• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Perşembe izin aldı 1 gün oda taşıma faslı için bide muaynemiz var bebeğimiz için doktora gidicez.
Haklısın da ben kayinvalidemden bekledim yardımı ama bosaymis.
Esimden başkası yalan gerçekten..

Takılma buna hamilesin sen, Allah aşkına düşündüğün şeye baka, kayınvaliden ayıbından utansın, utanmıyorsa da yarın bir gün hangi yüzle sevecek o çocuğu!
senin bunu sinir yapmanın kime ne faydası var, sadece bebeğe zarar.
Hemen "kendi bilir, işlerimiz bir gün bitecek mecbur, geç olsun güç olmasın" de kendine..

Gelmesi lazim yemeyr icmeye gelince damlamayi biliyorlar hemen biraz bozuldugunida belli edersin sonradan kendim hamile halimle becerdim topladim helal olsun bana der laf gidecek yere gider...

aynen şekerim öğle yapıcam şu durum bir düzene girsin ev taşıma faslı bitsin elbet gelir gunu

İnsan kapalı kutu be hayatım :( neler yaşadın kim bilir ve yaşamaktasın.bebeğinle hepsinin üstesinden geleceksiniz sakın kendini üzme bebeğine de yansır :) sen artık Bi annesin Allah ın izniyle her şeyin üstesinden gelirsiniz eşinle beraber canım benim

canım ya üzüldüm kaybetmene..
Banada öğle dedi ben desteğim kızım sen düşünme ben temizlerim ben toplarim ama nerde yok yalnızım :KK43:

Saol canim cok zor atlattim o donemi.. hala atlatmis sayilmamya neyse..

Ben de ona uzuldum en azindan soyle yapariz boyle yapariz demeselerdi! Yazik annemin cani cikti tek basina butun evi topladi acti yerlestirdi kadinin beli koptu. .

Keske yakin olsaydim kosa kosa gelirdim sana yardima :(

Okudum ama gozden mi kacirdim acaba?

Neden hamileyken tasıma isi cikardiniz ki?
Gelir kayinvalidemle toplariz diye mi dusundunuz?

Kararlarimizi alirken "bu kararin altindan ikimiz kalkabilir miyiz ya da tek basima bu isi ustlenebilir miyim" diye dusunursek sorun kalmaz diye dusunuyorum...

Ev arıyorduk o düşünceyle bir ise kalkismam ben kimseye guvenmem eşim dışında.
ev çok yüksek meldivenler dikine.
ee hep düşük riski olmayacak Karnım sisince dolaşmak isteyecem nasıl inip çıkacam hem ev sürekli sorun çıkarıyor çatısı akıyor vs. o yüzden

Hayatınız da ne erkek tarafının ailesi var, ne sizin aileniz yani. Eşiniz de sizin kadar genç mi? Bu yaşadıklarınızı sorunsuz atlatırsınız inşallah. Zor olucak belki ama gerçekten birbirinizden başka kimseniz yokmuş, bunu görmüş oldunuz; bu zorluklar çift olarak daha da kenetlemenizi sağlayacaktır inşallah.

Inşallah tatlım evet eşimden başka kimsem yok oda diyor zaten tek sen onemlisin ailem 2.ci plandadir diyor.
bence biliyo ailesini.

Bende ev taşıdım çoğu şeyimi görümcemle kv topladı belimde fitik var diye. Evi temizlemeye bile geldiler. Taşındım ama hiç anlamadım. Allah razı olsun.
Sizin kayinvalidenizde merhamet yok bence hiçte minnet etmeyin. Eşiniz inşallah anlamıştır annesini. Siz kendinizi yormayın kolay işleri yapın hazırlayın. Koli katlama işini filan. Eşiniz işten gelince yapsın. Size birşey olsa kimse bakmaz gördünüz ışte o yüzden kendinize dikkat edin. Boşverin moralinizi bozmayın. Allah yardımcınız olsun.

Amin şekerim toparlandim şükür kendimdeyim yavaş yavaş yapıcam dinlene dinleene allah razı olsun

Saol canim cok zor atlattim o donemi.. hala atlatmis sayilmamya neyse..

Ben de ona uzuldum en azindan soyle yapariz boyle yapariz demeselerdi! Yazik annemin cani cikti tek basina butun evi topladi acti yerlestirdi kadinin beli koptu. .

Keske yakin olsaydim kosa kosa gelirdim sana yardima :KK43:

Sağol allah razı olsun Birtanem gelmiş kadar oldun.. Yavaş yavaş yapmaya çalışıcam iki canliyim sonuçta onuda düşünüyorum

Allah kahretmesin bıktım şu kaynanaların gelin kaynanaya hizmet eder kaynana geline değil mantığından
kendini sakın yorma gittimi çok üzülürsün

Takılma buna hamilesin sen, Allah aşkına düşündüğün şeye baka, kayınvaliden ayıbından utansın, utanmıyorsa da yarın bir gün hangi yüzle sevecek o çocuğu!
senin bunu sinir yapmanın kime ne faydası var, sadece bebeğe zarar.
Hemen "kendi bilir, işlerimiz bir gün bitecek mecbur, geç olsun güç olmasın" de kendine..
Evet haklısın ama koydu bana yani ne olucak zor zamanda yanimizda olsa hep geZerken tozarken iyidi

İnsan kapalı kutu be hayatım :KK43: neler yaşadın kim bilir ve yaşamaktasın.bebeğinle hepsinin üstesinden geleceksiniz sakın kendini üzme bebeğine de yansır :) sen artık Bi annesin Allah ın izniyle her şeyin üstesinden gelirsiniz eşinle beraber canım benim

amin canımın içi haklısın..
uzmuyorum şekerim birazdan eşim gelir yaparız yavaş yavaş

