- Konu Sahibi blackberry__
-
benım derdım bırazda uzakta tek basıma sıkılırmıyım
evleneli 1 sene olucak ikimizin ailesine de otobüsle 1 saatlik bir mesafede oturuyoruz
2 ay önce işten ayrıldım evdeyim annem yakın olsa giderdim hep bunu düşünüyorum
ama o zamanda kaynanam ile cok içli dışlı olurduk tadımız kaçardı eminim
her türlü yarım saatlik mesafe olsun iyidir
aynı şehirde olmak bi dert.. nişanlımın annesi biraz rahatsız, onlara yakın olalım istiyor, onun ailesi ile benim ailem arasında arabayla 30-40dk vaar.. annem bizi bıraktı onlara yakın gitti diye düşünecek diye korkuyorum.. üzülmesini istemiyorum... ev alırken annemlerin semtinde alacağız, maddi olarak da daha uygun oldduğu için... muhtemelen nişanlımın ailesini de o tarafa taşıyacağız.. bizdeki durum biraz karışık yani.. mecburiyet var biraz.. umarım anlayışlı olurlaar, fazla muhabbet tez ayrılık getirir cünkü... biraz düzen kurana kadar kimse karışmasa, sonrasında aynı semtte olmak bana da onlara da ii gelir diye düşünüyorum.. ama cok zor bu işler 2 aile de aynı şehirdeyse, bunu anladım...
Bır bakıma aynen oyle. uzak olsada yeterler anlayıs meselesı.önemli olan karşı tarafın anlayışlı olması anlayışlı değillerse uzak yakın fark etmez,
canım bence ne olursa olsun ailelere yakın ol yani ben öyle yaptım. sonuçta karı koca çalışıcaz destekleri üzerimizde olmalı özellikle çocuk için ben iki ailemede yakın ev tuttum
evet kesınlıkle aynı sehırdeyse bırde aynı semtteyse gercekten zor..
bırde bızım semtte kıralar ates pahası.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?