• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şekerim durum olsa neden olmasın zaten kiradan kiraya çıkıyoruz eşimin aldığı 1300 tl ben çalışmiyorum destek yok :KK43:
Taşima şirketleri 1300 tlye gidiyor neredeyse. Üzüldüm. Konuyu saptırmak değil niyetim ama insan kendi kaderini kendi çizer be güzelim. 19 yaşındasın, evlisin, hamilesin, eşin 3 kuruş kazanıyor. En baştan büyük hatalar yapmışsın şimdi onun sıkıntısını çekiyorsun.
Bebeğe dikkat et de gerisi önemli değil. O ev bir şekilde taşınır, sıkma canını.

Evden eve taşıma şirketleri iğneden iplige herseyi topluyorlar. Düzgün bir tane ile anlasıp kimseye minnet duymadan halledebilirsiniz.

Öyle bir imkan yoksa;

Kendi aileniz bu durumda bile mi yanınızda olmaz? Görüşmuyor olsanız bile.

Eşin bir şekilde izin almaya çalışssın, size sizden başka fayda yok belli ki.
1 gün bile izin alsa yeter, iyi kötü toplar atar.

Bence ne olursa olsun sen o taşınma telaşına girme, ucunda ölüm yok ya. Bir şekilde halletsin eşin.

Perşembe izin aldı 1 gün oda taşıma faslı için bide muaynemiz var bebeğimiz için doktora gidicez.
Haklısın da ben kayinvalidemden bekledim yardımı ama bosaymis.
Esimden başkası yalan gerçekten..

Kayınvalide ayıp etmiş, insan ufacık ta olsa bir işin ucundan tutar biz demiyoruz ki bütün evi kendi toplasın.

Neyse en azından kadının karakterini anlamış oldun, kafana takma bebeğini ve sağlığını düşün.

Sıkma canını o kendi anlasın annesinin yaptıklarını biz kadınlar cenemizi tutmadıgımız zaman kıymete bınıyor aileleri.

Taşima şirketleri 1300 tlye gidiyor neredeyse. Üzüldüm. Konuyu saptırmak değil niyetim ama insan kendi kaderini kendi çizer be güzelim. 19 yaşındasın, evlisin, hamilesin, eşin 3 kuruş kazanıyor. En baştan büyük hatalar yapmışsın şimdi onun sıkıntısını çekiyorsun.
Bebeğe dikkat et de gerisi önemli değil. O ev bir şekilde taşınır, sıkma canını.

Haklisinda sevdik işte evlendik. 1.5 yıllık evliyiz şimdiye kadar maddi açıdan sıkıntı cekmedim.
sadece ev taşınma ve hamilelik olunca işler bu duruma geldi napalım çekiyoruz işte..
Çocuğum herseyden daha önemli..

Kv ile aranizda onceden bir sey gecti mi? Ailenizle neden gorusmuyorsunuz? Yoksa kacarak mi evlendiniz?

kV hiç bişi geçmedi saygimda hiç kusurum olmadı.aksine iyi anlasirdik gören aa abla kardes gibisiniz derdi ama neden böyle yaptı bilemiyorum.
Ailemle kötü şeyler yaşadık eşimle beni ayirmaya kalktilar evet kaçarak evlendim

Kayınvalide ayıp etmiş, insan ufacık ta olsa bir işin ucundan tutar biz demiyoruz ki bütün evi kendi toplasın.

Neyse en azından kadının karakterini anlamış oldun, kafana takma bebeğini ve sağlığını düşün.

Haklısın Tatlım ama üzüldüm açıkçası aramızda kavga gürültü yoktu hasta olduğunda gider bakardim vs. ama anladım artık ona göre davranicam..
Çok takmamaya çalışıyorum ama insan sinirleniyor..

canım biraz maddi durum durdurdu bizi eşimin aldığı maaş belli..
öğle olucak ta işte şimdi destek olması gerekmezmi? Aglamamak için zor duruyorum :KK43: bebeğimi düşünüyorum hep duruyorum
Bence aç konuş KV ile. Yumuşak bir dille. Anne biliyorum sen de haklısın, kendi işlerin var de; inan durumumuz olsa, ya da düşük tehlikem olmasa asla seni rahatsız etmek istemezdim de. Bebeğim için endişeleniyorum. 1 gün de olsa bana ayıramaz mısın şu taşınma sürecinde diye sor. Elbet sırası geldiğinde bende bir şekilde bu iyiliğinin karşılığını öderim diye ekle.

Kimseniz yoksa bu gurur yapılacak bir mesele değil, misafirim gelecek tatlı yapamıyorum gibi bir sorun da değil. Ağır kaldırıp, raf sileceğim diye uzanmanız bebeği tehlikeye sokabilir. Rabbim size de onu da korusun.

