• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sorunu?

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar ben yeni evlenicem 2 ay sonra Allah kısmet ederse :) evimizi tuttuk şöyle ki ben dogdugumdan beri apartman dairesindeyim ama babannemde gordukce ozenirdim müstakil bahceli eve. Nisanlim da 2 amcasi ve kendileri bi binadalar mustakil tarzi. Oda hep apartman istiyordu ama benim istegim daha ön planda oldu ve tabi fiyat olarak da een eski evler dahi 1000den baslarken biz kombili 5 yıllık teeertemiz 150m2 kocaman bi ev celik pencere kapi balkon bulduk. Alt katini tuttuk ustte ev sahibi var oglu ve geliniyle birlikte altada 2 yeni evli cift oturmus bu zamana kadar ikiside ev alıp çıkmış şans bizde insallah :) ben daha rahat etmek amacyla birazcik birikim yapmak amaciyla da istemis olabilirim tabi biraz ama uyum saglayabilirmiym hic bilmiyorum alisabilecekmiyim istedigim gibi olacakmi die :) evim benim gozume nedense cok sirin görünüyor ama annem cok hevesimi kırıyor müstakil ev mutfak dolabi eski falan fisman kendinin bize onerdigi begendigi evlerin kirasi 1300 den başlıyor ve bahceli değil bilmem kac katlı yüksek yuksek binalar mustakilde yasayanlar varmı? Esyalarim yepyeni odalarim genis genis evimin dışı da icide eski değil begenilmeyecek bi tarafi yok aslında cıvıl cıvıl olacagina inaniyorum ve ilk tuttugumuzda canim sıkıldıkça telefondan açıp evimin fotograflarina bakıyordum gulerek oyle heycanliydim :))

Hanımlar ben yeni evlenicem 2 ay sonra Allah kısmet ederse :) evimizi tuttuk şöyle ki ben dogdugumdan beri apartman dairesindeyim ama babannemde gordukce ozenirdim müstakil bahceli eve. Nisanlim da 2 amcasi ve kendileri bi binadalar mustakil tarzi. Oda hep apartman istiyordu ama benim istegim daha ön planda oldu ve tabi fiyat olarak da een eski evler dahi 1000den baslarken biz kombili 5 yıllık teeertemiz 150m2 kocaman bi ev celik pencere kapi balkon bulduk. Alt katini tuttuk ustte ev sahibi var oglu ve geliniyle birlikte altada 2 yeni evli cift oturmus bu zamana kadar ikiside ev alıp çıkmış şans bizde insallah :) ben daha rahat etmek amacyla birazcik birikim yapmak amaciyla da istemis olabilirim tabi biraz ama uyum saglayabilirmiym hic bilmiyorum alisabilecekmiyim istedigim gibi olacakmi die :) evim benim gozume nedense cok sirin görünüyor ama annem cok hevesimi kırıyor müstakil ev mutfak dolabi eski falan fisman kendinin bize onerdigi begendigi evlerin kirasi 1300 den başlıyor ve bahceli değil bilmem kac katlı yüksek yuksek binalar
Tercih meselesi, ben de müstakil evde oturamam mesela , tamamen sizin kararınız gerçekten ev konusu çok önemli sürekli taşınma olmuyor eğer içinize sindiyse gerisini bosverin sonuçta siz oturcaksınız..

Benim evimde müstakil altta da oturan var eğer anlasirsan yoldaş olur apartmandan sonra çok büyük rahatlik müstakil ev. Kimseyi kafana takma şu güzel günlerin tadını çıkar.

Benim evimde müstakil altta da oturan var eğer anlasirsan yoldaş olur apartmandan sonra çok büyük rahatlik müstakil ev. Kimseyi kafana takma şu güzel günlerin tadını çıkar.
Rahatlik mi gercekten? Sanki caddeden kalabaliktan uzak olunca herturlu tertemiz olacakmış batmayacakmis gibi geliyor ev bana niyeyse :))

Hanımlar ben yeni evlenicem 2 ay sonra Allah kısmet ederse :) evimizi tuttuk şöyle ki ben dogdugumdan beri apartman dairesindeyim ama babannemde gordukce ozenirdim müstakil bahceli eve. Nisanlim da 2 amcasi ve kendileri bi binadalar mustakil tarzi. Oda hep apartman istiyordu ama benim istegim daha ön planda oldu ve tabi fiyat olarak da een eski evler dahi 1000den baslarken biz kombili 5 yıllık teeertemiz 150m2 kocaman bi ev celik pencere kapi balkon bulduk. Alt katini tuttuk ustte ev sahibi var oglu ve geliniyle birlikte altada 2 yeni evli cift oturmus bu zamana kadar ikiside ev alıp çıkmış şans bizde insallah :) ben daha rahat etmek amacyla birazcik birikim yapmak amaciyla da istemis olabilirim tabi biraz ama uyum saglayabilirmiym hic bilmiyorum alisabilecekmiyim istedigim gibi olacakmi die :) evim benim gozume nedense cok sirin görünüyor ama annem cok hevesimi kırıyor müstakil ev mutfak dolabi eski falan fisman kendinin bize onerdigi begendigi evlerin kirasi 1300 den başlıyor ve bahceli değil bilmem kac katlı yüksek yuksek binalar mustakilde yasayanlar varmı? Esyalarim yepyeni odalarim genis genis evimin dışı da icide eski değil begenilmeyecek bi tarafi yok aslında cıvıl cıvıl olacagina inaniyorum ve ilk tuttugumuzda canim sıkıldıkça telefondan açıp evimin fotograflarina bakıyordum gulerek oyle heycanliydim :))

villada oturuyorum. bahcem var fakat neredeyse kapisini dahi acmiyorum. eve anca yeterken bir de bahce tanzim edebilecek zamanim ve sabrim yok.
tabi ki hevesinizi kirmak istemem. hayirli olsun, agiz tadiyla oturun. yalniz eve tasinmadan muhakkak ilaclama yaptirin ve kapi altlari yahut duvarlar ile zemin arasindaki bosluklari doldurttun. bocek riskini ortadan yok edin.

villada oturuyorum. bahcem var fakat neredeyse kapisini dahi acmiyorum. eve anca yeterken bir de bahce tanzim edebilecek zamanim ve sabrim yok.
tabi ki hevesinizi kirmak istemem. hayirli olsun, agiz tadiyla oturun. yalniz eve tasinmadan muhakkak ilaclama yaptirin ve kapi altlari yahut duvarlar ile zemin arasindaki bosluklari doldurttun. bocek riskini ortadan yok edin.
Çalışıyor musunuz

Hayırlı olsun, keyfini sürün. 24 villadan oluşan sitedeyiz. Çalışırken apartmanda oturuyorduk ve hep hayalim bahçeli müstakil bir evdi. Elbette işi apartmandan çok ama inanın değer. Ben çok mutluyum, size de müstakil evinizde bol keyifli zamanlar diliyorum.

Ev bu alt kat :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-13-21-12-11.webp
    Screenshot_2018-06-13-21-12-11.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 72
Back
X