Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi
Nisanlinin işi hazirmi peki. Ankarada.ben karıştırmıyorum bana kalkıp diyemiyor mesela hizmetin dolunca buraya gel diye.eşime ve benim anneme diyebiliyor çünkü cevap vermiyorlar
benim yanımda olmasının daha iyi olduğunu söylüyor ama bazen de gitmek istiyor annesiyle çok konuşuncaDüğüne 1 ay varmış.bence dürüstçe nisanlina açıkla.ben burdan gitmek istemiyorum.ailem burada ve bebegimize bakarlar. Duzenımız kurulu.kabul ediyorsan et,etmiyorsan da yolun açık olsun de.
hanımlar merhaba.benim derdim bitmek bilmiyor.bir ay sonra evleneceğim ben memurum eşim özelde çalışıyor ben ailemin olduğu şehirde görev yapıyorum.eşimin ailesi başka şehirde.ben tayin olamadığım için eşim yanıma geldi.ancak şöyle bir sıkıntı var mecburi hizmetim dolunca eşim ve ailesi onların olduğu şehre tayin oldırmamı istiyorlar.ben istemiyorum 3 4 yıl burada düzen kurmuş olacağız zaten.kurulu düzenimiz bozulur mu ne yapabilirim bana bir akıl verin nolur
ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi
yok demedi ama çocuk aşkıyla yanan adam gitti tayin olmadan olmaz diyorAllah aşkına yapacağınız çocuğa bile karışan birisi var kaşınızda. Nişanlınız gelip size annem bu şekilde uyardı mı dedi? Nişanlınızın tavrı ne olmuş annesi öyle birşey söyleyince??
ben daha beter duygu sömürüsü yapıyorum ama ne gerek var böyle şeylereevliliğiniz boyunca bu kadın size hayatı zindan eder. iki duygu sömürüsüyle eşine herşeyi yaptırır. bu kadınla bir ömüre evet diyebilecek misin.
yok demedi ama çocuk aşkıyla yanan adam gitti tayin olmadan olmaz diyor
hallediyoruz.sonra kadın ağlıyor ve hop tayin konusu açılıyor.bencede çoluk çocuk oldumu sorun kalmazBu konuyu şimdiye kadar konuşup halletmiş olmanız lazımdı bence ...
Doğmamış çocuğun planlamasını yapıyor.ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi
çocugu kaynana mı planlıyor senin. sen istiyosan eger istedigin zaman yaparsın kimseye de laf düşmez. sen he de geç. eşin yaşadığın şehirde güzel bir iş bulursa kimse kusura bakmasın ama düzeni bozupda gidilmez. eşine güzel dille anlatırsın zamanı geldiğindeben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi