- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
Hanımlar ben yeni evlenicem 2 ay sonra Allah kısmet ederse :) evimizi tuttuk şöyle ki ben dogdugumdan beri apartman dairesindeyim ama babannemde gordukce ozenirdim müstakil bahceli eve. Nisanlim da 2 amcasi ve kendileri bi binadalar mustakil tarzi. Oda hep apartman istiyordu ama benim istegim daha ön planda oldu ve tabi fiyat olarak da een eski evler dahi 1000den baslarken biz kombili 5 yıllık teeertemiz 150m2 kocaman bi ev celik pencere kapi balkon bulduk. Alt katini tuttuk ustte ev sahibi var oglu ve geliniyle birlikte altada 2 yeni evli cift oturmus bu zamana kadar ikiside ev alıp çıkmış şans bizde insallah :) ben daha rahat etmek amacyla birazcik birikim yapmak amaciyla da istemis olabilirim tabi biraz ama uyum saglayabilirmiym hic bilmiyorum alisabilecekmiyim istedigim gibi olacakmi die :) evim benim gozume nedense cok sirin görünüyor ama annem cok hevesimi kırıyor müstakil ev mutfak dolabi eski falan fisman kendinin bize onerdigi begendigi evlerin kirasi 1300 den başlıyor ve bahceli değil bilmem kac katlı yüksek yuksek binalar mustakilde yasayanlar varmı? Esyalarim yepyeni odalarim genis genis evimin dışı da icide eski değil begenilmeyecek bi tarafi yok aslında cıvıl cıvıl olacagina inaniyorum ve ilk tuttugumuzda canim sıkıldıkça telefondan açıp evimin fotograflarina bakıyordum gulerek oyle heycanliydim :))