- Konu Sahibi heyecandorukta
Amann koy g..ne rahvan gitsin
Ben oyle yapiyorum,
Birak daginik kalsin,
esler zorlamayla yarsimci olmuyo genelde , bu yastan sonra da cocuk terbiye eder gibi adam terbiye edemiyosun,
Benim aksam bulasiklarini bile makineye koymadan.yattigim.cok oluyo,basima da bisey gelmedi bu zaman kadar
Sanki mis gibi temiz duzenli olunca boynumuzda madalyayla geziyos
ben yazacaktım siz yazmışsınız bana gerek kalmamış
burda okumuştum camlar pırıl pırıl olsa kaç yazar ekmek mi banacağız demişti birisi çok tutmuştum
bu arada ben 10 yıllık evliyim ve çocuğum var
evim dağınık; buradaki çoğu kişiye göre de çooook pis
beni rahatsız etmiyor ama
pratik öneriye gelince geresiz tüm ıvır zıvırı kaldırın şimdi olmasa bile bir kaç yıl sonra en çok tozun onlarda olduğunu fark edeceksiniz
evimde halı yok; bu nedenle toz tutan bir şey de yok haftada bir süpürge çocuklu aile olarak bize yetiyor siz akşamdan akşama eve gelen iki yetişkinsiniz daha az toz olur
çamaşır asma ve katlama yerleri toz olabilir; o tip işleri hep aynı yerde yapın mesela
bir arkadaş eşi ile iş bölümüm yapmıştı; ben yemek yaptım sen mutfağı topla diye bayağı iyilerdi
şimdi ben yemekten sonra mutfak toplamıyorum; akşam 23 sonrası oğlum yatıp ben dinlenip eşimle vs çayımı yudumlayıp sonrasında hurra mutfağa girip bir makina bulaşığı içine atıyorum toplam 10-15 dakika alıyor yemekten sonra yapmaya kalkarsam gözümde büyüyor
sabah çıkarken çamaşır atıyorum; makinayı geleceğim saate ayarlıyorum ve ben gelince makina bitmiş oluyor üstümü değiştirmeden onları asıp bir makina daha atıyorum; üstümü değiştirip yemek yapıyorum; yemek yaparken yahut yendikten sonra makina bitiyor ve yeniden asıyorum bunlar hız ve pratiklik sağlıyor
ütü yapmıyorum; yıllardır gömlek vs çok çok axz giyiyorum; oğlum 5 yaşında onun giysilerinden şimdiye kadar sadece bir kaç gösteri vs kıyafetini ütüledim; günlük giysilerini ütülemiyorum
bir konuda vardı duştan çıkarken kabin ovalayan çekçek yapan her gün lavabo ovan kişiler öyle olamam ben; olmaya da imrenmiyorum açıkçası
hayat felsefem eşyalar bana hizmet edecek, ben onlara değilll