ev sıkıntısı

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
43
hanımlar merhaba.benim derdim bitmek bilmiyor.bir ay sonra evleneceğim ben memurum eşim özelde çalışıyor ben ailemin olduğu şehirde görev yapıyorum.eşimin ailesi başka şehirde.ben tayin olamadığım için eşim yanıma geldi.ancak şöyle bir sıkıntı var mecburi hizmetim dolunca eşim ve ailesi onların olduğu şehre tayin oldırmamı istiyorlar.ben istemiyorum 3 4 yıl burada düzen kurmuş olacağız zaten.kurulu düzenimiz bozulur mu ne yapabilirim bana bir akıl verin nolur

3 4 yıl sonra çoluk çocuk kurulu bir düzen hiç sanmıyorum eşin bile düzenini bozmaz.bende farklı bir şehirde görev yapıyorum ailem ve eşimin ailesi farklı şehirlerde olduğu halde biz burda düzenimizi kurduk hele ki eşim özel sektör iş bulmak artık çok zor o yüzden korkma canım

hanımlar merhaba.benim derdim bitmek bilmiyor.bir ay sonra evleneceğim ben memurum eşim özelde çalışıyor ben ailemin olduğu şehirde görev yapıyorum.eşimin ailesi başka şehirde.ben tayin olamadığım için eşim yanıma geldi.ancak şöyle bir sıkıntı var mecburi hizmetim dolunca eşim ve ailesi onların olduğu şehre tayin oldırmamı istiyorlar.ben istemiyorum 3 4 yıl burada düzen kurmuş olacağız zaten.kurulu düzenimiz bozulur mu ne yapabilirim bana bir akıl verin nolur
Siz hangi şehirdesiniz? Eşinin memleketi neresi?

Daha avantajlı bir şehirse, düşünülebilir ama sırf aileme yakın olayım diye ise, onunki aile de sizinkiler ne?

Ben kendi aileme yakın oturduğum için, eşim sorun etmedi açıkçası, gidemezdim ama ben herhalde.

özel sektörde ha diyince iş bulunmaz. kimse de nedensiz şehir değiştirmez. boşuna dert etme kendine.

aaa tabi eşinin ailesi benimkiler gibi uzakta da olsalar atacağımız adımdan haberdar olup da sürekli eşini dolduruşa getirirlerse ozaman hiiiçç şansın yok arkadaşım maalesef

Aslında eşiniz orada özel sektörde,siz ise memursunuz,
Tayin istemeniz sıkıntı olmaz fakat nişanlınız sizin oraya gelse kurulu bir düzen belkide sağlıklı bir iş bulamayabilir.

ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi

istemediğin bir şeyi kimse için yapma.

ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi
çocuga kadar karışan biriyle aynı şehirde olmayı kim ister ki

yapmak istemiyorum ama işte devamlı geçiciyiz gideceğiz buradan denilip duruyor ve kaynanam çocuk torun bakmaz ben bir başıma ne yaparım orada
nasıl ipleri bu kadınların eline veriyorsunuz, onun taktiğini kullanın bence.ince ince kibar kibar alıştıra alıştıra ankaradan ayrılmam demeye çalışın

daha çok zaman var..belki eşinin çok iyi işi olcak o gitmek istemeyecek..

nasıl ipleri bu kadınların eline veriyorsunuz, onun taktiğini kullanın bence.ince ince kibar kibar alıştıra alıştıra ankaradan ayrılmam demeye çalışın
bende öyle yapmaya çalışıyorum ince ince ama işte ne bileyim korkuyorum yine de

Dört sene sonrasına kadar çok şey değişir ayrıca kayınvalideniz bebek olayına karışamaz istediği kadar çocuk yapma desin siz hamile kaldıktan sonra gidip aldırın diyecek hali yok ya. Üstüne bi bardak soğuk su içsin eşiniz bi kere gelmiş yanınıza bundan sonrasında tekrar gitmeniz çok zor. Alıştım düzenim kuruldu falan dersiniz. Çocugunuz olursa hem annenize baktırırsınız istanbula gidersek bebeğime kim bakacak falan deyin madem kv çocuk bakacak biri değil, her türlü sizin dediğiniz olur korkmayın bence

Dört sene sonrasına kadar çok şey değişir ayrıca kayınvalideniz bebek olayına karışamaz istediği kadar çocuk yapma desin siz hamile kaldıktan sonra gidip aldırın diyecek hali yok ya. Üstüne bi bardak soğuk su içsin eşiniz bi kere gelmiş yanınıza bundan sonrasında tekrar gitmeniz çok zor. Alıştım düzenim kuruldu falan dersiniz. Çocugunuz olursa hem annenize baktırırsınız istanbula gidersek bebeğime kim bakacak falan deyin madem kv çocuk bakacak biri değil, her türlü sizin dediğiniz olur korkmayın bence
inşallah ya inşallah kimseyi kırmakta istemiyorum ama doğru olanı benim yanım

3 4 yila kim öle kim kala zaten o zamana kadar duzeniniz coktan oturur belki coluk cocuk bile olur özel sektorde is bulma oyle kolay bisi diil esinde istemez sen simdi he de gec insalla o gunlare bi gelelim falan de gecistir simdidn 4 yil sonrasinin stresini yaptiina deymez

Back
X