ayıp.

Anladığım kadarıyla kırsal bir yerde yaşıyorsunuz. Maalesef bu tarz insanlar asla laftan anlamazlar. Bir an önce taşının ve bence çamaşırlarınızı “dama” asmayın. Zaten dışarı asılan çamaşırlar toza maruz kalıp hiç yıkanmamış gibi oluyor.
dışarı asılmış çamaşırdan da ben huylanırım mesela.yaz kış içerde kuruturum.

Anladığım kadarıyla kırsal bir yerde yaşıyorsunuz. Maalesef bu tarz insanlar asla laftan anlamazlar. Bir an önce taşının ve bence çamaşırlarınızı “dama” asmayın. Zaten dışarı asılan çamaşırlar toza maruz kalıp hiç yıkanmamış gibi oluyor.
Evet. 3 gun kurumaz o çamaşırlar ama 😂 birde açıkçası güneş daha icime siniyor benim.zaten 2 saatten uzun kalmaz damda

Asla anlamıyorum dışarı asma olayını. Yoldan bir araba geçse bütün toz o çamaşırlarda. Ee o temizlik değil kii

Evin güneş alan camına içeri seyyar çamaşırlığa asıyorum max 2. gün kuruyor. Evimde 2 teras 1 balkon olmasına rağmen asla içim kabul etmiyor o dışarıyı.

Evet. 3 gun kurumaz o çamaşırlar ama 😂 birde açıkçası güneş daha icime siniyor benim.zaten 2 saatten uzun kalmaz damda
takma hiç evsahibini ne derse desin bedava mı oturuyorsun evinde?bir de evsahibiyle aynı apartmanda oturulmaz daima sorun çıkar.yaza başka ev bakman çok daha mantıklı

Evin güneş alan camına içeri seyyar çamaşırlığa asıyorum max 2. gün kuruyor. Evimde 2 teras 1 balkon olmasına rağmen asla içim kabul etmiyor o dışarıyı.
Yorumda yazmistim ev güneş almıyor.tam karsimda ev olduğu icin.bu eve aceleyle tasindik biraz.oyuzden kadinla sorunum olmasa bile yine tasincaktim.sirf bu yüzden

2 kat üstündeki camasira o toz nasil yetissin😂 tercih meselesi dedigim gibi ben güneşte kurumasini tercih ediyorum
benim bazı çamaşırlarım kıymetlidir solar diye bile asla kurutmam dışarda.bir de dışarda kuruyunca sertleşiyorlar onu da sevmiyorum.evin içinde de zor oluyor orası da ayrı konu.kurutma makinesi en mantıklısı sanırım o da ben de yok

benim bazı çamaşırlarım kıymetlidir solar diye bile asla kurutmam dışarda.bir de dışarda kuruyunca sertleşiyorlar onu da sevmiyorum.evin içinde de zor oluyor orası da ayrı konu.kurutma makinesi en mantıklısı sanırım o da ben de yok
Bndede yok. Bak o olsaydi iyi olurdu aslinda :olamaz: acaba tam kurutuyormudur

sen bir de hayvan edin bahçeli ev tutabilirsen.çocuğun gelişimine çok faydalı olur.bahçede de oynar.arkadaş da çağırırsınız arada iyi olur apartmana tıkılmaz.
İstedigim tam olarak o bahçeli mustakil bi ev 🤗 zaten burdaki kediler bahceli evi geç eve bile giriyorlar kendi evleri gibi.adana kedisi napcan 🤣🤣🤣 oyle bi yere gecersem kendi kendilerine gelirler

İstedigim tam olarak o bahçeli mustakil bi ev 🤗 zaten burdaki kediler bahceli evi geç eve bile giriyorlar kendi evleri gibi.adana kedisi napcan 🤣🤣🤣 oyle bi yere gecersem kendi kendilerine gelirler
alla alla adana kedisi ayrı mı oluyor?benim eve anca ben izin verirsem girebilirler valla :KK45:

Back
X