• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev taşınma Telaşimiz Ve Konu Kayinvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar telefondan yazdığım için yazım hatalari için affola öncelikle.
Bir gün buraya bu konu hakkında konu acacagim aklıma gelmezdi.
Hep gebelik bolumundeyken buraya konu acmakta varmış kaderde neyse lafı fazla uzatıp sikmayacam sizleri..
6 katta oturuyorduk giriş kat temiz ev bulduk malum yeni gebeyim ve ilk hamileliğim bu arada kayinvalidemlerden ayrı otuyoruz.
Perşembe Yeni evde olmamız gerek çünkü bütün elektrik doğalgaz vs o gün tasinicak..
Gelelim asil meseleye kendi ailemle belli sebeblerden gorusmuyorum..
ev toplanmasi gerek tasinanlar bilir zordur.
Eşim izin alamıyor aksamlari yapıyoruz birlikte gündüz ben uğraşıyorum.
geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bana genede dikkat etmem gerektiğini hatta yeterince ayakta durmamam dinlenmem gerektiğini eşimle bana söyledi..
Eşim kayınvalidemi aradı anne gelirsin yardım edersin biliyorsun riskli dedi Kayinvalidem kem Kum etti ki çok iyi anlasirdik arkadaş gibi 45 yaşında kendisi..
ben durumu anladım eşimin rengi benizi attı hemen dedim yok ben yavaş yavaş yaparım diye..
Gelmedi ve aramadida.
öylesine ben aradım nasilsiniz diye Okey oynuyor evde internet üzerinden bende gribim sadece portakal suyu ile ayaktayim demedi geleyim mi diye..
SizCe ben mi hassasim hamileligimden yoksa Doğru mu algiliyorum ortada bir yanlış mı var bu arada çok yazdım Özür dilerim ama suan aşırı sinirliyim bir yardım edin :/

canım ben olsam alınmazdım daha doğrusu en başından yardım istemezdim, ama diyelim ki istedim gönüllü olmadı, alınmazdım yinede, bence bi kadın falan tutun, eşinde izin alır, beraber yavaş yavaş yaparsınız, kimseye minnetin olmamış olur hem boşver, başka sorunlarınız yoksa inan kafaya takılcak mesele değil, herşey anında yerleşmek zorunda değil kendini zorlama

canım ben olsam alınmazdım daha doğrusu en başından yardım istemezdim, ama diyelim ki istedim gönüllü olmadı, alınmazdım yinede, bence bi kadın falan tutun, eşinde izin alır, beraber yavaş yavaş yaparsınız, kimseye minnetin olmamış olur hem boşver, başka sorunlarınız yoksa inan kafaya takılcak mesele değil, herşey anında yerleşmek zorunda değil kendini zorlama

Haklısın tatlım ama unutmam yani düşük riskim olmasa yaparım ama doktor dikkat et genede dedi. .

Haklısın tatlım ama unutmam yani düşük riskim olmasa yaparım ama doktor dikkat et genede dedi. .
orası kesin düşük riskin olmasa bile taşınmak çok zor, son taşındığımda yorgunluktan hasta oldum on gün kendime gelemedim, en iyisi kadın tutun işleri biraz kolaylaştırır

Evine taşın yerles Gelip oturur hiç bişey yokmuş gibi bide hizmet bekler

Boşver canım kafana takma arkadaşın dediği gibi taşima şirketi ayarlayın kendini yorma düşük yapsan daha mı iyi kayınvalideni de allaha havale et acaba kendisi aynı durumda olsa ne yapardı

orası kesin düşük riskin olmasa bile taşınmak çok zor, son taşındığımda yorgunluktan hasta oldum on gün kendime gelemedim, en iyisi kadın tutun işleri biraz kolaylaştırır

bide grip oldum ki sorma :(
eşim gelicek birazdan beraber yavaş yavaş devam edicez..

Tüm yorumları okumadım ama İnşallah biri çıkıp yapmak zorunda değil dememiştir.

Siz yardımcı tutun, kendinizi yormayın , bebişinizi de sağlıkla alın kucağınıza İnşallah.
Yeri zamanı elbet gelecektir lafınızı da hazır tutun söylemeye çekinmeyin.
Kolaylıklar dilerim.

Tüm yorumları okumadım ama İnşallah biri çıkıp yapmak zorunda değil dememiştir.

Siz yardımcı tutun, kendinizi yormayın , bebişinizi de sağlıkla alın kucağınıza İnşallah.
Yeri zamanı elbet gelecektir lafınızı da hazır tutun söylemeye çekinmeyin.
Kolaylıklar dilerim.

Sağol Birtanem benim allah razi olsun inanirmisin suan yatıyorum kasigima ağrı girdi.Allaha emanetiz yani napalım is başa düşünce böyle oluyor sanırım.
Teşekkür ederim mesaj için

Bana da biri teklif etse, hiç tanımadığım bir komşu mesela. Hamile olmasına, hasta olmasına bile gerek yok koşarım hemen. Yapmak ister miyim? Yoo. Zorunda da değilim. Ama yapmazsam gece rahat uyuyamam... Çok üzüldüm durumunuza. Yakınlardaysanız gelelim kk olarak? :)

Allahtan esin sana destek canim skma canini yavaş yavaş hallet kolileri al yanina oturarak yap ben de hamileyken tasindim kimsenin yardimi olmadi esimde dahil.
O yüzden hic yipratma kendini dinlene dinlene yap madem maddi durumunuzda yok

Bana da biri teklif etse, hiç tanımadığım bir komşu mesela. Hamile olmasına, hasta olmasına bile gerek yok koşarım hemen. Yapmak ister miyim? Yoo. Zorunda da değilim. Ama yapmazsam gece rahat uyuyamam... Çok üzüldüm durumunuza. Yakınlardaysanız gelelim kk olarak? :)

Ay çok Sağol Birtanem allah razı olsun Kıyamam sizlere dusunmeniz yeter istanbuldayim ben :)
Insanda merhamet olmalı evet ama bazı insanlarda yok suan yatıyorum allah yukarda hafif kaşık ağrım var dua ediyorum sadece..

Allahtan esin sana destek canim skma canini yavaş yavaş hallet kolileri al yanina oturarak yap ben de hamileyken tasindim kimsenin yardimi olmadi esimde dahil.
O yüzden hic yipratma kendini dinlene dinlene yap madem maddi durumunuzda yok

Evet allah razı olsun yardimci oluyor anladım ki 2 kkisiyiz ve ilerde 3 olacaz başkası yalan..
yaptım biraz biraz şimdi yatıyorum

Yat kuzum dinlenme sonra kalk yavaş yavaş yap agir bisey yapma bi yere uzanma allahin izniyle bisey olmadan atlatirsin allah yardimcin olsn

Allah razı olsun şekerim inşallah atlatiriz.
Şuan yapamam vallahi ağrım var kasik bıraktım eşim aradı gelicekmis dedim ağrım var kızdı zzorladinmi ben kendini yormuyacaksin demiştim dedim yalnızım napayiyim beni bekliyor işler.. Off ben yaparım hiç bisiye dokunma yat kalkma dedi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X