Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı arayan vardır mutlaka benim de 7 yıldan sona 1 kızım var 3 yaşında tüpbebekkle oldu allahım verdi çokşükür biraz borçlandık masraflarımız çok oldu özelde yaptırdık birikim yokdu borç aldık hamilelik ve 2 yaşına kadar çalışamadım sonra iş lerime devam etmeye başladım hamileligimden önce işine gittiklerim tekrar başladım 2 kişiylede burda tanışdım onlarada devam ediyorum 2 gün boşlugum kaldı nasipse çıkar iş inşallah.
Merhabalar... ben avcilarda oturuyorum. 2+1 evim var. 15 de bir yardimci bayan ariyorum ilgilenirmisiniz?
herşey nasip kısmet mevla hiç kimseyi evlat diye aratmasın ailemde var on yıldır denemedikleri kalmadı olmuyor şükür size rabbim vermiş inşaallah hayırlı bir evlat olur annesine babasına. temizlige ben yeni başladım iki arkadaş gidiyoruz aslında başka iş arıyorum buluncaya kadarda boş durmak istemiyorum alın teri ile kazanılan bereketli ve tatlı oluyor
iyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim kimseye evlat yoklugu aratmasın çok zor dilerim isteyen herkeze versin rabbim. Ne iş arıyosun düzenli ev işi maaşlı araynda vardır mutlaka inşallah çıkar iş ikimize de benim burda tanışıp işine gittigim kişide izmirli :)
amin rabbim evledına uzun ömür versin. aslında aradıgım sigortalı bir iş ama ben manevi yönden rahat edecegim bir yer olsun diye her yere gitmiyorum şimdilik beklemedeyim bu bekleme döneminde ev işi istiyorum tabi maaşlı ev işi bulursam başka yerde aramama gerek kalmaz.mevla senin haftanın 6 gününü boş bırakmasın bir günde kızına kalsın demi.orda gittigin insanın izmirde temizlikçi arayan tanıdıkları varsa beni tavsiye edersen sevinirim
benim zaten hafta sonum genelde boş oluyor çalışdıgım kişiler işde oluyor hafta içi biz evde yokken gel temizle diyolar 15 de bir pazar gittigim bir evvar zaten hafta sonumu boş olmasını istiyorum iş hafta sonu çıkarsa hafta içi boş oluyorum farkemez benim içinde kızıma 2 gün ayırmak istiyorum haftada bana 2 işdaha olsa yeter zaten bakıcı ve kıreş bölümünde çocuk bakımı ve ev işine yardımcı arayanda çıkıyor istersen oraya cvp yazabilir konu açabilirsin çacuk bakımı yapmak istersen çalışdıgım kişiye sorarım izmirde alan arkadaşları falan varsa tavsiye eder sanırım çok iyi biri işinde çalışdıgım kişileri seviyorum aile gibi oluyorum tabi onlarda çok iyiler inşallah sanada böyle insanlar nasip olur çalışman için cnm :)
merhaba senin adına sevindim inşaallah banada temiz insanlar denk gelir yeni üye oldugum için sohbet yerine bile giremiyorum zamanla ögrenecegim.bu arada benim ismim saliha sizin
Mehabalar ben izmir hatayda oturuyorum öğretmenim ... eN AZINDAN AYDA 1 YARDIMCI OLACAK BİRİNİ ARIYORUM ev İŞLERİNDE.sizlere nasıl ulaşabilirim??
ben menderes cumavasındayım.. metroya yakınım ve metroya yakın yerlere temızlıge gıdebılırım.. telım 0534 499 18 69 güzidegünaydın iyi dilekleriniz için tşk ederim ben izmir merkezdeyim benimde lisede okuyan 1 oglum var l rabbim isteyenlere hayırlı helal bol rızık nasip etsin buraya yeni üye oldum inşaallah güzel dostluklar kurarız