ev sıkıntısı !

Valla seni mesaji okurken fark ettim suan yerlerde gulme krizindeyim ne yazmisim ben yaa iste naparsin ipadden yaziorum o yuzden noktalilar bolca cikiyor )))

aa ben noktalar icin yazmadim ki :)kendin pot kirdin otur oturdugun yerde yazmisin ya ondan ole yazdim yoksa bazi klavyede i die cikiyor yapacak bisey yok

ya valla ev arkadaşı da haklı siz de haklısınız:)ev arkadaşı haklı çünkü çocuk sen evdeyken rahat hareket edemiyordur siz de biraz abarttıysanız uyarmıştır zaten kendi kız arkadaşını bile getirmiyomuş ama siz de haklısınız çünkü sürekli sokaklarda gez gez sıkılıyo bi süre sonra o yüzden bence erkek arkadaşın seneye başkasıyla çıksın eve.aynı evde yaşıyorlarsa bir orta yol bulmaları gerekiyordu sonuçta sadece o çocuğun evi değil

Ne Güzel Derdin Varmış Keşke Her Dert Seninki Gibi Güzel Olsa Boşver Üzülme Tadını Çıkar Bu Derdini Aradığın Çok Günler Gelir Önüne Allah Aratmasın

arkadaşlar çoğunuz yanlış anlamış..
sabahta..n akşama kadar kalmıyorum ki zaten
mesela sadece akşamları o da 3 günde bir..
hem mutfağa fln da gitmiyorum bazen benm geldiğimi bile bilmiyorlar..çünkü çıkmıyorum odadan

arkadaşlar,
ben tam tersi bakıyorum konuya. inanın bende istemezdim. kötü anlamda değil,
bende evimde tanımadığım bilmediğim bir insanın dolaşmasından inanın rahatsız olurum.

e ateşle barutta yan yana durmaz zaten, herkez de bilir bunu bizde geçtik o yollardan.
birde küçük yerlerde gerçekten laf söz olur böyle şeyler.

O ev erkek arkadaşınız ile onun arkadaşına ait. Evin içinde rahat dolaşmak, tuvalete rahat girip çıkmak, banyodan sonra havlu ile dışarı çıkmak, ayaklarını uzatıp tv izlemek istiyor olabilir. Orası onun kendi evi. Yaşam alanını kısıtlatmak istemiyordur. Sizde buna anlayış göstermelisiniz.
O arkadaşın yerine kendinizi koyun. Evde tanımadığınız bir adam. Ne kadar rahat davranabilirsin ama orası sizin kendi eviniz!

Bu ne saçmalık.
Sen zaten onun odasında olacaksın dediğin gibi.
Öyle ortalıkta dolanmayacaksın ki.
Erkek arkadaşın mutlaka güzel bir dille konuşsun ev arkadaşıyla.
Kalman bile sorun olmamalı senin onlara ne zararın olacak.

Son düzenleme:
sevgilinin ev arkadaşının kendine göre doğrusu budur. sevgilinden de bunu rica etmiştir bu konu hassas konu lütfen dikkat edelim eve kız getirmek yasak diye.
saygı duyacaksın canım inanç meselesi olabilir. Eğer inanç meselesiyse; ev arkadaşının sevgiline bunu yaptırtmaması, onu uyarması boynunun borcu.. uyar uymaz o sevgilinin bileceği iş. ama arıza çıkarmak zorunda çocuk o buna mecbur bence aralarına sakın girme. sevgiline baskı yapma illa gelcem size diye.

Konuşulacak bir şey yok.
İstemiyorsa diretmek huzursuzluk çıkarır sadece.
Ki katılıyorum sevgilinin ev arkadaşına.
Ben olsam ben de istemezdim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…