Ev Tipi- "Kalıcı" Lazer Epilasyon

begooonya

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
751
22
623
İzmir
Merhaba Arkadaşlar, ev tipi tamamen kalıcı epilasyon aletlerini araştırıyorum.
Ancak bahsettiğim Philips lumea veya Braun vs değil ( bunlar ipl teknolojisi kullanıyor)
Güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi kullanan ev tipi cihaz araştırması yapıyorum.
Bu tarz bir cihaz kullanan oldu mu acaba? Eğer varsa marka model önerisi yapabilir misiniz ya da deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem.

Teşekkürler :)

Sanırım yok :)

Aslında konuyu açan kişi olarak marka ismi vermek reklama girer mi bilmediğim için yazmamıştım ama daha anlaşılır olması için yazacağım şu an mecbur.
Böyle bir cihaz araştırması yaparken nette karşıma çıkan bir cihaz, clinichome markası-diode lazer teknolojisini kullanıyormuş, güzellik salonlarında kullanılan teknoloji, tamamen kalıcı yani ama ev tipi, evde kullanmak için yapılmış cihaz. Sadece kendi sitesinde yorum var doğal olarak harici başka yerlerde yorum arıyorum ama bulamıyorum ya da ben mi bulamıyorum anlamadım, valla delircem :)

Var mıdır buralarda bu cihazı kullanan, lütfen varsa yazar mısınız nasıldır çok rica ediyorum :)

Merhaba, evet bir çılgınlık yapıp aldım ama henüz elime ulaşmadı, bekliyorum bakalım...
Açıkçası aldıktan sonra, çok mu pahalı ya da gerçekten salon teknolojisi midir vs diye içim içimi yedi, hiç bir deneyim yorum vs de bulamadım risk aldım bakalım...

Merhaba ne yaptınız aldınız mı cihazı?
Merhaba, evet bir çılgınlık yapıp aldım ama henüz elime ulaşmadı, bekliyorum bakalım...
Açıkçası aldıktan sonra, çok mu pahalı ya da gerçekten salon teknolojisi midir vs diye içim içimi yedi, hiç bir deneyim yorum vs de bulamadım risk aldım bakalım...

Böyle bir şey yok olsa da pahalıdır ikinci elleri bile 200 bin ki her makine gerçek bile değil ne aldınız

Böyle bir şey yok olsa da pahalıdır ikinci elleri bile 200 bin ki her makine gerçek bile değil ne aldınız
Portable Diode OPT Lazer Epilasyon Cihazı...olarak geçiyor adı.
Siteden tüm açıklamayı kopyalayamadım engel var, bir kaç maddeyi bakıp yazayım:
Gelişmiş Teknolojler: DIODE + FTSW + OPT + IPL + QUARTZ + SAPPHIRE ICE
Sadece 8 Haftada Kalıcı Sonuçlar
Fda onaylı, ce belgeli, iso sertifikalı

1 milyon atış sınırı varmış, salon cihazı da var sitelerinde onda mesela 50 milyon atış diyor, tabi o cihazlar kocaman, benim aldığım ev tipi küçük bir şey, öyle görünüyor daha doğrusu, gelince göreceğim bakalım.
Sattıkları salon cihazlarından birine baktım evet dediğiniz gibi çok yüksek fiyatlar ama benimki salon cihazı değil.
Ama salon cihazlarındaki teknolojileri kullandığını söylüyor.
Benim için önemli olan bırakınca geri gelmemesi.

Markası ne

Portable Diode OPT Lazer Epilasyon Cihazı
clinichome markası sanmıştım ama galiba distribütör firma ismi sadece
gelince belgelerden anlarım, yurtdışından geliyormuş
Opt teknolojisi de iplmiş

Ne kadara aldınız

Merhaba bahsettiğiniz cihazı kaç TL'ye aldınız

45k normalde, ben 27.500 e aldım indirimli
Opt teknolojisi de iplmiş

almadan önce onların anlamlarına bakmıştım, şöyle bir tanıma ulaştım:
  • OPT (Optimal Pulse Technology): Enerji darbelerini optimize ederek ciltteki rahatsızlık hissini azaltır ve daha güvenli bir uygulama sunar.
  • IPL (Intense Pulsed Light): Geniş spektrumlu ışık kullanarak ciltteki pigmentleri hedef alır ve tüylerin yeniden çıkmasını engellemeye yardımcı olur.
Anladığım kadarıyla bunlar yardımcı birer teknoloji ama ben bunlar için değil, ürün açıklamasında Diode teknolojisi var dediği için aldım.

Diode Lazer (Diyot Lazer): 810 nm dalga boyunda çalışarak kıl köklerini hedef alır.

Özet olarak arkadaşlar, bu süreçte ürün elime ulaştı, kutusunu, kitapçığını vs vs her şeyi kullanmadan inceleyip geri vermeye karar verdim.

Opt ya da ipl kalıcı bir sonuç vermez geçici modern ağda uyutur sadece

Opt ya da ipl kalıcı bir sonuç vermez geçici modern ağda uyutur sadece

Evet aynen, tamamen bırakınca geri geleceği kesin...

Bu nedenle diyot lazer teknolojisi olan cihaz arıyorum, süreci tamamlayıp tamamen bırakınca geri gelmeyecek.

Güvenilir ürün araştırması yapıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…