Ev Tekstil Bul

bn yıldönümümüzxde davetiye bastrcamdüşündüğünüz bi tarih varmı canm spr olur bnce he

ahada buldummmmmm çok güzel canım alasım gelmişti amaaa almadım ben malumm çeyiz almam gerek diye

ykyyy :))))))))))))))) bualamadınmıııııııııııııı:))) ay koptummm

ben almadım aşkımın hediyesi oldu cnm, bende alamıyodum yoksa nerdeeeee

ayyy kız aşkı olmayan ne yapsın insan harbi kendini yarn hissediyo herkes mutlu sn tek gezion böle

allahtan aramızda aşkı olmayan yok kızlar çok şanslıyıss hee allahımıza şükürr

ben almadım aşkımın hediyesi oldu cnm, bende alamıyodum yoksa nerdeeeee

kız bulana kdr çatladım küçücük eklemişin utanmadan koptum diyon pu sana

ayyyy şu benim balımdaa netten bişiy alma işine kızmasa kendide yapsa banada alsa yaaa aaaa ohaoldumsmile

ay hepinizin sevgilisi ile çekilmiş resimlerini merak ettim nasıl görcem pekiii özelden herkes sevgilisi ile kendi resmini msj atsın mı olur mu

ykyy tatlım bi çıtlat ya, ara napıyosun dediğinde çantalara bakıyorum bayıldım ama alamıyorum de biras duygu sömürüsü yap dicem amaaaa, bana öyle oldu her sabah önce nette çarşı geziorum biliyor, napıosun dedi söledim oda ben alayım dedi yokdedim ısrarla hıhhhh bi deneseneee:hooray:

düğün davetiyesi olur ya vercen al dicen bu ne dicek bakcak herşey var düğün salonu da bul hattaçırağan beyaz saray falan

yok cnm o bize gelmesss bnmki anlamas öle şeyden :) bakar geçer sinirim bozulur kırıveririm kafasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…