Ağlıyıciim. Fotoların boyutlarını küçültüyordum galeriden ki açtığım konunun sayfası yenilendi ve yazıların çoğu gitti tekrardan kopyalayacağım. Resmen assolist oldum
Ağlıyıciim. Fotoların boyutlarını küçültüyordum galeriden ki açtığım konunun sayfası yenilendi ve yazıların çoğu gitti tekrardan kopyalayacağım. Resmen assolist oldum
Buzluğa koyacak kabın varsa neden olmasın
Çorba için mesela havuç, patates küp küp doğrayıp buzluğa atabilirsin. Ya da rendele o tarz çorbalar da kullanırsın.
Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim bu
Evet bak o da mantıklı ay bir sürü iş çıktı başıma
Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim bu
Örnek ver limonum ben de koyayım ona göre
Kız benim buzluk bu sene annem yok ya bomboş. Yiyecek yemek bulamadım bugün dedim artik şu hamarat becerikli hatunlara sorayım onlar bilir
Tavuk döner yapıyorum. Oda çok iyi oluyor. Porsiyonlayıp streçliyorum. Az boşlayınca dilim dilim kesip tavada çeviriyorum. Yanına pilav olur lavaşla dürüm olur harika kurtarıcı Eki Görüntüle 3307285
Ben hep dolaba ayarım sarımsakları doğranmış kapya biber, yeşil biber de koyuyorum. Hatta bu yaz yeşil biberlerin birazını iri doğradım. Kahvaltıya sütlü biber yapıyorum. Efsane oluyor
Ohaaaaaa bu yeni kurabiyeyi gördünüz mü Allah sizi bildiği gibi yapsın ne gzuel olmuş yaaa yeni mi arkadaş Allah'ım ölücem heralde cokkk canım çekti hepinize teessüf ederek burayı terk ediyorum