- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi Escircassian
-
nişanlımda öyle söylüyor ama işte malum sebebim belliOrta bir yerde tutun evi..
Biz öyle yaptık , kafamız rahat
Dün akşam aynılarını söyledim tumamadım kendimi ağladım bile ben seni anlıyorum sebebini de biliyorum ama sana gitme gelme diyen yokki diyor.. yani yine bildiğini okuyornişanlına,beni sen almıyorsun,birlikte evleniyoruz,ne demek iç güveysi diyeceksin.annen rahatsızmış,nişanlının anlayış göstermesi lazım.biraz ajitasyon yap
ne alakası var canım güveylikle...
aynı evde yaşamayacaksınız ya...
biraz kaba davranmış....
üstelik annenin durumu ortada anlayışlı olması alazım...
o halde anneninde sizinle yaşaması gerektiğini söyle ona...
nişanlının istediği yerde tututn annende sizle yaşasın kabul edermi bakalım...
Tabi ki annene yakın birde tutacaksın, orta olsun, başka semt olsun demek gibi bir lüksünüz yok. Kimse ağaç kovuundan çıkadı ve annene yakın bir yerde oturmak için hastalık gibi geçerli bir sebebin var.
Eğer bu sebebi bile anlayamıyorsa, anlayış üzerine kurulu olması gereken bir evlilik nasıl yürür ?
Ayy bende bu kızın babasının evınde oturmamasına ragmen guveyım dıyenlere sınır oluyorum benım eşimde benım oturdugum ilçeye geldı bagcılarda oturuyordu atasehıre geldı imkanı varsa senın eşinde gelmeli bence
seninle aynı konudan muzdaribim ve ne yazık ki nişanlımı ikna edemedim. annemi benim semte taşıyacaktım ama annemi komşularından ayırmak istemedim. mutsuz olmasını istemedim çunku gun boyu çalışıyorum ben.
erkekler bu konuda çok bencil ne yazık ki
en nefret ettiğişey içgüveysimiymiş benimki de sürekli söyler durur da onun semtinde tuttuk artık susturdum sonunda, ama tabi ki senin farklı bir durumun varr , aynı semt o kadar rahatsız ediyorsa sana yakın bir semtte tutulmasında ısrar et derim özel durum sonuçta bir de servisin ordan geçiyormuş bir bayan olarak bunu sıkıntı olarak görmen çok normal
Haklısınız bir kere daha düşünmekte fayda var gibi çünkü benim sevdiğim adam bu değildi...Normalde olsa iki tarafa yakın oturmayın ayrı bir semtte oturun derdim ama sizinkisi bir sağlık problemi ve nişanlınız neyin derdinde .Bence bir kere daha düşünün hayatı gerçekten paylşmak istediğiniz adam bu mu size ve annenize ne kadar saygısı var .
Ev fiyatları nasıl her 2 semtte de? Belki sizin oturduğunuz yerde daha pahalıysa evler onu bahane ediyordur bilemiyorum :44:
Ayrıca çok kızdım ne demek "seni ben alıyorum, iç güveysi mi olucam" filanBen de sözlüyüm, annemle babam bize ev almak istiyorlar ve büyük ihtimalle benim aileme yani şuan da oturduğumuz eve yakın alınıcak.. Nişanlın denmemesi gereken bir şey demiş, yakın oturmakla iç güveysi olmak aynı şey mi sanki? Hele de annenin özel bir durumu varken
Şöyle ki o semtte de benim semtimde 3+1 daire 500 tl ancak o semtte eski benimki 0 bina yani daha ucuz oluyor, ayriyeten ortada birde tutmamız şehrin merkezi oluyor evler hem pahallı hemde dip dibe nefes alacak yer yok
kesin anası demiştir iç güveysi mi gideceksin diye...
Evet sizin semtte oturmanız daha mantıklı, hem evlerin yeniliği, hem senin işin hem de annenin durumu dolayısıyla çok iyi olur. Tavsiyem sakin sakin konuş nişanlınla. Durumları anlat, iç güveysiyle uzaktan yakından alakası olmadığını anlat. Endişelerini anlat. Sonuçta hem çalışıp, hem kendi evinin işini halledeceksin ve aynı zamanda annenle ilgilenmen gerekiyor, uzak olursanız sen ne ara ilgileneceksin annenle, bunları anlat. Anlamamakta ısrar ederse, evlilik olayını bir daha düşün derim. Bu arada kayınvalide adayın nasıl biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?