Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Hanımlar merhaba
Buzluğa pratik olsun diye neler koyuyorsunuz akşam yemeği için bana biraz fikir verir misiniz? Mesela işte sarma, köfte, mantı gibi bunların dışında akşam yemeği niyetine neler hazırlayıp öncesinden koyuyorsunuz
Böyle bir konun var mı kışlık hazırlığı konusu gibi hani Nevreste

Haşlanmış nohut koyuyorum. Ispanak aldığım zaman fazla alıp yıkayıp süzdükten sonra poşetliyorum. Dolaba atıyorum. Pişirirken temizleme vs ile uğraşmıyorum. Fasülye koydum. Doğranmış kabak , semizotu, közlemiş patlıcanda iyi oluyor.
Börek, simit, sarma, mantı, içli köfte bunlar klasik zaten

Yav oluyorda çok fazla tarif var hangisi orijinal bilmek lazım.
Ben araştırmıştım orijinalinden pek de farklı yapmıyoruz aslında. Baktığım videolarda çikolataların hepsi bitterdi ve benmari usulü eritiliyordu. Esmer şeker ve vanilya özü kullanılıyordu, biz sadece bu ikisini kullanmıyoruz. Bir fiske tuz atıyorlardı, onu da yapıyorlar çoğu tarifte. Ne çok cıvık ne kaskatı, ikisinin arası bir şey olacak işte.

Sarma, karnıyarık(içi eklenip konur) , taze fasulye, mantı, gözleme, lahmacun, sarma, kuru dolma, içli köfte hepsi konur. Kışın pırasa havuç doğranıp hazır olabilir. Et haşlayıp kavurma olarak koyabilirsin. Direk yemeklere koyarsın.

Aynen kabak rendelenip konur ben bal kabağı rendeleyip koyuyordum çıkarıp mücver yapıyordum. Közlenmiş patlıcan koyarım Alinazik ve Hünkar beğendi için

Bazı börekler de var bakliyatlar da iyi oluyor haşlanmış dolma yapıp koyabilirsin

Pisirdigim fasulye yemeğini koyuyorum, pişmiş doldurulmuş dolma, kuru fasulye Nohut ve barbunyayi islayip koyuyorum.. başka da gelmedi şuan aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…