- 2 Ekim 2023
- 3.600
- 14.362
- 128
Sözleşmeyi okudum böyle bir şey yok. Ben size özelden yazabilir miyim?
tabi buyrun ama ben hukukçu değilim. sadece sözleşme gibi konularda fazla hassas birisiyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözleşmeyi okudum böyle bir şey yok. Ben size özelden yazabilir miyim?
olmaması gerekirse millet çadırda mı yaşayacak ?Türkiye de kanunlar her zaman kiracıdan yanadır. O yüzden gayrimenkulun hiç bir zaman yatrırım aracı olmaması gerekir.
Evet hakkı var.Yeni bir kiracı bul ona. Çok boş kalacağını sanmıyorum. Çıkmadan 1-2 ay önce haber verseydin en azından o da kiracı için ilan verirdi.Çok zoruma gitti, bir dünya para
Bunu neden burada soruyorsun ? Bu alanında uzman bir hukukçunun cevaplayacağı soru farkında mısın ?Peki anahtarı teslim edeyim mi?
Sakin olun. Buradaki çoğu konu hukukla ilgili. Başına gelen biri var mı, nasıl olur anlamında yazdım. Çünkü gerçekten ne yapacağımı bilemedim ki zamanı gelince avukata da danışırımBunu neden burada soruyorsun ? Bu alanında uzman bir hukukçunun cevaplayacağı soru farkında mısın ?
Kira sözleşmeleri her yıl otomatik yenilenir, taraflardan birisi yenilemek istemiyorsa kontratın bitim tarihinden 45 gün önce evi boşaltacağını, ya da kontratı yenilemeyeceğini karşı tarafa yazılı olarak bildirmek durumundaymış. Ev sahibiniz sizi dava ederse hukuki olarak %100 haklı maalesef .. Uzlaşmaya çalışın bence ,Merhaba arkadaşlar, yalnız bir kadın olarak şirret ev sahibiyle tek başıma kavga ediyorum. Ben eve ağustos 2021’de girmiştim, şimdi de evden çıkıyorum. Bana diyor ki yazın kira ödeyeceksin. Neden diyorum ağustosta girdiğim içinmiş. Yazın ev boş kalıyormuş zarardaymış, yoksa beni dava edermiş. Daha önce de eski komşularımı dava etmiş. Bu adamın böyle bir hakkı var mı Allah aşkına? Zaten yalnızım tek başıma mücadele ediyorum zaten boşanma davam da var. Hem anahtar teslim edip hem de kira ödemek istemiyorum. İftira atmasın diye evdeki elektronik eşyalar çalışırken videoya aldım. Ne diyorsunuz ne yapmalıyım..
Yorumlarda tek bir doğru bilgi okumadım. Kira hukuku gibi hukukun en karmaşık ve bilgi gerektiren alanda bir avukat danışmak yerinde niye tahsillerinin hukuk olmadığı belli olan kişilerden akıl alıyorsun ?
Turşu limon suyuyla mı yapılır sirkeyle mi tartışması gibi şu an hukuk dünyası belirli süreli kira sözleşmesi belirsiz süreli kira sözleşmesine dönüşür mü dönüşmez mi onu tartışıyor. (Bence dönüşmez ) burada patır patır 1 yıl geçtiyse sözleşme uzamıştır yazıyorlar kira hukuku profesörü gibi gsgsgsgsgsMesleğinizden dolayı bu kira ev konularında çat diye gelip "doğrusu bu" mesajlarınıza bayılıyorum ben ya
Cidden gözüm arıyor. İyi de oluyor.
Geçen haftadan beri haberi var. Çık sıkıntı yok ama kirayı öde dedi
ev sahibine bu kadar geç haber verme sebebin nedir ?Üzerime olan her şeyi kapattırdım, bugün de ikametgahı başka yere alacağım
Yalnız olduğunuzu belirtmeniz iyi olmuş.Merhaba arkadaşlar, yalnız bir kadın olarak şirret ev sahibiyle tek başıma kavga ediyorum. Ben eve ağustos 2021’de girmiştim, şimdi de evden çıkıyorum. Bana diyor ki yazın kira ödeyeceksin. Neden diyorum ağustosta girdiğim içinmiş. Yazın ev boş kalıyormuş zarardaymış, yoksa beni dava edermiş. Daha önce de eski komşularımı dava etmiş. Bu adamın böyle bir hakkı var mı Allah aşkına? Zaten yalnızım tek başıma mücadele ediyorum zaten boşanma davam da var. Hem anahtar teslim edip hem de kira ödemek istemiyorum. İftira atmasın diye evdeki elektronik eşyalar çalışırken videoya aldım. Ne diyorsunuz ne yapmalıyım..