Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis
Ay az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis