ev sıkıntısı

ne bileyim korkuyorum.kendi damadını 3 ay benimle aynı şehirde durun kız evliliğe alışşsın dedi 3 yıl oldu evde aldırdı kv.korkuyorum o yüzden kadın kafasına ne koysa planlayıp yapıyor.planıda ağlamak

ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi

Kadın resmen sizin yerinize bütün kararları vermiş
ohh ne ala memleket
karıştırtmayın bu kadar

ben karıştırmıyorum bana kalkıp diyemiyor mesela hizmetin dolunca buraya gel diye.eşime ve benim anneme diyebiliyor çünkü cevap vermiyorlar

Düğüne 1 ay varmış.bence dürüstçe nisanlina açıkla.ben burdan gitmek istemiyorum.ailem burada ve bebegimize bakarlar. Duzenımız kurulu.kabul ediyorsan et,etmiyorsan da yolun açık olsun de.

ben karıştırmıyorum bana kalkıp diyemiyor mesela hizmetin dolunca buraya gel diye.eşime ve benim anneme diyebiliyor çünkü cevap vermiyorlar
Nisanlinin işi hazirmi peki. Ankarada.

Düğüne 1 ay varmış.bence dürüstçe nisanlina açıkla.ben burdan gitmek istemiyorum.ailem burada ve bebegimize bakarlar. Duzenımız kurulu.kabul ediyorsan et,etmiyorsan da yolun açık olsun de.
benim yanımda olmasının daha iyi olduğunu söylüyor ama bazen de gitmek istiyor annesiyle çok konuşunca

evliliğiniz boyunca bu kadın size hayatı zindan eder. iki duygu sömürüsüyle eşine herşeyi yaptırır. bu kadınla bir ömüre evet diyebilecek misin.

hanımlar merhaba.benim derdim bitmek bilmiyor.bir ay sonra evleneceğim ben memurum eşim özelde çalışıyor ben ailemin olduğu şehirde görev yapıyorum.eşimin ailesi başka şehirde.ben tayin olamadığım için eşim yanıma geldi.ancak şöyle bir sıkıntı var mecburi hizmetim dolunca eşim ve ailesi onların olduğu şehre tayin oldırmamı istiyorlar.ben istemiyorum 3 4 yıl burada düzen kurmuş olacağız zaten.kurulu düzenimiz bozulur mu ne yapabilirim bana bir akıl verin nolur

Erken diyenlere aldırmayın. Zaman çok çabuk geçiyor. Evlendikten sonra 4 sene geçince hani tayin işi noldu demelerinden önce eğer taşınmak istemiyorsan şimdiden yerini yap derim. Ben memurum şuanki iş yerim çok rahat insanlara alıştım sen zaten yeni bir düzen kuracaksın, tekrar ikimizinde düzenini yıkıp gitmek saçma olur o zaman ne mantıklıysa o şekilde yaparız dersin.

ben ankaradayım eşimin ailesi istanbulda.kayınvalidem aşırı uyanık biri korkuyorum o yüzden açıkçası.eşimi istanbula gelmeden çocuk yok konusunda da uayrmış sanırım.gitmeyiz değil mi

Allah aşkına yapacağınız çocuğa bile karışan birisi var kaşınızda. Nişanlınız gelip size annem bu şekilde uyardı mı dedi? Nişanlınızın tavrı ne olmuş annesi öyle birşey söyleyince??

Allah aşkına yapacağınız çocuğa bile karışan birisi var kaşınızda. Nişanlınız gelip size annem bu şekilde uyardı mı dedi? Nişanlınızın tavrı ne olmuş annesi öyle birşey söyleyince??
yok demedi ama çocuk aşkıyla yanan adam gitti tayin olmadan olmaz diyor

yok demedi ama çocuk aşkıyla yanan adam gitti tayin olmadan olmaz diyor

tayin olmadan olmaz diye şart koyduysa... aklını karıştırmayım ama biraz daha düşün derim. daha evlenmeden kv sizin geleceğinize karışmış ve nişanlını resmen yönetiyor.

Ya ankara varken istanbula tayin istenir mi. Ben de bi ankaraya tayin isteyebilsem diye ugrasiyorum. Esinize şimdiden soyleyın yoksa kafanizda hep soru işareti kalacak. Esiniz de annesinin sözüne gidecek gibi duruyor.

Doğmamış çocuğun planlamasını yapıyor. :KK57: Valla gitmesen iyi olur.

çocugu kaynana mı planlıyor senin. sen istiyosan eger istedigin zaman yaparsın kimseye de laf düşmez. sen he de geç. eşin yaşadığın şehirde güzel bir iş bulursa kimse kusura bakmasın ama düzeni bozupda gidilmez. eşine güzel dille anlatırsın zamanı geldiğinde

Back
X