ev temizliği

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
arkadaşlar evi nasıl temiz tutuyorsunuz? biz 2 kişiyiz ikimiz de çalışıyoruz. evimi her hafta dip köşe temizliyorum hafta içi zorlamasın diye ama yok ertesi gün her yer toz. ben mi pasaklıyım nedir bu durum :/

Ben hic acmiyorum pencereleri ancak temizlik yapacagim zaman once havalandiriyorum malesed toz bütün kadinlarin ortak meselesi galiba :( yinede hep bir toz yumagi geziniyor etrafta ama elektrik supurgemi degistirdigimden beri biraz daha iyi tozlarda gözle görülür bir azalma var. iki kisiymissiniz bence kullanmadigin odalarin kapisini kapali tutabilirsin ben öyle yapiyorum

Ben hic acmiyorum pencereleri ancak temizlik yapacagim zaman once havalandiriyorum malesed toz bütün kadinlarin ortak meselesi galiba :KK43: yinede hep bir toz yumagi geziniyor etrafta ama elektrik supurgemi degistirdigimden beri biraz daha iyi tozlarda gözle görülür bir azalma var. iki kisiymissiniz bence kullanmadigin odalarin kapisini kapali tutabilirsin ben öyle yapiyorum

ben de hiç açmıyorum. ki dahaaa doğalgazım bile gelmedi :( temiz durmuyo ev asla

Kurutma makinasi aldim ben tozlar meger elbislerden çıkıyormuş :) o kadar çok toz olabilecegini hic düşünmemiştim simdi daha da temiz oluyor ve acikcasi en zor iş camasirmis bunu artik net anladım

Hayirlisi olsun insallah cok pahali değilmiş aslinda kurutma makinalari ben cok istedim çünkü çamaşır asacak yerim yok çatı katim var ordada kuşlar rahat birakmiyor camasirlarimj :)

Kızlar toz konusu maalesef hepimizin ortak derdi, en pratik çözüm pencereleri çok gerekmedikçe açmamaya çalışmak ama ev de havalandırılmadan olmuyor. Ablamlar tozu içine çeken klima kullanıyorlar, tabi biraz maliyetli ama ablam tozlar eskisi gibi birikmiyor diyor, çok memnun yani...

Back
X