- 25 Aralık 2020
- 6.434
- 23.149
- 298
- 41
çok teşekkür ederim.masaAllah ne güzel organize yapmissin kendini sanki is kendiligine tikir tikir isliyor :)
Öncelikle merhaba benim gibi olanlar varmı bilemem ama kendimi biraz anlatmak istiyorum evlenmeden oncede pek temizlik yapan biri değildim evlendim tabiki evimi temiz tuttum hep temizledm. Cocuk oldu. Duzen yavas yavas bozulmaya basladi. Hele su 1 senedir ev isi yapmak icin silah dayasalar zorla kalkicam gibi yapinca Tam yapıyorum ama cocugu uyuyataym heryeri temizleyeyim diyorum pat kndimi koltukta buluyorum dur kalkarm.diyorum 1 saat geciyo cocuk kalkıyor mutfağım dar en zor gelende mutfak yedigimi ictigimi aninda toplmaa aliskanligi kazaanamadm yedimmi ilk gidip otrcam zamn gcicek öyle gelicm toplicm . Evide sevmedigim icin belkide böyle bilmiyorum ama. Kndimden ben bile bazen soğuyorumnasil yaparm nasil asarim bilmiyorum..icimi bi gaflet sardı gecmiyor
Evet tamda öyle oluyor malesef. Esim gündüz kendi isini yapıyor akşamları bazen. Gece ise gidiyor çocukta hep baja kaldığı icin. Elim bir türlü gitmiyor zaten. Yap desemde yapmaz öyle bi huyu yok o yönden de muzdaripimbence işe şöyle başlayın derim
ilk etapda çocuğunuzu babasına verin bir çıkarsın dışarı kolları sıvayın
evde ne kadar fazlalık varsa giymediğiniz kullanmadığınız ,belki lazım olur diye sakladığınız ama bir türlü lazım olmayan ne varsa hepsini ayıklayın ihtiyacı olana mı verirsiniz ikinci el uygulamasında mı satarsınız belediyelerin ihtiyaç kutusuna mı bırakırsınız orası size kalmış
sonra düzenleyiciler ve kutular edinmenizi tavsiye ederim özellikle çocuk odası ve kiler-banyo bölümünüz için
siz düzeni bir oturtun güzelce temizlik yapın sonra sıkı yönetim ilan edin
herkes aldığı şeyi işi bitince yerine koymak zorunda bulaşıkları yerleştirme çamaşırları toplama yer süpürme gibi işleri kocanız yapabilir... çamaşırları katlayabilir o çocukla ilgilenirken siz diğer işlerinizi yapabilirsiniz
ancak böyle olur başka türlüsü siz bir yerden toplarken diğer yandan evdekiler dağıtır nefret eder bırakırsınız işler birikir bu sefer altından kalkamazsınız
Bu ben. Nasıl da enerji geliyor insana de miBen misafir çağırıyorum.
O zaman mecbur kalıyorum temizlemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?