ev temizlik

Sizde ankarada mısınız ? Ben ankarda gündelik ev işine gidiyorum burdan 2 kişiyle tanışdım ve devamlı alıyorlar saolsunlar bu aralar arıyoruz die yazıyorlar dönüş olmuyor 4 yıldır çalışıyorum ev işlerinde hiç birinden biride işini beyenmedim demedi ütüde yapıyorum gittigim evlerde evliyim 1 kızımvar üzülüyorum acaba güven sizlikmi oluyor diye burdan işine gittiklerimle konuşubilirler isterlerse hatta referans bile oldu birisi referanslı birini istiyorum demiş oda benim cvp yazdıgımı görünce memnun oldugu için referans oldu saolsun sadece 2 günüm boş haftada inşalla sizede cvp çıkar iş bulursunuz :)

günaydın iyi dilekleriniz için tşk ederim ben izmir merkezdeyim benimde lisede okuyan 1 oglum var l rabbim isteyenlere hayırlı helal bol rızık nasip etsin buraya yeni üye oldum inşaallah güzel dostluklar kurarız

Hayırlısı arayan vardır mutlaka benim de 7 yıldan sona 1 kızım var 3 yaşında tüpbebekkle oldu allahım verdi çokşükür biraz borçlandık masraflarımız çok oldu özelde yaptırdık birikim yokdu borç aldık hamilelik ve 2 yaşına kadar çalışamadım sonra iş lerime devam etmeye başladım hamileligimden önce işine gittiklerim tekrar başladım 2 kişiylede burda tanışdım onlarada devam ediyorum 2 gün boşlugum kaldı nasipse çıkar iş inşallah.

herşey nasip kısmet mevla hiç kimseyi evlat diye aratmasın ailemde var on yıldır denemedikleri kalmadı olmuyor şükür size rabbim vermiş inşaallah hayırlı bir evlat olur annesine babasına. temizlige ben yeni başladım iki arkadaş gidiyoruz aslında başka iş arıyorum buluncaya kadarda boş durmak istemiyorum alın teri ile kazanılan bereketli ve tatlı oluyor

Merhabalar... ben avcilarda oturuyorum. 2+1 evim var. 15 de bir yardimci bayan ariyorum ilgilenirmisiniz?

Merhabalar... ben avcilarda oturuyorum. 2+1 evim var. 15 de bir yardimci bayan ariyorum ilgilenirmisiniz?

cvp için çok teşekkürler ben ankardayım burda olsanız gelirdim avcılar istanbul sanırım ankarda arayan yok galiba

iyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim kimseye evlat yoklugu aratmasın çok zor dilerim isteyen herkeze versin rabbim. Ne iş arıyosun düzenli ev işi maaşlı araynda vardır mutlaka inşallah çıkar iş ikimize de benim burda tanışıp işine gittigim kişide izmirli :)

amin rabbim evledına uzun ömür versin. aslında aradıgım sigortalı bir iş ama ben manevi yönden rahat edecegim bir yer olsun diye her yere gitmiyorum şimdilik beklemedeyim bu bekleme döneminde ev işi istiyorum tabi maaşlı ev işi bulursam başka yerde aramama gerek kalmaz.mevla senin haftanın 6 gününü boş bırakmasın bir günde kızına kalsın demi.orda gittigin insanın izmirde temizlikçi arayan tanıdıkları varsa beni tavsiye edersen sevinirim

benim zaten hafta sonum genelde boş oluyor çalışdıgım kişiler işde oluyor hafta içi biz evde yokken gel temizle diyolar 15 de bir pazar gittigim bir evvar zaten hafta sonumu boş olmasını istiyorum iş hafta sonu çıkarsa hafta içi boş oluyorum farkemez benim içinde kızıma 2 gün ayırmak istiyorum haftada bana 2 işdaha olsa yeter zaten bakıcı ve kıreş bölümünde çocuk bakımı ve ev işine yardımcı arayanda çıkıyor istersen oraya cvp yazabilir konu açabilirsin çacuk bakımı yapmak istersen çalışdıgım kişiye sorarım izmirde alan arkadaşları falan varsa tavsiye eder sanırım çok iyi biri işinde çalışdıgım kişileri seviyorum aile gibi oluyorum tabi onlarda çok iyiler inşallah sanada böyle insanlar nasip olur çalışman için cnm :)

merhaba senin adına sevindim inşaallah banada temiz insanlar denk gelir yeni üye oldugum için sohbet yerine bile giremiyorum zamanla ögrenecegim.bu arada benim ismim saliha sizin

merhaba senin adına sevindim inşaallah banada temiz insanlar denk gelir yeni üye oldugum için sohbet yerine bile giremiyorum zamanla ögrenecegim.bu arada benim ismim saliha sizin

işdeydim nete giremedim benim ismim tugba inşallah seninde günlerin dolar hayırlısı benim günlerim doldu 1 gün boşlugumvar oda çıkarsada çıkmazsada hayırlısı kısmet cnm :)

Mehabalar ben izmir hatayda oturuyorum öğretmenim ... eN AZINDAN AYDA 1 YARDIMCI OLACAK BİRİNİ ARIYORUM ev İŞLERİNDE.sizlere nasıl ulaşabilirim??

Mrb eyüp alibeyköyde ikamet etmekteyiz temiz titiz hijene önem veririz işimizde başarılıyız kesinlikle güven problemi yaşamazsınız bizi tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum referans verebiliriz evlerine gittiğimiz bayanlar bizden memnun kaldıklarını ve bize teşekkür ederek göndermeleri bizi gerçekten çok memnun ediyor karşılıklı memnuniyet bizim için çok önemli aldığımız parayı hak etmek çok güzel bir duygu tek vesait ile evize gelmek bizim için uygun olur saygılarımla

günaydın iyi dilekleriniz için tşk ederim ben izmir merkezdeyim benimde lisede okuyan 1 oglum var l rabbim isteyenlere hayırlı helal bol rızık nasip etsin buraya yeni üye oldum inşaallah güzel dostluklar kurarız
ben menderes cumavasındayım.. metroya yakınım ve metroya yakın yerlere temızlıge gıdebılırım.. telım 0534 499 18 69 güzide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…