Selam kızlar telefondan yazdığım için yazım hatalari için affola öncelikle.
Bir gün buraya bu konu hakkında konu acacagim aklıma gelmezdi.
Hep gebelik bolumundeyken buraya konu acmakta varmış kaderde neyse lafı fazla uzatıp sikmayacam sizleri..
6 katta oturuyorduk giriş kat temiz ev bulduk malum yeni gebeyim ve ilk hamileliğim bu arada kayinvalidemlerden ayrı otuyoruz.
Perşembe Yeni evde olmamız gerek çünkü bütün elektrik doğalgaz vs o gün tasinicak..
Gelelim asil meseleye kendi ailemle belli sebeblerden gorusmuyorum..
ev toplanmasi gerek tasinanlar bilir zordur.
Eşim izin alamıyor aksamlari yapıyoruz birlikte gündüz ben uğraşıyorum.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bana genede dikkat etmem gerektiğini hatta yeterince ayakta durmamam dinlenmem gerektiğini eşimle bana söyledi..
Eşim kayınvalidemi aradı anne gelirsin yardım edersin biliyorsun riskli dedi Kayinvalidem kem Kum etti ki çok iyi anlasirdik arkadaş gibi 45 yaşında kendisi..
ben durumu anladım eşimin rengi benizi attı hemen dedim yok ben yavaş yavaş yaparım diye..
Gelmedi ve aramadida.
öylesine ben aradım nasilsiniz diye Okey oynuyor evde internet üzerinden bende gribim sadece portakal suyu ile ayaktayim demedi geleyim mi diye..
SizCe ben mi hassasim hamileligimden yoksa Doğru mu algiliyorum ortada bir yanlış mı var bu arada çok yazdım Özür dilerim ama suan aşırı sinirliyim bir yardım edin :/

bencil kv..
pasif koca..
politik olamayan konu sahibi..
reçete:
kendinizi acındırın..dudak büzün kocanıza ve deyinki " hayatım annem yardım edemez, koca evin altından kalkamaz.usta bi nakliyeci bulsak,onlar içinde su dolu surahiye varana kadar toplayıp geri olduğu gibi yerleştiriyolar..bi de yardımcı kadın bulsam ben..o da o anda temizliği halleder..biliyosun benim bu durumda iş yapmam çok tehlikeli"..
bu durumda eşiniz ya bunları yapar ya da kv.yi bi şekilde ikna eder..

Allah kahretmesin bıktım şu kaynanaların gelin kaynanaya hizmet eder kaynana geline değil mantığından
kendini sakın yorma gittimi çok üzülürsün

Sorma şekerim bir gün başıma geleceği aklıma gelmezdi ama sanırım bunların hepsi böyle sabit fikirli insanlar..
Yok canım dinleniyorum. arada bebegime bişi olmasın 1 senedir bekledik biz kuzumu kaybedeemiyim hiç allah yardım eder inşallah

Kendi ailenizle görüşmüyor olmanıza çok üzüldüm. Anne baba olmayınca bir insanın başında, başkaları da böyle kıymet vermemezlik yapabiliyor. Cesaret alıyorlar sanırım. O onun ayıbı ama siz canınızı sıkmayın, eminim bir gün mahçup olur bu yaptığına...

bencil kv..
pasif koca..
politik olamayan konu sahibi..
reçete:
kendinizi acındırın..dudak büzün kocanıza ve deyinki " hayatım annem yardım edemez, koca evin altından kalkamaz.usta bi nakliyeci bulsak,onlar içinde su dolu surahiye varana kadar toplayıp geri olduğu gibi yerleştiriyolar..bi de yardımcı kadın bulsam ben..o da o anda temizliği halleder..biliyosun benim bu durumda iş yapmam çok tehlikeli"..
bu durumda eşiniz ya bunları yapar ya da kv.yi bi şekilde ikna eder..

Eşim herseyin farkında annesini arıyor yarın gel anne biliyorsun bişi yapamiyor düşük riski var ama işte benim işim var ne işin var Anne daha önemli?
işte teyzenle gezmeye gidicez.. ne desin ki kocam bu durumda bende kaldım şoka girdim oda iyi tamam tamam dedi pat diye kapattı ve bir daha aramadi eşim kızdı çünkü

Sorma şekerim bir gün başıma geleceği aklıma gelmezdi ama sanırım bunların hepsi böyle sabit fikirli insanlar..
Yok canım dinleniyorum. arada bebegime bişi olmasın 1 senedir bekledik biz kuzumu kaybedeemiyim hiç allah yardım eder inşallah

iyi yapıyorsun canım ne kadarlık evlisin?

Evet haklısın ama koydu bana yani ne olucak zor zamanda yanimizda olsa hep geZerken tozarken iyidi
Öğrenmiş oldun bak, daha ne istiyorsun başına çok kötü bir şey gelseydi ve yanında olmasaydı o zaman yıkılırdın, şimdi temkinli olursun en azından..
Senin tek yapman gereken Allah'a kayınvaliden gibilere muhtaç etmesin diye dua etmek..

Ailem kötü davranmasaydi bize suan şu durumda olmazdık babam hep arayıp ayiricam biz seni zengin bir aileye verecektik diyor ne diyim şimdi bu durumda barisayim mi :/

Öğrenmiş oldun bak, daha ne istiyorsun başına çok kötü bir şey gelseydi ve yanında olmasaydı o zaman yıkılırdın, şimdi temkinli olursun en azından..
Senin tek yapman gereken Allah'a kayınvaliden gibilere muhtaç etmesin diye dua etmek..
Amin Şekerim Amin cumlemizi Yarabbim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X