Ev Tekstil Bul

kısım küçücük avatara koysan nasıl göriim ben :) msj atın hade sevgilinizle resminizi yada buraya koyalım sonra hemen silelim

yaowssss yaa hemen bugunmü dogum günü du bi düşünelimmmmm

ay pembe yazmayı unutuyrum bazen he pardon

kızzz anamm netten birşey aldığımı görseee bidettttt i kızar anacımm :))))

kızlar ben sevgilimle resmimi koyuyorum ama 1 dk duracak silcem bakan bakar göremeyen kaçırır hazırmısınız

hııımmm ya bi kafeye git o gelmeden önce ayarlaaa, böle pastasını falan yaptır süslet küçük bi pasta, o kafede buluşalım de, yemeğinizi yiyin işte. çok yedirmede:))

sonra pastası gelsin dogum günü şarkısıyllaaaa, hediyesinide garson getirsin önceden ayarla iştee onuda... işte surprizzz:)))hihoyyyt

ayy maşallahh çok tatlısınız canım Allahım tamamına erdirsin inşallahhhh

he kızzz almasınn anamm aldıklarına kanaat geitiririm gariiii...

aaaa yaowsssss bak aklıma geldiiiii buluşcakmısınız o gun, iş yerine böle bonny fooddan seni seviyorum yazan kurabiye çiçeklerinden gönderebilirsin kocaman balonuyla özel notuyla ben öyle yapmıştım acayip hoşuna gitmişti, ben onun yanına gidiyordum, o sırada iş yerine de gönderdim, erkeğin kalbine giden yol midesi demişler yaa bayılmıştı bizimkiiii

oy oyyyy çok tatlısınız allah mutlu etsin hep sizi böyle inşallah, benziyosunuzda ha birbirinizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…