Selam kızlar telefondan yazdığım için yazım hatalari için affola öncelikle.
Bir gün buraya bu konu hakkında konu acacagim aklıma gelmezdi.
Hep gebelik bolumundeyken buraya konu acmakta varmış kaderde neyse lafı fazla uzatıp sikmayacam sizleri..
6 katta oturuyorduk giriş kat temiz ev bulduk malum yeni gebeyim ve ilk hamileliğim bu arada kayinvalidemlerden ayrı otuyoruz.
Perşembe Yeni evde olmamız gerek çünkü bütün elektrik doğalgaz vs o gün tasinicak..
Gelelim asil meseleye kendi ailemle belli sebeblerden gorusmuyorum..
ev toplanmasi gerek tasinanlar bilir zordur.
Eşim izin alamıyor aksamlari yapıyoruz birlikte gündüz ben uğraşıyorum.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bana genede dikkat etmem gerektiğini hatta yeterince ayakta durmamam dinlenmem gerektiğini eşimle bana söyledi..
Eşim kayınvalidemi aradı anne gelirsin yardım edersin biliyorsun riskli dedi Kayinvalidem kem Kum etti ki çok iyi anlasirdik arkadaş gibi 45 yaşında kendisi..
ben durumu anladım eşimin rengi benizi attı hemen dedim yok ben yavaş yavaş yaparım diye..
Gelmedi ve aramadida.
öylesine ben aradım nasilsiniz diye Okey oynuyor evde internet üzerinden bende gribim sadece portakal suyu ile ayaktayim demedi geleyim mi diye..
SizCe ben mi hassasim hamileligimden yoksa Doğru mu algiliyorum ortada bir yanlış mı var bu arada çok yazdım Özür dilerim ama suan aşırı sinirliyim bir yardım edin :/

Bence beklentilerin çok yüksek.

Ya da senin beklentilerine paralel hareket etmek zorunlulukları da yok; sen de ona göre karşılığını verirsin. İlişkinizin seviyesini, sıcaklığını ona göre ayarlarsın.

Köstek olmasındansa bu daha makbul bence.

Haklısın Tatlım ama üzüldüm açıkçası aramızda kavga gürültü yoktu hasta olduğunda gider bakardim vs. ama anladım artık ona göre davranicam..
Çok takmamaya çalışıyorum ama insan sinirleniyor..

Ne düşündüğünü bilemeyiz ki, belki rüzgarın nerden estiği belli olmayan tiplerdendir. Boş ver tırnağın varsa kaşınırsın işte, hayır gelmeyeceğini anlamış olduk.

Bence aç konuş KV ile. Yumuşak bir dille. Anne biliyorum sen de haklısın, kendi işlerin var de; inan durumumuz olsa, ya da düşük tehlikem olmasa asla seni rahatsız etmek istemezdim de. Bebeğim için endişeleniyorum. 1 gün de olsa bana ayıramaz mısın şu taşınma sürecinde diye sor. Elbet sırası geldiğinde bende bir şekilde bu iyiliğinin karşılığını öderim diye ekle.

Kimseniz yoksa bu gurur yapılacak bir mesele değil, misafirim gelecek tatlı yapamıyorum gibi bir sorun da değil. Ağır kaldırıp, raf sileceğim diye uzanmanız bebeği tehlikeye sokabilir. Rabbim size de onu da korusun.

Emin ol aradım dedim anne Nasılsıniz iyiyim okey oynuyorum dedi babam nasıl dedi iyi dedi ise gitti bende otuyorum.
Sen naptin( soğuk bir şekilde sanki korkar gibi).
bende gribim biliyorsun yavaş yavaş dolapları boşaltıyorum dedim iyi kolay gelsin dedi Sağol anne dedim kapattım yani nasıl açık açık diyim ben gel die 45 yaşında kadın hasta değil bişi değil

Bence beklentilerin çok yüksek.

Ya da senin beklentilerine paralel hareket etmek zorunlulukları da yok; sen de ona göre karşılığını verirsin. İlişkinizin seviyesini, sıcaklığını ona göre ayarlarsın.

Köstek olmasındansa bu daha makbul bence.

Çok bişi beklemedim aslında sadece şu yüksek olan rafları bosaltsaynı hani benim yapamadigim yasak olan şeyleri yapsaydı yada geleyim mi de bari :(

Ne düşündüğünü bilemeyiz ki, belki rüzgarın nerden estiği belli olmayan tiplerdendir. Boş ver tırnağın varsa kaşınırsın işte, hayır gelmeyeceğini anlamış olduk.

Evet canım. Ama bundan sonra ona göre davranirim artık Allah herseyin hayırlısıni versin herkese başka bişi demiyorum

Çok bişi beklemedim aslında sadece şu yüksek olan rafları bosaltsaynı hani benim yapamadigim yasak olan şeyleri yapsaydı yada geleyim mi de bari :KK43:
Bence insanlara alınacağımıza kendi söküğümüzü kendimiz dikmeliyiz. Sen uzanamıyorsan bırakırsın eşin gelince yapar. Taşınmanız 2 gün sarkar.

Sen üzülerek ve alınarak kendine edersin ama çizgini çizersen yarın onun da sana bir şey demeye yüzü olmaz.

Teklif bile edemez. Ama sen durmasını bileceksin.

Emin ol aradım dedim anne Nasılsıniz iyiyim okey oynuyorum dedi babam nasıl dedi iyi dedi ise gitti bende otuyorum.
Sen naptin( soğuk bir şekilde sanki korkar gibi).
bende gribim biliyorsun yavaş yavaş dolapları boşaltıyorum dedim iyi kolay gelsin dedi Sağol anne dedim kapattım yani nasıl açık açık diyim ben gel die 45 yaşında kadın hasta değil bişi değil
Cidden açık açık demeliydin ne var bunda?

Komşu komşuya bile der şu durumda.

Bir dile getirseydin keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X